sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hocalardan biridir. Genellikle yeni asistan olmuş arkadaşlar bu şekilde yardım edebiliyorlar. Bence gayet iyi olmuş :) Bu arada hoşgeldin İzmir'e :) Bornova kampüsünde olsan bol bol görüşecekmişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yaa Eno şu girilmez dediğin bölge neresi yaa? Ben onu anlamadım. Nerde yapıyorlardı kayıtları biraz tarif etsene. Ben öyle okulda girilemicek bir yer bilmiyorum. Asistan olması ihtimali milyonda hatta milyarda bir. Hoca zaten olmaz. Siyasi bir grup olması tamamen imkansız ki öyle bir şeyle karşılaşırsanız direk pataklayın. İktisat fakültesine siyasi sömürü üstüne hiç bir şey olmaz. Sadece yılda bir iki kez büyük kantin önünde pankartlarla slogan atılır ve sonra herkes dağılır. Bence o senin artık sapığın. Daha önce Eğiim fakültesindeki bir kaç kız arkadaşıma felan denk gelmişti demek ki erkeklerin başına da gelebiliyormuş. Zaten saçlar felan da seyrekmiş tam böyle bir sapık tipi gibi geldi bana. Ah Enocum ah hiç mi tembih etmedi annenler küçükken, "sakın yabancılardan bir şey alma" diye. Ettiler ise bu nasihat sadece elma şekeri ile sınırlı değil seni sıra numarası ile de kandırabilirler be Enocum bilmiyo musun? Hatta kanmışsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 matrix has you diye bilgisayarına bi msj gelebilir önemseme gelmezse allah bi yastıkta kocatsın[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 @ghaldszar: Ya adam dese "sıra numarasını alırsan sana tecavüz etmemi kabul etmiş sayılıyorsun".. tamam derdim :p @sharky: Ben izmirliyim zaten sharky :) Şu adamın kim oldugunu öğrenince yazıcam buraya hehe[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 :) İyilik sever bi adammış ama bilseydi bu kadar sorun olacağını yardım etmezdi herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kayıtlar da açık basketbol sahasına yakın biyerlerde yapılıyordu ghald. İnsanlar dışarda bekliyolardı. Sırası gelenler giriyordu içeri.. Girişten düz gidince basket sahası geliyo ya.. sola dönünce ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evladım neden buluşmuyoruz o zaman tüm İzmirliler ? Yoksa tüm paticik.com kafilesi mi böyle ? :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 he is morpheus :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar