Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Beyler yaptığınız menü scriptine checkertrans( 10, 10,780,507) bunu eklerseniz transparan olur. Bende yeni denedim buldum. Kullanılması dileğiyle. Umarım transparan menü olayına son olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Transparan menunun ne avantajı var ya bu kadar isteniliyor. bu arada 99z8 cıktımı?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evet. cikali baya oldu irc.sphereserver.com #sphereserver kanalına girip !za yazarsanız dosya size gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sitesinde 99z5 var halende.saol bi bakıp inceliyim. 99z8 de precast olayi gelcekti.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 99z8 falam bunların ne özelliği var ki yani scripting filan bayaa farklı mı bi de hazır mı gelio her şey runuo gibi bunları bana baya bi annatacak olan war mı scriptingini flm öğrenebilecemiz site var mı?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 mauaha bi girdim o sphereserver kanalına türkçe konuşuodum dalmışım girdim slm nassınız lan dedim biri iyiyiz dedi eheueh[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar