c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dün dersaneye giderken tam otobüsten indim.tam yürümeye başlamıştım ki karşıdan koltuk değnekleriyle gelen adamı farkettim.yolun iyice kenarına çekildim rahat geçsin diye.ben çekildiğin yerde yürürken adam üstüme gelmeye başladı.daha fazla kenarıya çekilemeyeceğim için mecburen yolumda yürümeye devam ettim.ve bu sakat adam yanımda geçerken koltuk değneklerinden birini tam ayağımın üstüne koydu ve yoluna devam etmeye kalktı. yaptığı şey kasıtlıydı.koca yolda kendi dümdüz ilerlerken benim çekildiğimi görünce üstüme geldi. yapmaya çalıştığım duyarlılıktan bir insan olarak utandım.keşke önümden giden,kenarı çekilmeden önce kınadığım insanlar gibi yapıp üstüne yürüseymişim.çok ciddi şekilde bunu düşündüm o anda.ama geç olmuştu artık.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilginç. ne kazandı şimdi. ne geçti eline. çok mu zevkliydi acaba. hey allam
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Bir nevi savunma mekanizması bu, bunu atlatacak kadar olgun ve kişilikli bir insan değilmiş demek ki. Karmaşık duygular sonucu yapılan aptalca ve çocukça bir hareket. Bir yandan karşısında seni rahatça yürürken görünce kıskanmış deli gibi, bir yandan da ona yol vererek acıdığını düşünmüş ve gurur yapmış, acınmaya ihtiyacı olmadıını göstermeye çalışmış aklınca acıyarak onu küçük düşürdüğünü zannettiği senden "intikam almış". Kaale almamak en iyisi. Sakatlık herkesin başına gelebilir, buna acınmaz. Yapılan bu kenara çekilme olayı da acımaktan değil kibarlık ve iyi niyetten yapılır, ama sakatlık değil de bu olgunlaşmamış düşünce sistemi acınasıdır işte.
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hakkaten garip.acaba sen böyle cok gostere gostere mi yol verdin yani ne bilimm bölee hissettiyse adam hafifde olsa acıdıgını o yuzden yapmıs olabilir zira bu davranısı da adamın yaptıgının normal oldugunu kanıtlamaz..
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 tam tersine.gayet noramldi yer değiştirme şeklim.insanların suratınada ne olursa olsun öyle acıma duygusuylada bakmam.bundan adım gibi eminim.bakmadım yani suratına falan öyle.ama işte dediğim gibi utandım bunu yaptığım için kendimden.bunun başka tarifi yok utandım sadece....
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Rew direk karakter tahlili yapmış yalnız lol
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ayağına koyduğu değneği itseydin yapışsaydı yere. bunu derim tabi sana ama ben yapmam o ayrı =)
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya sen bunu gül diye anlatmadın farkındayım kızma ama nedense sonlarına doğru kahkaha krizine girdim..o anı canlandırdımda gözümde.. -içinizden- -dur bi yol vereyim bu adama -aha bana acıyan biri daha....gel sokuyum bastonu g.tüne -napıo lan bu -gel gelll bak daha neler yapcam sana -manyak mı lan bu adam -kaçmaa kaçmaaa!!
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abbbuuu unac nettin? ehehhe komik yalnızzz böle bakınca
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kokskoca yolda yürümeyi bile beceremiyorsunuz tavsiyem; caddede adam eksilterek yürümek
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ehuehu replii görünce kopuşlara girdim :)
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 son 3-4 mesaja bittim:)) adam eksilterek yürüyen tiplere kıl oluyorum çakcam orda 2 ttane...
oper Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 zauhuah :)) cok garip.. son mesajlarda oyle
Öne çıkan mesajlar