-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yani kendi karakteri warrior combosuna msj atmıs ocak ayının msj ı gereksiz bir msj oraya bende msj attım acaba her kendine tepki veren e böyle msj mı atıyor ? kenjuro tarih: 2006-03-06 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ] -------------------------------------------------------------------------------- ulan salak bişiyden haberin yok susda adamssansınlar ceek malı geldi salaksalak konustu allahın noob u karakterini belli ediyorsun kenjuro..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benide fake ac.cacip sulaleme kufretcegini soliy3en bi mesaj atmisti mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hiç bişiden haberi olmayıp laf sokarsaız böyle msj lar alırsınız ben salak gibi böyle bişi yapmadım die uğraşmam dobra dobra konusurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @ marlondangalağı sanada nedenini söylemiştim heryerde kenjuro kosper die bilir falan ne ayaksın sen tanıonmu beni ? he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dobra dobra konusmakla sacma sapan tehdit etmenin arasinda cok fark var be kosper kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro yawaşşş gel dur orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro agır ol adam sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sende adam gibi cvb verseydin sen msj a yanıt vermedin öylemi ? istediimi yazarım sanane falan diende sen deildin tanımıyosan mal mal yorum yapma hakkımda ayrıca cursed ceek aptalına eskideen nasıl topicler açıp şimdi ben aga yım dedii için onu eskilerle yüzleştirmek için upladım onları hertrlü tartışmaya açıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 burda dorumda klevye başında afalık yapılmas birçok kişi sana cocuk die bilir ama böyle gereksizlik yaşla olmuyor her yaşta senin gibileri var buralarda öle yaparım böle yaparım öyle si.. böyle si.. die laf atıp durma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro bak adam ol burası bi forum lan ını alırım musaıt bi tarafna iliştiririm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lamerlerle tartismaya gircek kadar dusemem cya da kosper newbie. soulteam edit it :] bosu bosuna sinirlerini germe [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya kes geçende konustuk bu konuyu endles ve kankası sizi s.klemiorum zaten istediini yaz tel ver lan adres ver gel ankarada şurdayım diende kendisi sende dersin birazdan ben yaşım 30 küfür kaldıramam falan diede bi iddam yok senin yaşın 60 bile olsa akıl yaşın 10 bile deildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nerde eski günler yaf mod yok murtaza yok kaksi yok burial tr yok forum un harbiden tadı kalmadı böyle tipler gelmeye basladı gelmesinden ileri çogaldı zaten neyse kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 marbok git sen eş knaytlarla ekşın yap hadi canım thx4bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kk marl0_on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 neyse... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:18 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahaha komedi bu ko bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 i <3 u marl0_on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro adam olsan cvp alırdın ama degilsin.... bb noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahaha noob diende adam olsaaa psx seninde eskilerde yaptıın bi kaç topiki uplayımmı aga hee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eferim eferim tehdit et dur sen insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benim birine aga diye bahsettigim topici bul saka olarak soylediklerim hariç .... yenimi turedin sen kendini belli etmeye calısıyon... cok sivrilme kırılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro aga dese nolcak ki senn gibi geriye gitmemis herif ilerlemis.. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:34 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar