Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu insanların akibetini gerçekten bilen var mı? 6 tutturanlar paralarını rahatça alabildi mi genellikle? bunlara saldırmıolar mı ankaradan evine dönerken =) ne oldu bunlara merak ettim (evet 6 tutturmayı düşünüorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hepsi sağlıklı, tiky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o parayı bond çantaya koyup vermiyolar zaten sana. ikincisi, evet veriyolar hepsini. bi kere okumuştum çoğu daire alıyo paranın çoğuyla.. ben tutturucak olsam direk taxi plakası alırım alabildiğim kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben tutturunca gerizekalilara math101 kursu acicam tüm paramla, maksat dela arkadasim okulu bitirebilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bir de şöyle soriyim, böyle yaşamını düzene sokup hiç huzur bulabilen var mı o parayla ? ara sıra çıkıodu haberlerde ama eskiden, onlar yeni kazanınca felandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilk is karısını bosamak oluyo sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bir adam vardi tv ye cikmisti bir kere 6 cikmis parayi yemis bitirmis sonra bir daha oynayip 5 tuturmus sonr bir daha 5 bole devam etmis. abi param bittimi oynuyorum diyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben hayatımda 3 bile tutturamadım öyle bi loserım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bi dizide sayısal loto zinciri yapıyorlardı aslında epey mantıklı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dynun bir şey kazandıysan bizede haber ver. :d yanlız başına harcaanmaz o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu aksam oynadim ben de tesadufe bak, tutturursam cinsel saglik arastirmalarina yardimda buluncam, yazik penth'e garibim benim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hmm tutturacağım rakama bağlı ama ne kadar tutarsa tutsun 20-30 milyar gibi bir kısmını kendime bir iş kurabilmek için ayırır gerisini eğitim vakıflarına veya huzurevlerine bağış olarak yatırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 babam almanyaya gittiginde oynamıstı 6 yı 2 rakam la kacırmıs 4 tutturmus işte dier rakamlar mesela 30 yazmıs 29 cıkmıs gibi 1.5milyon euro kacmıs :) cıksa ne olurdu ehe düşünmesi bile dudak ucuklatıyor :) en fazla 3 tutturdum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 6 yı 3 rakamla kaçırmışsın dyna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 para çıkınca hesaplarına eft fln yapıolar öle al paranı git olmuo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 03:41 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kısı gıdıyo parasını laıyo sonra senle mı ugrascak gıdıyo bıryere haber alamazsın tabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eheh fistan löl =) hepsi güzel güzel tikkyliklerine devam ediyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aha dis goril süper :) güzel özetlemişler budur yani löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 niye artık lol kalıbımızı mötley crüe tarzı söylüyoruz bi de sayısal loto kazanan parayı dış güçlere kaptırmamak için isviçrede hesap açmış olsa gerek diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 korkarım ben, kara para aklayanlar, extra akrabalar, 100 milyar borç versene abi diyenler. kazanınca kimseye çaktırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yanı tv ye cıkıp heyoo ben kazandım dersen ertesı aksam kapınızı mafya mensubu kardeslerımız calıp koruma teklıf ederler, sımdı o kadar gelmısler hayır demek de olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benim dayım şans topunda 5+1 tutturdu.. adamın şansızlığından bilen 10 küsür kişi wardı. anca bi ev alabildi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 anca bi ev ha. tüh yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dyna lutfen goril degil o king kong :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar