ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 geçen seferki faciadan sonra öpün de başınızın üstüne koyun=) gerçi buna da pek şans vermiyorum ama... bilemicem=) 5-10 arasında biyere gireriz. ne daha fazla, ne daha eksik... ama bu trt dekiler harbi salak yani... ingilizce söyledik 1. olduk, ingilizce söyledik 4. olduk, türkçe söyledik 10 küsürüncü olduk, hala türkçede türkçe diye tutturuyolar... ingilizce söyle, arada türk kültüründen bişiyler kat yani bukadar mı zor bu olay?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rimi rimi leyden iyi çok şükür ama pek bir şey beklediğimi söyleyemem
go2hell Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 işallah elemelerden çıkamaz bu şarkı. bole trt hala bole iğrenç yapıosa bu işi yapmasın. sertab erener ve athena da uygulanan yontem tutmuş ve başarı getirmişken bole gereksiz gereksiz işlerle gene kotu durumlara düşücez. ki türkçe sözle gene olmaz bu. super star şarkıya bak sibel tüzüne bak. offf iğrenç ya [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 13:09 tarihinde, go2hell tarafından güncellenmiştir ]
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yazık adamlar bi yerleriyle gülecekler kesin
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şarkının ingilizcesini http://s8.11mbit.in/lieb7m13hrn23ijo34akgva6gv02y8eakqz9fkzj4xbhagl06gcms68c/bvbz4ebk adresinden dinleyebilirsiniz.miniminibir kus dogmustu sarkısıyla katılsak daha fazla basarı elde edebılırdık ne bu ya ismi yabancı ritm yabancı soz turkce [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 15:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eurovizyon denen modası geçmiş aktiviteyi herhalde avrupa'da bir bizim ülke bu kadar önemsiyor ve tartışıyordur..ulen bir şeyide gurur meselesi yapmayalım...
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 öyle veya böyle her kulvarda başarılı olmak bana gurur verir.
rexade Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bo* gibi olmuş sanırsam. basit bi şarkıya bile hakim olamıyo sibel hanım. beenmedim. sondan 5 e girersek iyi
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ingilizcesiyle katılırsak gene şansımız yükselir ancak türkçesiyle pek birşey olacağını sanmıyorum.
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 türkiyede o kadar yorumcu varken neden sibel tüzün? sorusunun akıllara gelmemesi ilginç tabi :p sertab ve athena'nın elde etti başarıdan sonra acaba neden izlenilen çizgiden dönüldü çok merak ediyorum belkide kendi dilimizi kullanmaktır amaç ,ancak şarkının adı ingilizce madem amaç türkçe söylemek daha yaratıcı birşeyler neden yapılmadı neyse en azından geçen senekinden daha iyidir... @redall: dün stüdyoda fazla kaldın galiba :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 saclarini sariya boyamasi da ayri bir özentilik.
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya ya klibimsi bişe izledim bugun kısa, utandım:'( türk olsam bile buna oy vermem ki:/ müzige saygısızlık olur
Curunir Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 benim merak ettiğim bu müziği ve sanatçıyı kim seçiyor örevizyona? sanki birileri kasten yapıyor sırf türkiye kazanmasın diye..
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 en güzel yorumu ares arkadaş yapmış; bizden başka taklan yok bu aktiviteyi dünyada. ha sibel tüzün ha athena, hiçbir farkları yok benim gözümde.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 müziğin yarışması olma..hadi olmuş kaç yıldır sürüyor bu kadar ciddiye alınmaz...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şaka mı la bu muahhaauahau erotik filim müziği gibi
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bırak ya bu ne biçim şarkı ata demirer cıkıp fındık fıstığı söylese daha çok puan alırız vala.
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 abi yollayacaklar beni bu güzelim yarışmaya çıkıp ''gel beri yar gel beni'' die söylicem o olucak...
Öne çıkan mesajlar