dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu benek! kendisi bizim mahalleyi korur. herkes beneki cok sever. benek özgürlüğüne düşkün bir kopek oldugu için, bir eve bağlanmayı reddetti, canı kimi isterse onunla duruyor:) ayrıca cok akıllidir, insanları hiç rahatsız etmez-onun tek derdi kedilerle:p - işte benek'imizin boy boy fotograflari: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 olmamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çirkin ya,pire torbası sokak köpeği gibi bişey :) . görsem hoşt kışt falan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne olmamış? siz harbiden şaşırdınız gidin başka yerde post kasın terbiyesizliğin alemi yok, forumun bu bölümünde eksikti böyle şeyler, tam oldu. said: karakedi pati § 04 mart 2006, cumartesi - 14:13 -------------------------------------------------------------------------------- ilkokul seviyesinde espriler yapmayın forumlarda. sıkıldım her onunuze gelene, laf sokmanızdan. bi konu başlığına mesaj atmak istediğinizde 2 opsiyonunuz var: 1. ya cidden adam gibi, konu ile ilgili bişiler yazın. 2. hiçbişi yazmayın. herkese genel uyarıdır. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 11:41 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 av köpeği kırması heralde.bende aynı bu renk bu yapıda bi tane av köpeği vardı.bıldırcın avında üstüne yoktu... tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oh$ cok tatliymis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şok şeker bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 köpeğe içim ısınmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benek hep mahsun bakar:) sanırım cok sevmemin bi sebebi de bu. ayrıca "olmamıs" olan ne onu da anlayamadım, kopek dizayn etmedim resim koydum, yaptıgın şey ayıp. bi de soyliyim benek sokak kopegi değil, yasadıgı yerbelli sahibi belli, sadece klubede yasayan ve dolaşmayı seven bi kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben çok severim sakin hayvanları. çok hoşuma gitti benek. güzel köpek. (hayır o benek) =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 2. resimde süper bakmı$ bek bi mulayim gibi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ozel egitimli bir kopek değil ama o egitim budalalrına taş cıkarır bizim benek:) cok akillidir, sevgilisi de var ust mahalleden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 baya tatli bisey ya , muhtemelen ask yapmis bunu boyle dertli gibi bide bol bol yedir zayif gibi gozuktu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benek bizim değil :) mahallemizdeki bir apartmana ait. kilosu falan yerinde, resimde biraz ufak tefek çıkmış, ama ne akıllı ne söz dinleyen bir köpek bir bilseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 2. resimde süper bakıor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 karakedi'nin dediklerini katılıyorum. köpek ciddende adı gibi, manyak uysal görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 uysal tabi:P benek sadece kedilere havlar, cevredeki dukkanlara falan girer kimse kovaz cunku yaramazlik yapmaz o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Edit: Çok Abuk bi Yazı Olmuş... Şirin [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:15 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 edit:abukmuş yazın peki editno2: e tamam bişe demedim [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:16 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Saçma oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ne biçim bakıyo be :D insanı süzer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok o daha cok "napiyo bunlar" diye baliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 mahalleyi nası koruyo bu korkmaz insan bundan cok tırsak duruyo :) sanki suc işlemişte cezasını bekliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 mahallemizi "dunyayı ele geçirme planı yapan" kedilerden koruyor o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Pointer e benziyor bu pek tatlıuymış =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar