Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

an itibariyle yeni lider gs


toggie

Öne çıkan mesajlar

eh kayseri'yi tebrik etmek lazım. zaten kendileri için çok zor bir maçtı karşılarındaki kadroya bakılınca. bir de dış etkenler çıktı, sırf rakiple değil "dış etkenlerle" de başettiler. herşeye rağmen kazandılar. büyük başarı valla. ama artık şu kollamaya da dur demek lazım, resmen insanlara hakaret edercesine göstere göstere bu kadar imtiyaz ayıp oluyor. smaçları kestirdiler geç de olsa 3-4 taneden sonra ama hala göz var nizam var aradaki "fark"lar belli oluyor net şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gs, kendine göre şaibeli ligde lider şu anda. iki secenekleri var ;

- ya, biz sacmaladik bi ara saibe falan diye. taraftari uzerimizden almak icin baskasina bok attik diyecekler. [ klasik kendi basarisizligini baskaina yikma hali]

- ya da, bu saibeli lige ve herseye ragmen lideriz, yani biz bu kadar muhtesem futbol oynuyoruz diyecekler [kargalar guler buna]

her iki halde de aciyorum ve gülüyorum... bu bir gs klasigi. uste uste bilmem kac kere sampiyon oldugu federasyon, bir baska takim sampiyon olunca saibeli federasyon oluveriyor hemen. yani gs hep ayni muhtesem gs, federasyonun keyfine gore ya sampiyon oluyo ya da olamiyor.. hayir ben en cok buna inanan salaklara aciyor ve guluyorum. herhalde bir sure sonra ayni sacmaligi tekrar ede ede kendileri de inaniyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

helal wen büyüksün. zavllıyım acınacak haldeyim salağım. kargalar gülsün çok da tın.

kazanırken agzınızdan bal damlar yenilince artizlik yaparsınız. fb li olmadıgım için bir kez daha sükrediyorum.

hayır şaibe dedğin de herkesin görüp 2 hakemin göremediği el mevzusudur. artık buna da itiraz edebiliyosanız zaten zavallı olan sizlersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...