thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hadi burada üzülelim/kutlayalım * mourns the death of courtney * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dedim bi daha derim: sçs osman kib! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 devamı gelicek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bi depo account var falan demişti bi başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 erutan will strike bir gün elbet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 etutan karakediyi banlar karakedi onu banlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gece yine gelir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahah unac çok iyi demişsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yeni fake'ini heycanla bekliyoruz. acaba nasil bir nick secicek bu sefer ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 azhauzuha osman rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şimdi ders çalışıyım da akşam girerim nete. aslında akşam çalışcaktım ama artık aklım nette kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kapıdan kovulup bacadan girmek bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ona birşey olmaz :) kaynagı saglam ehaeuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 merak ediyorum acaba kaç ac.cvar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 100+ diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 meğer yemyeşil konu garbage a uygunmuş o kadar dil döktük bide boşa peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @whisky: eh sonu öyle olucagı belliydi ya neyse sonuç itibari ile bazı kişilere fikirlerimizi aktarabildiysek ne mutlu bize... bu arada erutan'ı ilgi ile izliyoruz ailecek :) osman kılıcımı getir akşamki fakele heaueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iblisler gibi. asla banlanamaz tam anlamıyla. 100 yılda bir geri geldiği söylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yüzsüz oldugum için istemedigim yere gelmem dogaldir yazacakmis yazamamis, ben onun yerine yazayim... [guncelleme: sysadmin->karakedi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu konu salagını, vakti zamanında, avaturk.net forumlarından hatırlıyorum. orada da sevilmeyen, dışlanan, abidik gubudik biri idi. burada da aynı durumda olmasına, şaşırmamak gerek. hani şu 5. sınıf amerikan filmlerinde, uzaylıların tanrı olduguna inanan, onlarla sex yapmayı veya onlar tarafından kaçırılmayı uman loserlar aklıma geliyor, biri bunun adını andığında. sürekli bir yerlerden kovulmak, bir topluluğa ait olamamak, elbet ki acınacak bi durum. acımak yerine, banlamayı tercih ediyor olmamız, "konu salaklarını siteden uzak tutma" prensibimizden dolayıdr. yoksa kendileri kaale alınacak bişi degil. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 02:36 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ahahaha :D trajikomik bi olay aslında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 denizde kum, lamerde acc. bizi yalniz birakmaz. terliyorum ve korkuyorum, allahtan bicagim var. sarilip yatiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar