Pessimist Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kızların ilk önce kabul etmeyip üzerinden bir hafta geçmeden peşinde koşmaya başlamalarından neefret ediyorum!!son teklif ettiğim iki kız da böyle yaptı.kafayı yiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 başta peşlerinden koşmak gibi bir hata yaptığın için öyle olması normal. karda yürü, iz bırak sonra otur gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 transfer teklifi mi bu, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oy ne biçim felsefedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Tamam işte ne guzel,, aşkk anlayişina karşilik bulmussun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kızlar kabul etmeyince üzülecek mi? acaba gerçekten beni sewiyor mu? diye yapıyorlar galiba bunu.bildiğim kadarıyla böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hemen teklifi kabul etse ağzı açık ayran delisi gibi daha çokmu ho$una gider ? oda sevginden emin olmak istemişdir senin eyer gerçekten seviyorsa öylesine bir şey değilse hemen vazgeçmez die beklemi$dir belkide ondan sonra senden hareket görmeyince o harekete geçmiş yani gönlü var ama senin sevginden emin olmak istiyor. anladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bu türklerin genel yapısında vardır. kız istemeye gidersin, istersin bi düşünelim denir.lök diye verdik gitti denmez.kızlarda böle naza çekiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 teklif nedir ya ortaokulda falan yapiyoduk öyle benimle cikar misin falan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben de aynı meraktayım teklif ne? neyin teklifi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kız arkadaşım olur musun teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 a evet fix bi cümle o sonuna erkek ismi koymaya calisinca da run-time error veriyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 uzun süre çıkmadan takıl sonunda kendisi gelir nasıl olsa diğer türlü iyi olmuyor :) tecrübelerle denenmiş ve onaylanmıştır =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 "bak seni sewiyorum benimle çıkar mısın" gibi bir muhabbete girmiyorum heralde kıza niyetimi belli ediyorum sonra kız ilk basta ya seni arkadas olarak görüyordum gibi fasa fuso ediyor sonra ben kızla konusmamaya baslıyorum soguk dawranıyorum.3-4 gün sonra bu kez kız bana yakınlasmaya baslıyor o kabul ettigini belli ediyor ama nie 3-4 gün 1 hafta bekliorlar iste bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yanlış düşünüosun. optimistic olmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 herif: bağyan seni seviyorum benimle çıkar mısın? bağyan: bilemiyorum, şıkları görsek? yani gülmedi iseniz artık benimle cıkarmısın sorusunun nekadar banal oldugunu gösteriyodur soru sorup ne kastırıyosun kızı. takılmaya basla baktın oda karsılık veriyor, terslemeyip zaman ayırıyor ozaman vardır bişi belge imzalamıyo kız evleniyomuş hissi uyandırmıcan kızda (cok prof admin konustu :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 benimle çıkar mısın? -peki.asansör?merdiven? :p _ dyna ölede olmaz be gözüm."kıza takıl, terslemiyor bişey demiyorsa vardır bişey" diye olmaz. belli edeceksin ne ise amacın.yoksa sürünürsün valla.ne oldugunu anlamaya çalışırken 1 ay geçebilir.bu arada yanlış anlarsın olay kopar ya da anlamazsın kız salak anlamadı diye başkasına kaçar vs. tecrübeni yiyim euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eywallah fistan. tam da bunu demek istiyorum iste aynen böyle yaptım .ben de heralde tam ters kızları bulmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aynı durum bende oldu abi:) bu kız mal diyip geçecen .bi de iiki de reddetmiş desen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 birde senden hoşlanıyorum diyip gitme. hoşlanıyorum çıkacam senle mümkünse de. yani çıkma teklifini et. öpücük olur sözle olur farkmaz tabi. yoksa hoşlandığını söyledikten 1 hafta sonra "ee?" diye bir cevap alman mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bi de ''sen gördügüm en güzel varliksin, diger kizlardan cok farklisin.. dur sus, lütfen hemen cevap verme. bi düsün. ''(2dakkada senaryo yazdim oha) gibilerinden seyler söylersen etkileyici olabilitesi var =p araya böyle iltifatlar sokucaksin , bir kizin farkli oldugunu duymasi yeterince hosuna gidebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yada direk "ben muhteşemim sen mukemmelsin, hadi bebegim gidelim buralardan" diyip goturebilirsin ama dayak ihtimali var, dimi nil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 '' benim gibisini bulamazsin, eninde sonunda evet diyecegini sen de biliyorsun bebeüm , digerleri yildiz sen günessin '' de olabilir tuuba =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hayır bence kızı översen, kendini çok üstün görmeye başlar, halk arasında "kötü kalkmak" denen vaka gerçekleşir. seni köpek eder. sürünürsün animallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "güzelim çok hoşsun ama boşsun haydi yolun açık olsun... " favorimdir heaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar