metalgear Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ne işe yarar bu ya. ingilizce ogretmenliginde okuyorum fakat anlayamadım muhabbeti. sadece creeplere karsı bi olaymı yani nedir? çözemediim
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 belli bir % ile creepleri olduruyor. tek okta.
metalgear Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saolasın. bende dier herolara karsı dmgle ilgili bi baglantı kurmaya calısıodum. :)
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 o ultiyle 10. lvl eaglehorn alman mumkun.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi bir oyuncuysan o ulti cok da isine yaramaz. zaten kacirmiyorsun creep. sadece sagdaki soldaki creepleri cekerken ise yarayabilir[sure acisindan].
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nasıl yaramaz. one shot one kill yapıyor. hızlı para ve hızlı exp demek bu.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kaciyor mu creepler tek vurusta almayinca? bekle son vuruslari yap sen de. nub seni. =]
Malibu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 piyasada gezen rosan harici bütün creeplerde çalışıyor o ulti. dragonları küt küt kesiyorsun işte
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onu dedim zaten. o ise yariyor. sagdaki soldaki creepleri keserken avantaj diye.
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ıh ıh lv5 ve üstü creeplerde çalışmaz.. dragonlarda atar atar beklersin öldürsün diye tek atışta :)
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dragon mu kesiyosun? sen golemleri bile kesemessin onunla. o kadar da değil.
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayrıca wissy dolaylı yoldan çok katkı sağlıyor o ulti bir adama. tek vuruşta creep aldığın için senin creeplerin daha az zarar görüyor daha fazla creep gidiyorsun koridorda. daha çabuk exp alıyorsun daha çabuk para kasıyorsun. sonuçta itemi ne kadar erken yaparsan o kadar çabuk gral olursun. mühim olan item olduğu için takılırsın. ayrıca traxexin türevi viper oyunda. nerdeyse aynı işlevlere sahip traxexin daha hırçını tabi o.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi de geffencim karsidaki hero armut toplamiyor ya? kulenin onune geldiginde alir o da creepleri. sen rakip creepleri kestiginde senin creepler oyunu terketmiyor ya? rakibe gidiyor. o da aliyor ayni creepleri. haritadaki sagdaki soldaki ogreleri riki[ =) ]leri kesmeye yarar hizlica. baska da faydasi yok ne yazik ki. imho.
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ama kuleden parayı alması çok daha zor değil mi ? :) noırmal golemleri kesre bu arada.. granite leri kesemez.. lv5 sınırı olay.. lv5 den sonra elder sayılıyor. bazı immunityleri vsv oluyor :)
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kule maksimum 1 grupta 1 creep bozar seni. o da cok sanssiz olursan. aslinda level 6 olup da ultini aldiginda herhangi bir level 5 heroyu da indirme sansin olsaydi super olurdu =]
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya sinan drow rangerin ultisi isviçre çakısı gibi fonksiyonel sus artık.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geccen geffen. islevsiz. herolara islesin %1 olsun. =]
dooman Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 her zaman bi line'dan tek başına gidilmesi gibi bir durum söz konusu değil. yani son vuruşu ayarlayan bitek sen olmayabilirsin. ayrıca kimse ultisiz drow ranger'la headshotlu drow rangerdan daha iyi para kasamaz. mükemmel bir skill. hele dragonspawn bulursan ayrı bi tatlı oluyor. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:20 tarihinde, dooman tarafından güncellenmiştir ]
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hic bir ise yaramayan bir ulti iste . sniper dan fazla para kazanamaz drow.
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Gayet güzel bence, drowa konulabilecek farklı bir skill düsünemiyorum.
Narstil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Geffen +1 diyom ....neyi tartisıyonuz zati yok tek okla roshanıda alsın de tam olsun
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yalnız ben bu ultidende nefret ederim.. micro fln bırakmaz vurmak istediğin creep bi anda ölür Ranged creepleri kaçırttır vsvs... bu arada iyi farming sana gelen hepsini öldürmek değil senden gidenleri öldürmektir.. drow da o işte iyi :)
spadina Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadas 6.** serisindeki sniper'den bahsediyor sanirim :)
Öne çıkan mesajlar