Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İZZZLEEA!+'%+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AL İZLE ÖL'!+%'^+'

http://www.weebl.jolt.co.uk/misc/badger.swf

ASLA BİTMİO BEYNİNİZ ERİYENE KADAR DİNLEYİN 15 DAKİKADIR ACIK SON SES AKLIM KACTI KULAKLARIMDAN3!'%'&^&5Ç...[hline]aente is alone this way
aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

headquarters of online games

[Bu mesaj aente tarafından 10 September 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Of manyak deli oldum ya ! Sözler falan süper.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Mesaj tarihi:
cidden çin işkencesi... Nasıl bişey yaw bu yaa bi ayı bi mantar bi yılan.. :)
sinek yok shake yılan mantar ayı bamdik bamdik bamdik mantar yılan mushroom yok yok mantar deliriyom heralde bamcik bamcik.. ayı heryer ayı yo yo yo[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Mesaj tarihi:
iyi de loop olduğu 3-4 dakkadan sonra anlaşılıyor. o kolları açan şimdi ne olduklarını hatırlamadığım zibidiler çok komik.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
badger badger badger badger badger badger badger badger badger badger badger badger mushroom mushroom ewt porsuk, azmı var hiberniada sürüyle dalmışlardı bizim gruba bi kere :D her yerden çıkıp saldırıyolardı şimdi kanım ısınıverdi :)[hline]trees and I are one
Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki:
ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : (
edit: özür dilerim değişiyomuş : )
abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki:
o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum

Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
  • Yeni Oluştur...