Eternal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 romanın üstüste aldıgı 11.galibiyet rekorları zorlamaları için her nekadar moral versede zor maç olucak diyorum. gönlüm internazionale'den yana.zevkli bir maç olucagı kesin. forza inter =p tarih : 5 mart (pazar) saat : 21:30 kanal : tv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hmm çok güzel maç totti olsaydı daha zevkli olurdu ama tottisizde forza roma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla totti olsa banko roma derdim ama şimdi sadece roma daha muhtemel galip gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 büyük ihtimalle roma alır inter'in ne kadar iyi bir kadrosu olsada takım oyunu olarak roma kadar iyi değiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kalbim romadan yana. forza juve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 1-0 önde roma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 roma alır, championship te hep yeniyodum interi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ona bakarsan orda da kenedy bakırcıoğlo coşuodu ama fıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şu dakika itibariyel roma:1-inter:0 gol:dakika.9'r. taddei yürü be roma...rekor rekor üstüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yalnız roma rekor kırmış gibi geldi bana 12. galibiyet olacak yani olursa üstüste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 1-1 89. dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şansa bak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şanslık bi konu yok nereye kadar gidicek ki roma. hadi lazio'da sansın döndü adamların kendi rekorlarını egale ettin. ama inter var karsında.kadrodada çok eksik vardı adriano olsun walter olsun. mancini zaten yanlış başladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar