thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hadi burada üzülelim/kutlayalım * mourns the death of courtney *
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bi depo account var falan demişti bi başlıkta.
unac Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 etutan karakediyi banlar karakedi onu banlayamaz.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yeni fake'ini heycanla bekliyoruz. acaba nasil bir nick secicek bu sefer ?!
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şimdi ders çalışıyım da akşam girerim nete. aslında akşam çalışcaktım ama artık aklım nette kalır
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kapıdan kovulup bacadan girmek bu olsa gerek.
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ona birşey olmaz :) kaynagı saglam ehaeuah
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 merak ediyorum acaba kaç ac.cvar?
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 meğer yemyeşil konu garbage a uygunmuş o kadar dil döktük bide boşa peh.
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @whisky: eh sonu öyle olucagı belliydi ya neyse sonuç itibari ile bazı kişilere fikirlerimizi aktarabildiysek ne mutlu bize... bu arada erutan'ı ilgi ile izliyoruz ailecek :) osman kılıcımı getir akşamki fakele heaueah
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iblisler gibi. asla banlanamaz tam anlamıyla. 100 yılda bir geri geldiği söylenir.
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yüzsüz oldugum için istemedigim yere gelmem dogaldir yazacakmis yazamamis, ben onun yerine yazayim... [guncelleme: sysadmin->karakedi]
karakedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu konu salagını, vakti zamanında, avaturk.net forumlarından hatırlıyorum. orada da sevilmeyen, dışlanan, abidik gubudik biri idi. burada da aynı durumda olmasına, şaşırmamak gerek. hani şu 5. sınıf amerikan filmlerinde, uzaylıların tanrı olduguna inanan, onlarla sex yapmayı veya onlar tarafından kaçırılmayı uman loserlar aklıma geliyor, biri bunun adını andığında. sürekli bir yerlerden kovulmak, bir topluluğa ait olamamak, elbet ki acınacak bi durum. acımak yerine, banlamayı tercih ediyor olmamız, "konu salaklarını siteden uzak tutma" prensibimizden dolayıdr. yoksa kendileri kaale alınacak bişi degil. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 02:36 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ]
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ahahaha :D trajikomik bi olay aslında lol
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 denizde kum, lamerde acc. bizi yalniz birakmaz. terliyorum ve korkuyorum, allahtan bicagim var. sarilip yatiim...
Öne çıkan mesajlar