toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sıradaki gelsin plx. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Neyse ligimiz artık kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 grtz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dauma bi çiçek yollarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eh kayseri'yi tebrik etmek lazım. zaten kendileri için çok zor bir maçtı karşılarındaki kadroya bakılınca. bir de dış etkenler çıktı, sırf rakiple değil "dış etkenlerle" de başettiler. herşeye rağmen kazandılar. büyük başarı valla. ama artık şu kollamaya da dur demek lazım, resmen insanlara hakaret edercesine göstere göstere bu kadar imtiyaz ayıp oluyor. smaçları kestirdiler geç de olsa 3-4 taneden sonra ama hala göz var nizam var aradaki "fark"lar belli oluyor net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 off ya dış etkenmiş kollamaymış off dinime küfreden müslüman olsa yanmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 an itibari ile gs'nin lider olmasıyla türkiye ligi'nin kalitesi yükseldi. ligimiz artık daha kaliteli oldu.hakemler feneri 2. yaptı.aslında fener küme düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 sus fistan itaat et lidere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rewendor kısa surede gözlük almanı tavsıye ederım eger gözlük takıyosanda bı psıkolaga görün benden sana tavsiye bu yazıyı okuyunca bu yorumu cıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kına lazım mı?lazım olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla beşiktaşlıyım ama gs bu sene bukadar şaibeye rağmen şampiyon olursa şapkamı çıkarır alkışlarım büyüklüğünü de kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 görmemiş lider olmuş,tutmuş herkese caka satmaya kalkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hep fener yenınce bagırıyoraj bi kerede yenilince helal olsun fln çekin adamlara ya altı üstü maç anasını satıym ahah kırmızı yanak tunjay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @görmemiş lider olmuş,tutmuş herkese caka satmaya kalkmış... amuahahhzuahauzahzauhazuhazuhazuhazuhauhzuhauhauhzaaz yerlere yapıştım ya amuahahahha kralsın b@b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hemen atışmayın işte tebrik edin. büyük takımın eli öpülür(hele bide o tkm gs sa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kadıköye nasıl gelecekler merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kına lazım olucak bize çarşamba günü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gs'ye 2 avansımızı verdik.kadıköyde avansı alıvercez ellerinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 alırsınız valla helal derim ben sataşmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fenerbahçe şampion olmasın fenerbahçe duran top olmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 gs, kendine göre şaibeli ligde lider şu anda. iki secenekleri var ; - ya, biz sacmaladik bi ara saibe falan diye. taraftari uzerimizden almak icin baskasina bok attik diyecekler. [ klasik kendi basarisizligini baskaina yikma hali] - ya da, bu saibeli lige ve herseye ragmen lideriz, yani biz bu kadar muhtesem futbol oynuyoruz diyecekler [kargalar guler buna] her iki halde de aciyorum ve gülüyorum... bu bir gs klasigi. uste uste bilmem kac kere sampiyon oldugu federasyon, bir baska takim sampiyon olunca saibeli federasyon oluveriyor hemen. yani gs hep ayni muhtesem gs, federasyonun keyfine gore ya sampiyon oluyo ya da olamiyor.. hayir ben en cok buna inanan salaklara aciyor ve guluyorum. herhalde bir sure sonra ayni sacmaligi tekrar ede ede kendileri de inaniyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 amacım sataşmak değil,iyi güzel lidersiniz ama nasıl olsa kadıköy'de geri alacağız liderliği,bunlar hoş güzel duygular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 helal wen büyüksün. zavllıyım acınacak haldeyim salağım. kargalar gülsün çok da tın. kazanırken agzınızdan bal damlar yenilince artizlik yaparsınız. fb li olmadıgım için bir kez daha sükrediyorum. hayır şaibe dedğin de herkesin görüp 2 hakemin göremediği el mevzusudur. artık buna da itiraz edebiliyosanız zaten zavallı olan sizlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benim de amacım kavga cıkarmak değildi iyi gidiyodu forum ama birileriyle malesef anlaşamıyoruz pek. beni her gördüğü yerde kavga cıkarması olagandır. saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fenerli salak der, it der ama kufretmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar