Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ddr2 633 mhz de yanan intel d945xxnt anakart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dd2 533 mhz lik oem ram ve yukardaki marka ve modeldeki anakartımı yeni almıştımki biosta gezinirken ram için 633 seçeniğini seçtim destekliyormu acaba diye ve bilgisayar açılırken 3-5 defa bip bip yapıor ve açılmıor bir türlü.
garantiye gönderdim acaba böyle birşey garanti kapsamındamıdır ? kullanıcı hatamısıdır ?
ve bu ankartın tamir olma olma şansı warmıdır ?
Mesaj tarihi:
yaptım pilinide cıkarttım fakat düzelmedi, önce ram e bisi oldu sandım bi bilgisayarcıya götürdüm farklı ramlede çalısmadı.
bende gönderdim garantiye , bilgisayarcıda senden kaynaklanan bişise garanti bise yapmaz dedeide bi endie sardı bu sebebten.
Mesaj tarihi:
yaptım pilinide cıkarttım fakat düzelmedi, önce ram e bisi oldu sandım bi bilgisayarcıya götürdüm farklı ramlede çalısmadı.
bende gönderdim garantiye , bilgisayarcıda senden kaynaklanan bişise garanti bise yapmaz dedeide bi endie sardı bu sebebten.
Mesaj tarihi:
bide konu açmadan bu anakartla ilgili bişi sorayım
ekran kartı kart üstünde bu ankart office uygulamarı için ideal dediler hatamı yaptım acaba bu karta para vermekle fikri olan varmıdır ? işlemcim 64 bit p4 3.0 ikisinide yeni aldım ekran kartı alamadım şimdilik. eğer ilerde bi ekran kartı aldığımda dier ankartların performansını yakalayabilirmi ?
Mesaj tarihi:
onboard ekran kartlı bi anakart alman bence büyük hata sistemin ram inden çalar ve fazla dandiktir anakartın kitabına bak bios u resetlemen için bi jumper yada bi düğme vardır olmazsa pili cıkar ama en az 15-20 dk beklemen lazım öyle takıp cıkarmakla olmaz:d

[ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 23:56 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
önce bios pilini çıkarıp bi 5-10sn bekler sonra pili tekrar takıp denersin (bios ayarları gidiyo böle yapınca, her şeyi baştan yapcan);
olmuyosa, bu işlemi zaten yapmış olduun için bütün ramleri söküp tekrar takıp denersin; bu da olmuyosa, gidicek paralarına üzülmeye başlarsın.
  • Yeni Oluştur...