Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gerizekalı bu liste laf sokanların listesi değil adam alta yazmış laf soktugunu sananların listesi diye.sabah sabah ben bile okudum, okumadan post atmakta bi gerizekalılık ++++1 iyi liste +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oo liste güzel fikir güzel ama olmaz.. khalad'ın da dediği gibi res kill atıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @jedi: orda yazanlara değildi tepkim,tepkim her türlü topice gereksiz saçma sapan offensive postlar atan(misal sen) arkadaşlara.alınan alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben sana demedim be :p ama tepkini anlıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahah şimdi baktım peş peşe yazmışız ama cuk seninkine cvp gibi oturmuş ama deil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pardon o vakit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 girememişim listeye :( hemen birilerine laf soktuğumu sanmam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 6. sıraya yazmış, nickim 8 harf, üstümdeki adam da 8 harf, altımdaki 4 harf hepsini topladım 20 ettti, 6 ile çarpınca 120 1+2+0=3 buda doom 3 eder sonra sayer var onu çözemedim ama 5 harf, latincede de arkana bak demek olsun doom3 te 5. bölümde oynarken 6 dakikada arkamda olacaksın demek ha yemezler, çözdüm işte şifreni alçak herif. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 11:57 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yanlız arada kuyruk acısı olan bikaç kişi varmış listedekilerden dolayı, millet yönetimi boş buldu ağlamaya hakarete başlamış ;) eh demek ki listedekiler "laf soktuğunu sanan" değil ciddi ciddi laf sokanların listesiymiş ki o laflar böyle içine oturmuş böyle bikaç kişinin, kompleks yapmışlar şimdi açığa çıkartıyolar :) [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 11:58 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bide ucube iblisler demiş oraya da dikkat çekerim.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hürriyete forward edelim bu topici, yarın haber hazırlasınlar doom 3 öldürüyor, sağlığı bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben allaha forward ediyorum bu listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 listede yokum ama toplu katliamda arada kaynama olayına karşılık tedbir almak lazım *hazneye mermi alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gideyim de ekmek alayım bari.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 albatroslar dinlenmeden baya uçuyorlardı değilmi.. iyi yolculuklar dileriz arkadaşım (yürrrüüüüüü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya ben niye ta en baştayım ya,en sakin en sessiz patilerdenim, kimseyede ters bişey yazdığımı hatırlamıyorum şimdiye kadar? bozuk bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 elesso ben anca 5. olabilmişim, istersen gel yer değiştirelim, hem penth'e hava atmam lazım msn den geçtim seni diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 satabilirim sıramı cüzi bi fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hayir listede bende yokum. o kadar ugraştim girmek için neyse bi daha ki listeye işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eheueh koptum veletlik sınır tanımıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yürü be yavrum kim tutar seni bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 muhah süfer. yalnız "mavi" çifte sokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 uhauha yarıldım burda ya. yeni bir fake akımı mı doğuyor, fakeler yükselişe mi geçiyor :o c.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 asmdasuzxhzuh liste yapmış, ben de çok pis laf sokarım ama seni ıskalamışım be bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 komedi ya tipik fake vakkası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar