Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu yeni bir adet mi?

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

hemen teklifi kabul etse ağzı açık ayran delisi gibi daha çokmu ho$una gider ? oda sevginden emin olmak istemişdir senin eyer gerçekten seviyorsa öylesine bir şey değilse hemen vazgeçmez die beklemi$dir belkide ondan sonra senden hareket görmeyince o harekete geçmiş yani gönlü var ama senin sevginden emin olmak istiyor. anladın ?
Sosyal ağlarda paylaş

"bak seni sewiyorum benimle çıkar mısın"
gibi bir muhabbete girmiyorum heralde
kıza niyetimi belli ediyorum sonra kız ilk basta ya seni arkadas olarak görüyordum gibi fasa fuso ediyor sonra ben kızla konusmamaya baslıyorum soguk dawranıyorum.3-4 gün sonra bu kez kız bana yakınlasmaya baslıyor o kabul ettigini belli ediyor ama nie 3-4 gün 1 hafta bekliorlar iste bunu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
herif: bağyan seni seviyorum benimle çıkar mısın?

bağyan: bilemiyorum, şıkları görsek?

yani gülmedi iseniz artık benimle cıkarmısın sorusunun nekadar banal oldugunu gösteriyodur

soru sorup ne kastırıyosun kızı. takılmaya basla baktın oda karsılık veriyor, terslemeyip zaman ayırıyor ozaman vardır bişi
belge imzalamıyo kız evleniyomuş hissi uyandırmıcan kızda

(cok prof admin konustu :p )
Sosyal ağlarda paylaş

benimle çıkar mısın?
-peki.asansör?merdiven? :p
_

dyna ölede olmaz be gözüm."kıza takıl, terslemiyor bişey demiyorsa vardır bişey" diye olmaz.
belli edeceksin ne ise amacın.yoksa sürünürsün valla.ne oldugunu anlamaya çalışırken 1 ay geçebilir.bu arada yanlış anlarsın olay kopar ya da anlamazsın kız salak anlamadı diye başkasına kaçar vs. tecrübeni yiyim euhe
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ''sen gördügüm en güzel varliksin, diger kizlardan cok farklisin.. dur sus, lütfen hemen cevap verme. bi düsün. ''(2dakkada senaryo yazdim oha)
gibilerinden seyler söylersen etkileyici olabilitesi var =p
araya böyle iltifatlar sokucaksin , bir kizin farkli oldugunu duymasi yeterince hosuna gidebilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...