Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 peki bana biriniz söyleyin küfür nasıl gol getirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hasan sas gibi bi adamin turkiye liginde futbol oynamasindan utandim bu gece. inanin utandim, fenerbahceli oldugum icin degil, bu kadar cirkef bu kadar haysiyetsiz bir futbolcu daha gormedigim icin hayatimda. gerets artik kirmizi kart yicek bu diye oyundan aldi , cikarken yaptiklarini gordunuzmu? ciktiktan sonra klubeden hakeme ettigi kufurleri gordunuzmu? tamam anladik hirslisin ama bu kadar da terbiyesizlik yapilirmi? taraftari cileden cikardi, hasan sas kendisine edilen kufurleri bu gece sonuna kadar haketmistir. koltuk kiran , tel orgu yikan gs taraftarinida gorduk bu gece, yazik yani. hakem batirdi bi defa,cok etkilendi hem gs den hem fb den. bariz faulleri calmadi. biraz oyun oynatayim derken eline yuzune bulastirdi. necatinin umit ozata yaptigi hareket sari kart, es gecti. tomasin alex i dusurup alexin taktigi frikik tomas a sari kart verilmedi , tomas 2. sari karttan atilabilirdi. önderin umit karan a tac cizgisinde yaptigi hareket kartlikti, vermedi. yalniz inanin bu gece hasan sas in ettigi o kadar kufur e ragmen nasi kirmizi kart almadigini aklim almiyor. futbol sadece iyi top oynamakla bitmiyor biraz insan olmak lazim, centilmen olmak lazim. centilmen olamiyorsanda provaktorluk cirkeflik yapmayacaksin. korner cizgisinde tuncayla omuz omuz mucadeleyi kaybettikten sonra tuncaya direk kasitli yaptigi hareket , tuncay ziplamasa sakatlanirdi. o hareketi yapiyor uzerine yan hakeme el kol ediyor laf soyluyor. pes dedim yahu. bu gece hasan sasin yaptiklarini tasvir eden bir tane uyemiz varmi futbol bolumunde? eden varsa ciksin neden ettiginide aciklasin lutfen. son olarak hasan sas ve ayhan gibi futbolcu "musvetteleri" inanin yakismiyor galatasaray gibi 100 yillik bir klube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @Wendigo: Ben Ümit Karan'ı ya da GS'li oyuncuları savunmuyorum zaten, yani evet, hakemle oynamaya kalktılar, ümit de tahrik edici hareketlerde bulundu ve evet saçma itirazlar vardı. Zaten bir GS'li olarak takımın hakemle oynayıp etkilemeye çalışmasını sık sık görüyorum alıştım, gerçi Bülent-Hagi ikilisi kadar etkili olamıyor yeni nesil ;) Herkes bunları da eleştirebilir buna da itirazım yok, hatta ben de eleştiririm. Ama bunu bir küfürle bağdaştırıp "bunları yapan şu küfürdür" diyecek kadar ileri giderse biri forumda, ben de "e bunlara itiraz ediyosun da siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsin, onları görüp kızıp küfrediyorsun da peki bunlar ne" diye ortaya döktüm FB'nin olaylarını. Yoksa "GS temizdi bak bize laf eden esas neler yaptı" demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 maç çok kötüydü ama 2-1 yendigimize sevindim etrafımda hakeme ve hasana küfretmeyen kalmadı hele hasana nası küfrettim bi oyuncuya yabancı madde gelince önce ayagı yerden kesilip sonramı düşer rofl !!!!!!! bu kadarda çirkeflik olmaz maçın hakkı beraberlikti ama gs 'nın yaptıgı çirkeflik onların yenılmesını hakettırdı bence iyi oldu yendıgımız alex 1 numara bir frikik attı gizli forvet luciano :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 paticiğe girmeyi niye bıraktığımı bana çok güzel bir şekilde hatırlatan bir topic olmuş. alanen bu kadar küfür ediliyor ve bir allahın kulu çıkıp ağzını açmıyor. paticiğin yeni halini kutlarım. neydik ne olmuşuz. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 22:51 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ha bu arada ben uyarimi yapayimda. mac i tartisan arkadaslar yazdiginizi okuyun yollamadan once, ve provakasyona kapilmayin. mod yetkileri geldigi anda ceza alirsiniz malesef. dilimde tuy bitti artik,"essege soylesem anlardi" gibi bi laf edesim geldi artik. lutfen sakin sakin yazin ne yaziyorsaniz. malesef 1 hafta ceza filanda olmayacak, 1 ay uygundur bu saatten sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Olmadı ama Zegna sırf FB lehine hataları saymışsın provokasyon yapıyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 szasstam pati § 08 mart 2006, çarşamba - 22:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- paticiğe girmeyi niye bıraktığımı bana çok güzel bir şekilde hatırlatan bir topic olmuş. alanen bu kadar küfür ediliyor ve bir allahın kuru çıkıp ağzını açmıyor. paticiğin yeni halini kutlarım. neydik ne olmuşuz. szasstam mod yetkileri yok, ben uyarimi yapiyorum isteyen dinler isteyen dinlemez. yapacak bisey yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 forumtr'mi ne vardı mod'lar süperdi küfür edenleri banlamıyıp onlarda küfür edenlere gidiyordu ana avrat..yıldırıcı oluyor sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kötü maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu arada yaptıgımı yaptım arkasında da duruyorum ama bi yetkili gelir sen sole sole dedin banlanıyosun derse bisi diyemem tabiki..yetkilerin gelmesini benim kadar cok isteyen biri olarak..1 onceki sayfada kaynamıs olabilir diye tekrar yazıyorum benim gs takımına veya taraftarına bi lafım yok sadece gs futbolcuların yaptıgı haraket sonucunca fb lilerin kufurunu haklı buluyorum..1 msj imda da bunu anlatmaya calıstım..sonra olay sen kufur ettin vs lere cekildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 maçı kızılay sedir kafede izledim mukemmeldi full fenerliydi gollerde baya ezildim arada ama euahaeuhae sorna kızılayı inlettik sonra polisleri gorduk felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Tamam da "GS li oyuncular böyle ayıp etti haklı olarak da küfür ettiler" demek ayrı "GS li oyuncuların yaptığı budur, bu da *küfür*tur o yüzden hakettiler." demek ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben onu demedim plx banlamayın beni diyecek karakter de biri degilim..sonucta yazılan yazıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 noldu ya yine mi yendik? :( pauauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fener maci satin almis diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya bu luciano'nun golüne hasta oldum ben. bu adamı defans yerine anelkayla ikili forvet oynatsa ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 :) Fenerbahçe'yi kutluyorum ancak sormadan edemeyeceğim.. Maçtan önce bir ağızdan edilen küfürlere demi Hasan sebebiyet verdi? ya da Galatasaray taraftarı üstüne atılan meşelaleri de aslında Hasan'a kızdıkları için mi attılar? Kılıf bulmaya devam edin... Herhangi bir oynanan FB-GS maçında,GS tarafında ki trübünde senin kardeşin,kuzenin,dostun herneyse olsa,ve senin tuttuğun takımın taraftarları meşale atsa ve bu meşela o senin kardeşinin/kuzeninin/dostunun kör olmasına sebebiyet verse,mutlu olur musun? Aynı şey tabi Ali Sami Yen'de FB tribüne karşı olabilecek herhangi bir saldırı içinde geçerli. Rakip takımın taraftarı o biçimdir diye bir ağızdan söyleniyor,GS ya da FB farketmez,komiktir,çoğumuzun ailesinde kesin biri vardır o rakip taraftarı olan...Annemizden tutun da kuzenimize kadar... Anlayan anladı.. İkinci maçta her iki takıma da başarılar diliyorum. Bir GS'li olarak,bize karşı yapılanların aynısını rakip takımın taraftarına ya da oyuncusuna yapmamamız gerektiğini düşünüyor,umarım da öyle olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya bi sus çamur gibi oynadılar. son dakka alex'in Picasso sundan sonra faullerin sonu gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hepsini hasan yaptı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Aykan,bana "ya bi sus" gibi bir ithamda bulunamazsın. Benim yazdıklarımla senin verdiğin cevap arasında hiç bir bağlantı yok. Ben kimseyi savunmadım,objektif olarak bakarsak,kendini yer atıp penaltılar çaldıranlar,sırtına gelen bir madde yüzünden baygınlık geçirip yaygara koparanlar da görmüştür bu Türkiye.O yüzden hele hele GS,FB ya da BJK'li biri gelip bana bir sus diyemez.Haklı olduğunu ıspatlarsa,zaten ben susarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 az becerikli olsaydık valla bikaç farkla galip geliorduk fenerin şansı hep tutar zaten bize karşı ama kupa maçı bu 2-1 olunca volkanın dötü sere serpe yerde yatışlarına epey güldüm 3 puan mı alıyorsun ki zaman geçiriyorsun samiyende en az 3 fark beklerim ben cimbomumdan :) bu arada fenerbahceli oyuncularında pek cok kartlık faulleri var oyun basında appiahın, ayhanın gögsüne salladıgı taban kırmızı karttır direk önder turacının tabanla girdigi pozisyonda sarı kart ve bunun gibi simdi aklıma gelmeyen 3-4 pozisyon daha oldu. onun dısında servet faul yapmıstı onun devamında deniz yaptı ama servetin faulu kartlıktı onu atladı peş peşe 2. si gelince denize patladı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o rezalet zeminde fizik gücüne dayalı bir maçı kazandık o ayrı bir tat veriyor zaten..demekki zemin iyi olsa gene 6 çekecektik.. ben bu maçı bir kupa maçından öte kötü gidişe son maçı olarak görüyordum..bu galibiyet ligde dengeleri yeniden değiştirecek bundan eminim.. şovun devamı 23 nisanda tekrar kadıköyde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 zemin zaten birtek fenerbahçe için kötüydü biz iyonosferde koşuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar