Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın iş hayatındaki ilk günüm.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

ben gunumuzde sirketlerin isleyis tarzini ve neye sirket neye demediklerini anlatmak istedim yuzeysel aslinda ama sen baya derine inmisin, heh ilk ekonomi dersinde profesorun aciklamasi olmus seninki, sozluk tanimi

neyse onemli degil sonucta, maksat stress-free takilmak bunun icin bulundugun ortama ayak uydurmak. yani bu forumun kitlesi belli[gerci yeni kitleyi hic bilmiyorumda genel olarak] sevgili sorunu yasayan, geneli asosyel internet geek'leri[heh no offense], buraya gelip 'sirket basina gectim', 'capkinim istedigim kizi goturebilirim'tarzi bir yazi yazildiginda dogal olarak boyle tepki gelebiliyor. yani antimodes capkin oldugu icin veya ailesinden biri ona sirket devrettigi icin ozur dilemek durumunda veya kimseye cevap vermek durumunda diil ama iste sosyal bir ortamda bulundugun cevredeki insanlarida goz onune alip ona gore davranmakta yarar var, yoksa bosyere millete cevap yetistirme ve strese girmekle gecer zamanin
Sosyal ağlarda paylaş

orası öyle ben diyorum ona sen yorulma ben veririm ayar diye.. dinlemiyo ki peh..

yok hakkaten ama, burdaki asosyal bilgisayar bağımlısı insanların dışında onu anlayabilen insanlar da var ve onlarla bunları paylaşabilir. normaldir.. kalanları da hasetinden çatlıyo mu, gelip topici mi kokutuyo ne yapıyolarsa yapsınlar boşverelim gitsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

mephistoya katiliyorum. buranin buyuk cogunlugunun genel hatlar ile profili belli. madem fikir almak paylasmak istiyor arkadas, yakin arkadaslarina, veya buradan tanistigi ve kendisini anlayacagini dusundugu 3-5 kisiye msn'den de danisabilir. veya buradaki tepkileri umursamaz, sadece bazi yazarlarin yazilarini kaale alabilir. ama niye tepki veriyosunuz diye kizmak cok mantikli degil bence, zira yazmadan once boyle tepkileri beklemesi gerekir diye dusunuyorum - ozellike gecmis konu basliklarindaki tepkilerin isiginda.

kissadan hisse biraz tahrik unsuru gormuyor degilim. ha karsi tarafin tepkisi de densizce ve komik, o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

wanderer
pati § 07 mart 2006, salı - 06:42 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
mephistoya katiliyorum. buranin buyuk cogunlugunun genel hatlar ile profili belli. madem fikir almak paylasmak istiyor arkadas, yakin arkadaslarina, veya buradan tanistigi ve kendisini anlayacagini dusundugu 3-5 kisiye msn'den de danisabilir. veya buradaki tepkileri umursamaz, sadece bazi yazarlarin yazilarini kaale alabilir. ama niye tepki veriyosunuz diye kizmak cok mantikli degil bence, zira yazmadan once boyle tepkileri beklemesi gerekir diye dusunuyorum - ozellike gecmis konu basliklarindaki tepkilerin isiginda.

kissadan hisse biraz tahrik unsuru gormuyor degilim. ha karsi tarafin tepkisi de densizce ve komik, o ayri.

elaidinin yazısını pek okumadın galiba ? arkadaşlarına sormak yerine buraya açması kimi rahatsız ediyor ? kime ne ? neden böyle tepkilerin beklenmesi normal ? antimodes 19 yaşında , 19 yaşında bir şirketin işletmeciliğini devralıyor , arkadaşlarının da çoğu o yaşlarda . sence burada 19 yaşından daha büyük ve bu konuda daha bilgili insanlar bulunamaz mı ? bulunmuyor mu ? burası public forum değil mi sence ?

her tavsiye bekleyen insan belli başlı konularda yardım almak için bir topic açtığında, gelebilecek tepkilere neden açık olmak zorunda ? çok bariz bir şekilde saçmaladığını üzülerek söylüyorum . aldığı tepkilere neden cevap yazmasın peki oraya gelelim . haksız suçlamalarda bulunuluyor , bilgi sahibi olmayan insanlar çıkıp laf kalabalığı olsun diye konuyla uzaktan yakından alakası olmayan şeyler söyleyip , insanı rencide ediyorlar . neden cevap vermesin ? neden verdikleri tepkilerin yanlış olduğunu düzgün bir dille onlara anlatmasın ?

herkes ayrı cins . verilen tepkilere karşılık vermese ; ''bak cevap veremiyor bunlara ama diğerlerine cevap veriyor , demek ki söyledikleri yalan'' şeklinde tepkiler gelebilir .
Sosyal ağlarda paylaş

aman be herkes de laf sokma telasinda , ''ehüe bi laf sokayim da döt olsun'' modlarinda. (sürü psikolojisi , cool olma cabalari)
adam gibi konu sapmadan tartisilamicak mi surda? hosuna gitmiyorsa bile sus. illa muhalefet olacaklar. kimse size burda insanlara hakaret etme hakkini vermiyor. birazcik insan olun. yok bicak muhabbeti yok tikky bu herif , yok hava atiyo. iyice yörüngeden cikti , abartiliyor artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Mağaza-şirket ayırımı demişsiniz de antikacılık ticaret şirketi. Resmi olarak bir şirket yani, sallamıyorum bir yerlerimden. Mephisto bahsettiğin türden mallara müşteri bulmak düşündüğün kadar kolay değil, biz malları satmaya çalışıyoruz bahsettiğin fiyatlara alınan malın elden çıkması çok zordur. Şirketin neden anneme babama başka teyzeme değil de bana devredildiği ise özel bir konu ve açamıyorum burada.
Anlamadım olay "antikacılık" olmasında mı bitiyor yoksa konuyu açanın ben olmasında mı bitiyor? Kaç tane topic açılmıştır kişiselde "yarın net cafemi açıyorum." "hadi hayırlısı." tarzından, neden hiç birinde sataşılmıyor da burda sataşılıyor? Bir de, topic'in başından beri bir yalvarmadığım kaldı tahrik ettiğim satırları bir quote etseniz de cümle alem görse nerde tahrik etmişim insanları nerde atmışım hava nerde böbürlenmişim? Bunun cevabını alsam rahatlayacağım çünkü. Başından beri kedi-ciğer tarzı bir yaklaşımım da olmadı, hep kimseden üstün görmüyorum dedim kendimi ısrarla. Şu konu kısır döngüye girmeden biri sorularıma cevap verse pek sevineceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

xaenin'e cevap verip konuyu daha da saptirmak istemiyorum.

konuya donersek: antimodes sen antikacilik sirketi mi yonetmek istiyorsun? yani yapmak istedigin is bu mu idi, yoksa uzerine mi kaldi bu is? eger uzerine kaldiysa bence derhal kurtul bu yukten. dedigim gibi daha egitim hayatindasin.

eger bu is eskiden beri yapmak istedigin bir is ise: sirket hakkinda biraz daha bilgi verebilir misin? ne alir, ne satar, nasil kar eder? kac calisani var, ticari gecmisi vs vs. su an durumu pek kavrayamadigim icin soylecegim seyler havada kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için bir yük bu. Ancak en azından şu an için kurtulabileceğim, sırtımdan atabileceğim bir yük değil. Uzun vadede zaten benim hayat hakkındaki planlarım apayrı her şeyden önce eğitimim var onu terk etmek aklımın ucundan bile geçmez ancak şu 4-5 ay en azından okulumun yanısıra bu işle de uğraşmam lazım. Yani en azından şöyle bir rahatlığım var, uzun vadede işleyecek kararlar alma yükümlülüğüm yok yani şu 4-5 ay boyunca işleri rayında götürsem yeterli benim için derdim de o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne olmuş bu konu böyle?

adam birşeyler yazmış, doğruluğuna inanmıyorsan yorum yapmaz geçer gidersin, gelip eski konuları deşmenin anlamı nedir?

e doğruluğuna inanıyorsan, bilgin de varsa bu konuda gelip yorum yaparsın, yardım etmeye çalışırsın...

ne olmuş buralar böyle, herkes racial enemy'sini seçmiş, bir kavga bir dövüş gidiyor...

yok şunun 3 sevgilisi varmış yok bu eski sevgilisine mektup yazmış... konuyu saptırmaktan salakça bir haz alınır oldu artık...

@antimodes;

yardım edebileceğim bi konu değil, iyi şanslar dileyebilirim sadece... bilen biri yanında olursa, zamanla öğrenirsin sanırım işi... teyzene de acil şifalar diliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...