nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 türkiye'de bi dolu neonazi var. ayrıca aktüel yalan bi dergi de hakkaten liselerde de var neonaziler. ben 8. sınıfta dershanede bile tanıyodum bi tane. babası da karamehmetin adamıydı zaten. yahudi misin? yahudi varsa döverim. bulursanız haber verin modundaydı herif sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 14 yaşındadır o. bıçak verin eline geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ss bir "alman asılsız :) " türk görürseniz davasında haklı olduğunu düşünüyorsa ve iyi bir ss ise kendini öldürmesini söyleyin :) ben faşistim deseler anlıyacamda ben "ss" im nedir :) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 19:06 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bana niye gelmiyo öyleleri. şöyle küfür dağarcığımı ortaya dökmek istiyorum ben de artık. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 mesela almanyadaki gurbetcilerimizden vanil ünlü eseslerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 heil hitler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 it oğlu itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 orada bir " sieg heil!" yapıştırsaydın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 boys anılar ss'miş, tanınmamak için saç uzatıyolarmış, zomg ayrıca zomg yazanlar da ss'miş oröh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 staffel bölük, birlik, ekip anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "evet yoldaş!" diyeydin (iri değilse çok) ehiehiehe :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende eskişehirspor zannettim. evet eses'im deseydin sonrada başlasaydın es es es ki ki ki eski eski es... ahaha acaba nasıl olurdu ordaki adamın yüz ifadesi [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 20:58 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "türkiyenin sanki nasyonel sosyalizmle alakası var" ulku ocaklari ne oluyo pardon? dunyanin neresine giderseniz gidin, beyaz birisinin kafasini 1'e vurdurmasini bu sekilde dusunecek insanlarla karsilasirsiniz. aptallik degil, olan bi sey. nasi solcusu var, sagcisi var, solun bi de boylesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eskisehir kasimpasaya yenilip liderligi kaptirmis zaten bugun, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 riglous dazlaklara, faşistim diyenlere mi solcu dedin yoksam ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rahan tabiikide esesciler solcu. komunist bunların hepsi, anarşisit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yok komunist=anarşist=faşist yapmışın muhallebi lol diorum ikincisi keşke o tip bize rstlasada heralde oracıkta gülmekten ölürdüm bide adam akıcı türkçe konuşuosun dedidne adam cidden ss i "eses" olarak anlıycagımız biçimdemi soyledi? (oyleyse lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 evet... gülemezdiniz ayrıca. adam o kadar ciddiydi ki şaşkınlıktan tepki bile veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bunlarin sagi solu yok, yanlis demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bize de bir keresinde taksici cumhuriyet okuyun pe...veng olmayın olmayın demişti.biz taksiden inene kadar zor tutmuştuk indik kopmaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 fistan ss ben onu bılıyom dımı lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaaaani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 puhah rastlantı süper.. ss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gizlemene gerek yok kardeşim bende faşistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet iğrencim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar