nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu arada apartman ortamını sevmende nereye taşınıcağınızında önemi var şimdi oturudğunuz yerde yakın bir yerse bence dha rahat yuum sağlarsın. farklı bire yerse daha farklı olur. bir de aklıma gelmmişken apartmanın en ii yanı kapıcılardır bence. çok rahat oluyor sabah gazetenin ekmeğin gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 binanın duvarlarına göre dğeişir.. mesela bazen odamda arakdaşlarımla takılıyoruz davul bass elektro şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi hatta ben fazlka ses yaptıüımızı zannediyordum ama meğersem aşşağıya hiç ses gitmiyor.. ha tabii ben bir de en üst katta oturuyorum ehe yukarıdan rahatsız olacak kimse yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 biş diim mi hayatım boyunca apartmanda yaşamadım ve sadece sordum komşu tepkilerini...bunda dikkat çekme amacı yok güzelim... şimdi bu topici ayırt edebilmek var bide peşimde kızlar koşuo adlı topici ayırt edebilmek var... pls bilmeden konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kendinize göre hakli olabilirsiniz , dedigim gibi haksiz degilsinizdir ama abartilmasi hos degil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @nuki her apartmanda kapıcı var zaten :p oy yetişemiyorum [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:27 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nicotineeyle mayhemle biz de dalga geçtik , bazı şeyleri ben de haksız bulmuyorum ama her topicte biraz abartmıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gitar calarken 3. kattan girise ordan 7. kata ulasiyodum. dj performanslarimin iste tum apartman hastasi sanirsam. boyle bir ortam bizimkisi. apartman hayati iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok eğlendim topic te bu sırada...teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abartma canim, o kadar da eglendirici sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben yazın sabaha kadar full ses müzik dinliyordum evde yiyoduk içiyoduk arkadaşlarla komşular karışmıyordu hatta paramız bitmişti komşudan borç almıştım ben :) bir bakıma apartman ortamı zevklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 apartmanların yararlarından bir tane daha. eğer laptopunuz varsa. komşuların wirless ını sömürme gibi bir şansınız vardır. ama aynı olanak komşunuzdada olduğu için dikkat etmek gerekir. örnek: geçen gün wirless lara baktığımda bağlı olan üç kişi görünüyordu. ama bizim evde wirless kulnana 2 kişi vardı. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 noluyor lan burda! biri anasını alıp gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 babacum sen eskiden sevgi doluydun:( hepimizi öperdin.. ne hale getirdik adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kasımpaşalıyım bende hemde kulaksız mahallesi.. tayyiple aynı kütükteyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 apartman iyidir iyi.ne demişler ev alma komşu al :s hayatında hiçbi komşun gelip aşure ayında aşure vermedimi yoksa size.. o_obüyük kayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 14 yaş da az ama be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok ben yine öperim de buradaki durumu avrayamadım savunma mekanişzmasını devreye soktumdu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sakin ol:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 beyin yaşı mı? CANIN SAĞOLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fistan, sen gercek misin ya? sözü unutma arenda... (hint: asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bence o sözü söyleyenler söyleyecek lafları kalmayan insanların son kozudur.karşındaki aptalsa kolayca alt et ozaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende hatırladım o sözü şimdi, yaptıgımın hata oldugunun farkına vardım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eyvah kavga çıkıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 noluyor lşan burda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 forumun son sayfasının başlıkla alakası yok ehah x) alakalı bi msg olsun bari,taşınan insanoğlunun yeni evi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar