Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kenjuro ve karakteri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani kendi karakteri warrior combosuna msj atmıs ocak ayının msj ı gereksiz bir msj oraya bende msj attım acaba her kendine tepki veren e böyle msj mı atıyor ?

kenjuro tarih: 2006-03-06 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ]

--------------------------------------------------------------------------------
ulan salak bişiyden haberin yok susda adamssansınlar ceek malı geldi salaksalak konustu allahın noob u

karakterini belli ediyorsun kenjuro..!
Mesaj tarihi:
sende adam gibi cvb verseydin sen msj a yanıt vermedin öylemi ? istediimi yazarım sanane falan diende sen deildin tanımıyosan mal mal yorum yapma hakkımda ayrıca cursed ceek aptalına eskideen nasıl topicler açıp şimdi ben aga yım dedii için onu eskilerle yüzleştirmek için upladım onları hertrlü tartışmaya açıım.
Mesaj tarihi:
burda dorumda klevye başında afalık yapılmas birçok kişi sana cocuk die bilir ama böyle gereksizlik yaşla olmuyor her yaşta senin gibileri var buralarda öle yaparım böle yaparım öyle si.. böyle si.. die laf atıp durma..
Mesaj tarihi:
lamerlerle tartismaya gircek kadar dusemem cya da kosper newbie.

soulteam edit it :] bosu bosuna sinirlerini germe

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya kes geçende konustuk bu konuyu endles ve kankası sizi s.klemiorum zaten istediini yaz tel ver lan adres ver gel ankarada şurdayım diende kendisi sende dersin birazdan ben yaşım 30 küfür kaldıramam falan diede bi iddam yok senin yaşın 60 bile olsa akıl yaşın 10 bile deildir..
Mesaj tarihi:
nerde eski günler yaf mod yok murtaza yok kaksi yok burial tr yok forum un harbiden tadı kalmadı böyle tipler gelmeye basladı gelmesinden ileri çogaldı zaten neyse kolay gelsin..
  • Yeni Oluştur...