numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dagger rogue kısa zamanda yüksek dmg sword rogue uzun zamanda yani bosslarda daha çok dmg verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şu an sword kullanıyorum çift el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 meslek olarak ise alc ve herb aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benimde öyleydi ama engineering aklımı çeldi :) pvpde çok iş yapıyor engineering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 meslek silme gibi bir olay var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 var. k tusuna bas, meslegin yanındaki işarete tıklayınca sileyimmi diye sorar ama sildinmi geri gelmez sıfırdan kasman lazım dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herb alch devam etsem ne olur peki ? ench kasmasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herb ench gidebilirsin enginnering pvp de çok büyük yara sagladigi gibi pve de de çok güzel iş yapar misal 2 x fire reflector = 36 fire resistance e hoş bi destek. ama alchemy ile hemkendini güzel idare edersin hemde güzel para yaparsin poti satmayi küçümseriz cogu zaman ama iki herb toplayıp 2-3 poti yapıp 60-70 g yapmak 10-15 dkklık ugraş ile gayet hoş fire prot/invul(neff icin) shadow pro flasklar shadow power di arcane elixirdi felan az bucuk getirisi olan güzel bi meslek.birazda reçete bulabilmeye bakiyor tabi. enchantingle ugraşma zaten hemen bi alt char ac lvl 1 enchanting al ona cikan bütün hübük itemleri yolla ona disenchant etsin regleri satarsin yüksek lvliitemlerin regleriyle kendi charlarinin enchantlarını yaparsin. sen sadece dikkatini kasmaya ver şimdi. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 20:26 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 orc rogue sword, bows, fist weapons, dagger alchemy, herbalism leather giyiyorum üzerime sürekli sword kullanıyorum. talentlerde ise, regalyanın tavsiyesi olan combat rogue lvling talents assassination talents - 21 points # improved eviscerate - rank 3/3 # remorseless attacks - rank 3/5 # malice - rank 5/5 # ruthlessness - rank 3/3 # relentless strikes - rank 1/1 # lethality - rank 5/5 # cold blood - rank 1/1 combat talents - 26 points # improved sinister strike - rank 2/2 # lightning reflexes - rank 5/5 # deflection - rank 5/5 # precision - rank 5/5 # riposte - rank 1/1 # improved kick - rank 2/2 # blade flurry - rank 1/1 # sword specialization - rank 5/5 (yada mace spec alabilirsin ama sword her daim bulmasi kolay oluyor yani serpent silencer ine phantom bladesine trash bladesine short sword of vengeancesine birsürü secenek var lvl kasarken ayrica swrod spec çok tatlıdır bazen keyifden bayıltır adami) subtlety talents - 4 points # master of deception - rank 4/5 (modsuz olmuyor moblar 2 km den daha acilisini yapmadan vuruyor + adrenaline rush seri kasimda etkisiz kaliyor ( 6 dakika cd)) ki item almaya basladikdan sonra kim tutar rogueyi benim gozumde 21/8/22 = pure noob builddir nooblar/itemsiz roguler kullanir genelde egerki 8/5 ns yapma sanin varsa hele hele perd blade alabiyorsan yada aldiysan kim tutar seni 31/8/12 yardir 120 enerji + sealfate ftw bide yanina 2x zg trinket allah allah be! not: regalya özel mesaja bakarsan sevinirim. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 20:39 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ilk karakterim malibu yu sword olarak geliştirmiştim lvl 20 olmam 22 saat sürmüştü. geçen bir arkadaşa lvl kasarken dagger ile oynadım 18 saat sürdü 1-20 arası lvl lar. dagger la bana daha hızlı kasılıyor gibi geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 18 saatte nasıl lvl 20 olabiliyorsun ? :) sword daha bi hızlı gibi geldi banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Allah vergisi sanırım 18 saat boyunca farm yapıyosun oluyo gayet güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Talentlerimi şu şekilde ayarlayacağım. Hızlı lvl kasmak için lvl 60 olduğumda değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar