Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ırkçı insanlar de dwaas

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

eve yeni geldim kısaca anlatayım gece geç yattım sabaha kadar belki1 belki 2 saaat uyumuşumdur sabahleyin tam heyheylerim üzerimde çalıştığım süpermarkete yeni ürünler gelmiş bende oradaki hollandalı arkadaşşlara malları nasıl dizmesini ve sergilerken temizliğine ne kadar önem vermeleri gerektiğini anlatırken emanet bi adam ve sevgilisi benim olduğum bölüme geldi benimde elimde ketçaplar vardı ve aynen şu manasız sözleri söyledi:bak sevgilim bak türkler gelip burada köpek gibi çalışıyolar ter kokup aramıza katılıyolar bide soğan yiyolar sonrada bizden para istiyolar bana dönüp hey aptal türk şu listemi tamamla dedi tabi ben dünün stresi ve de bööle bi insan gördüm ??en son hatırladığım adamın üstüne atladığım 2. kafa darbesinden sonra 16. yumrukta beni adamın üzerinden zorla aldığı neese polis felan geldi merkeze hiç hakkım olmadığı halde 6 saat göz altında tutuldum sonradan öğrendimki arkadaşın kafasında 6 dikiş burnunda 2 tane kırık üzüldüm ben ööle yapmak istemezdim ama naapalaım dayanamadım o kadar aşşağılayıcı sölere neyse mahkemeye çıktım sağolsun hakim bey ve jüri üyeleri ağır tahrik bulup serbest bıraktılar şu anda evdeyim ve aklıma geldikçe haala sinirleniyorum acaba o adamı ziyarete gitsemmi??
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya ağır tahrik ztn herifin tipine gıcığım aklıma geldikçe deliriyorum uyyşşş ya ben orda hollandalı arkadaşlara hiç bi ayrım gözetmeksizin gayet güzel bi biçimde içtenlikle anlatıyorum söyleyin allah aşkına siz türkiyede markette çalışan bi hollandalıya bööle davranırmısınız??naapiim kimse benim vatanımla milletimle kuranımla kitabımla atatürkümle onurumla kısacası değer yargılarımla alay edemez eden karşısında beni bulur bi mitingte bayrağımız yansın herkesin içine dalar öleceğimi bilsem o bayrağı alır vede canımı verene kadar vermem kim ne derse desin bu arada sakın konu siyasi boyuta girmesin sadece yorum ırkçılık ve vatan sevgisi
Sosyal ağlarda paylaş

evet dostum o beyaz kıçını burdan çek de onlara.

yani bi dangalak yaptı diye bütün hollandalıları yargılamak olmaz tabi. bir zamanlar avrupanın göçmenlere en sağduyulu ülkesiydi. şimdi biraz nazizim falan sardırmaya başladılar. yani bir ülke naziler tarafından işgal edildikten sonra neden onların akımına katılır aklım hayalim almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

beylikdüzü'ndeyim ve gerçekten yani iş olsun diye söylemiyorum etrafta zenci dolu.ama yurdum insani ters ters bakmıyor bile.bizim okulda bile bir zenci var çok maytap biri seviyoruz :d

son zamanlarda baya bir arttı beylikdüzü'nde yabancı.genelde zenciler geliyor ve çok seviliyorlar :d irkçımız da var tabii ama kimse takmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...