oktayca Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet böyle bi fiyat listesi varmı +7 wp dmg veren bişey yapacam adama kaç para eder mesela liste olarak yazabilirmisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 malzemeleri ahden alıcakmışsın gibi fiyat al ahden sonra üzerine birazk kar koy yap. elinde malzeme olsa dahi hep ahye gore fiyat belirle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 serverındakı enchterların verdıgı fıyatları kendıne ornek al . farm seklınde topluyorsan gerekli şeyleri bir group ile kar edersin onun dısında zor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ama melzemeyi ben satmıyorumki, adamın elindeki malzemeye enchand yapıyorum bunun parasını nasıl anlıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 birisi sana mat getirir enchant edermisin derse sana kalmış ben genelde almıyorum birşey enchant edip yolluyorum... onun dısında herhangi birşey isterlerse duruma göre fiyat veriyorum zaten genelde butu nenchant malzemelerini 3 arkadaş farmlıyoruz 1 hafta boyunca sonra piyasaya cıkıyorum gelsın goldlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla vendordan alınan resp ler icin dediğin olur adam malzemeyi getirir parasız yaparımda, ben deli gibi torium brother hedesi kasmışım almışım +22 intellech enchenti adam gelecek al malzeme yap olurmu? tabiki ücretini ödeyecek enchentin sattığı şey zaten malzeme değilki hizmettir bence bunun için para almıyormusunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Tabiki ücret alırsın arakadaşın değilse yapım ücreti olarak atıroyum adam senden cru ister malzemeleri verip alırsın adamdan 5g filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 zaten oktay o dediğin recipeler eger iyi bir serverdaysan herkesde olan şeyler ben bile 1 kez uğraşmak istemediğimden enchant yaptırdıgımı bılıyorum =) para kaznamak istiyorsan illa enchant ile en iyi recipelere sahip olucaksın ve 1 hafta farm yap hangi enchant yapmak istediğine karar ver ona yoğunlaş sonra sat para kazan ama bir süreden sonra bayıcak emin ol . ondan gather yapmak adha iyi miner / skinner yada miner/ alchmey ilee daha rahat para yaparsın. en basitini söylüyorum serverda çok kullanılan poiton ne bıleyım baska recipe malzemelerını farmlayıp satarak daha cok para yaparsın ama illa craft olarak ugrasmak ıstıyorsan yoksa farmı tek geçerim umarım yardımcı olabilmişimdir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saolun anladım ya anch için lazım itemleri farmlıcam item parası+para alacam yada itemleri getirecek para alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 +22 int 300 altına fln gıdıyor bildigim crusaderın haddı hesabı yok. ench satmak ıcın gıt adama whisper cek misal +7 için your weapon is very nice mate where did it dropped? it looks awesome but i think something is missing want me to enchant it to glow blue?and it will deal too much more dmg just 9g you know mats are too expensive. 7g ye duser ztn o fıyat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 2g kar etmek icin bu kadar zahmete girilmez gozunuzu seviyim. gidin herbalism alin, 1 saatte ortalama 30g cikarirsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ııde olayın zevkı var be. ona bakarsan enchantingde ole bi yol varkı benım ark 3 haftada epic mount aldı hiç kasmadan.iki mouse hareketıyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 alirsin, alamazsin degil... biz de herbalism'le 3 haftada 3 mount cektik altimiza ama anlatmaya calistigim o diil... enchanting icin harcadigin para/zaman sana ayni sekilde geri donmuyo. obur taraftan zaten lvl'larken herbalism artmis oluyo ve yapacagin tek sey azshara'ya gidip dolanmak. ne bi recipe gerekiyo ne baska bisey. ha buyuk paralar kazanacam diyosan, o zaman enchanting alirsin. ama misal, aq acildiginda girip glove enchant'lerini ilk senin bulman lazim, vs. vs... ki su noktadan sonra, ekonomi ve reputation alip basini gitmisken, pek de mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herşeyi disench et ah de sat, ench kasma o kadar salak bi meslek orgda 50 kere "+22 int on bra 7g cheap, i am hopeless" spami yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ha orası ole rig, yani hakkaten deymez. ama kasmaktan ziyade sadece skilli alıp yapabilecegin seyler var. ama hakkaten değmez, ztn ana charda mining-herb alt charda enchanting olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar