Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yeri burası değil ama başka nereye açacağım diye düşünürken boşver dedim :) dün baktım ne page geliyor ne de yapacak iş var serverda dedim hep yapacağım yapacağım diyiyordum bari başlayayım dedim. dark comics 'in ilk eseri tabii amatörce ama bunu hobi edinirsem şu çizgi roman hazırlama programları var satın alabilirim :) paint'le anca bu kadar oluyor :) neyse bölüm 1'den başlayalım. kahramanımız (isim bulamadım :) ) hırsız lonca'sından bir görev alır.görevi british'in bir savaş sırasında ölen bir hırsız üzerinden aldığı kristali çalmaktır.bu kristal bizzat lonca başkanının olduğu için daha da önem kazanıyor.kristal ise british'in hazine odasında.görev zordur ama hırsızımız da yıllarını bu işe vermiştir; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 güzel olmuş gerçekten tebrik ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dark bunu yapan senmisin . yeni bi projem varda real time gosteri şeklinde biraz farklı bi proje eğer düşünürsen bi öms at konuşalım . bu konuda tecrübeli daha önceden çizim yapmış ve karakteri kullanmayı iyi bilen kişilere ihtiyacım var burdanda duyurayımda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çok güzel olmuş... bence üzerinde çalışmaya değer. size yardımcı olmayı isterim... grafik çizimi konusunda, karakter kullanımında... ne isterseniz... öm dan ulaşabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 özel mesajda belirttim zaten de buraya da yazayım :) kafama bir anda esti aklıma da bu geldi 2 saat kastım yaptım :) hiç uğraşmadım yani eğer kassam daha iyi senaryo vs. yazar daha iyilerini yaparim. birde ben bu comics olayini tüm oyunlara taşımak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hoba imanewbie gibi bişey gelirse warya süper olur dark devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 haha imanewbie efsanedir onun gibisi olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Her can sıkıntında böyle şeyler yapıosan yakında dergi falan çıkartabilirsin hoş olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ellerine sağlık gerçekten güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Arkadaslar ben Dark Ride Rindoalnde staffı olan Ustteki arkadasla bi alakam yoktur bilginize ismim calınmıs ve sonunda bir harf eklenmistir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lol çalınmış? Lan ben bu adamı avaturkten tanırım herifi bildim bileli darkrider.Kim kimi neyden çalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o da güzel :D neredeyse 5 yıldır kullandığım nicki çalıntı yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 abi salla böyle gereksiz vakaları Tınlama kim ne oldugunu biliyor senin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mükemmel olmuş =) devamını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ellerıne saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar