Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg nge ile 1milyon aktif oyuncu sayisini asti!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inanmayanlar icin kanit!
http://img423.imageshack.us/img423/928/lolroflmaotestasasdfsadfasfdas.jpg
evet artik o kadar kalabalik ki mos eisley bile bu halde

yanliz bunu kimin nasil ve neden yaptigini gercekten merak ediyorum(john smedley egosunu tatmin etmek icin yapmistir buyuk ihtimalle)....

[ mesaj 07 mart 2006, salı - 22:57 tarihinde, sylian tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tamam duzelttim

edit:su an eclipsede chat channellari da calismiyor =/

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:24 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
inanmam..

kuruklu yalan bence...

kendiniz görmüyomusunuz. sadece ct. pazar günleri millet olurdu.
yeni girenlerin coğu yeni başlayanlar zaten..

eclipse 500 kişiyse en fazla 550-600 olur fazla değil . hadi 1000 kişi olsun :)

ulubatli hakan
eclipse
Mesaj tarihi:
Zoraki olarak SWGyi bıraktım. Kredi kartı sorunlar:( Oyunu daha önce de bırakmıştım ama bu sefer o kadar da özlemiom nedense... tam tam, nedenini biliom ama söylemeye dilim varmio işte. umarım AZ da olsa bir değişiklik yaparlar ve o "Offf yaaa SWG oynamak istiom yahu!" duygusunu yeniden yaşarım. ama şimdilik ara vercem. 1 milyon.. nihahahahahahaaa
Mesaj tarihi:
hahaha beyler kolpa sizde inandiniz dimi kutular onlar yada baska itemlar npc falan playerlar duruma göre mor-acik mavi gözükür haritada dikkat ederseniz mavi bir arkadas var hatta guild hallin önünde bunlarin hepsi fake item falan yapa photoshopun gücü yada bi bug falan
Mesaj tarihi:
Xeon ne photoshopu ya?Ahahahahah ss'i ben aldim bug o zaten

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 20:07 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...