NsN Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dd2 533 mhz lik oem ram ve yukardaki marka ve modeldeki anakartımı yeni almıştımki biosta gezinirken ram için 633 seçeniğini seçtim destekliyormu acaba diye ve bilgisayar açılırken 3-5 defa bip bip yapıor ve açılmıor bir türlü. garantiye gönderdim acaba böyle birşey garanti kapsamındamıdır ? kullanıcı hatamısıdır ? ve bu ankartın tamir olma olma şansı warmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya transistörlerinde sorun çıkmıştır yaparlar bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 abi bios pilini söküp tekrar taksaydın açılırdıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaptım pilinide cıkarttım fakat düzelmedi, önce ram e bisi oldu sandım bi bilgisayarcıya götürdüm farklı ramlede çalısmadı. bende gönderdim garantiye , bilgisayarcıda senden kaynaklanan bişise garanti bise yapmaz dedeide bi endie sardı bu sebebten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yaptım pilinide cıkarttım fakat düzelmedi, önce ram e bisi oldu sandım bi bilgisayarcıya götürdüm farklı ramlede çalısmadı. bende gönderdim garantiye , bilgisayarcıda senden kaynaklanan bişise garanti bise yapmaz dedeide bi endie sardı bu sebebten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bide konu açmadan bu anakartla ilgili bişi sorayım ekran kartı kart üstünde bu ankart office uygulamarı için ideal dediler hatamı yaptım acaba bu karta para vermekle fikri olan varmıdır ? işlemcim 64 bit p4 3.0 ikisinide yeni aldım ekran kartı alamadım şimdilik. eğer ilerde bi ekran kartı aldığımda dier ankartların performansını yakalayabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 onboard ekran kartlı bi anakart alman bence büyük hata sistemin ram inden çalar ve fazla dandiktir anakartın kitabına bak bios u resetlemen için bi jumper yada bi düğme vardır olmazsa pili cıkar ama en az 15-20 dk beklemen lazım öyle takıp cıkarmakla olmaz:d [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 23:56 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 önce bios pilini çıkarıp bi 5-10sn bekler sonra pili tekrar takıp denersin (bios ayarları gidiyo böle yapınca, her şeyi baştan yapcan); olmuyosa, bu işlemi zaten yapmış olduun için bütün ramleri söküp tekrar takıp denersin; bu da olmuyosa, gidicek paralarına üzülmeye başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar