Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dynamicde kel alaka deme sakın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Insanların dış görünüşüyle dalga geçmen hoş değil.Yakında yenilenecek olan listeye sende eklenebilirsin.Laflarımızı bilelim, öyle konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi pis laf soktun piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 insan insana laf sokar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kimsin sen çık dışarı görüşelim :D bi kere benim bi tane laf sokmalı msj yok olsa içim yanmaz. edit : pardon kötü kelime kullanmışım :D [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:32 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Fistan. Insan insana farklı bişey sokar.Yenilenecek olan listede isminizin yer almamasını istiyorsanız lütfen gereksiz mesajlar atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 insan olan bunu yapmaz zaten dimi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fede yanlışlık olmuş heralde, özel msj at arkadaşa silsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şey bişey sormak istiyorum, amacım listedeki sıralamamı yukseltmek değil ama kaç aylık bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 insanlardan beklenmez ama bilemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fistan----- :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Peki Fede. Biz sadece laf sokmaya çalışanları değil sevmediğimiz kişileride yazdık.Sende onlar arasındaydın.Şimdi bize mal diyerek, yenilenecek olan listemiz de, mavi gibi 2 kere ismin yazılacak.Pişman olucaksın, yalvarıcaksın bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 acayip bi konu olmuş fede bide nıe mal falan dıyorsunkı ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 jesus christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tövbe tövbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu arada dory yine laf soktuğunu sandı bi sıra yukarı sdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ee pardon.. şey dicem ben ya ismimi silermisin pls. rahatsız oldum ben. silmezseniz de acaba ne kadar sürem var söyleyebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 arkadasım, işin gucun yok mu? ugrasacak adam mı bulamadın? [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:37 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tamam adam fakedir ne yapsa yeridir eğleniyoz da, chasten sen o postlarla birlikte fake ile uçurulcan gibi gözüküyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh ole gozukuyor kanatlarım arkadan çekişli olsun =pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 elem tere fiş, laf sokanlara şiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 legbra affet, sana laf soktugumu zannetmek gibi bir niyetim yoktu:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 helal abso arkandayım :pbide; "nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Sevgili absolut, bu lafın ile sempatimizi kazandın.Bizimle çalışmayı düşünürmüsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biz derken: bu çalışmanın altında başarılı bi kadronun derin fikir adamlarının oldugu anlaşılıyor...ne kadar sürdü listeyi hazırlamak...beni seç beni seç... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 01:42 tarihinde, Geronimo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar