Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eski metalon tayfasindan oynayayanlar ve haberi olmayalanlara; eski tafyadan toplayabiltiklerimizle beraber metalonu bir daha canlandirmak amaci ile ufak bir girishimde bulunuyoruz. sayfa site vent falan hicbirsi yok daha. guild ilk etapta mag da olucak sadece mc falan yapmayi dushunmuyorum direk bwl den bashlanicak.. eger gerekli katilimi saglarsak bl ya yada diger serveralra da acilabiliriz. daha fazla bilgi oldugunda sizlerle paylashicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sayfayı venti felan ayarlariz sen yeterki kur guildi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ortak realm sorunu olur be dedecim. ama fishin oynar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ragnarosa buyrun :) site için host domaini ben ayarlayabilirim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 parali migration olayi baslasa super seyler yapabiliriz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sadece mag. da kurulabilir diğer serverlarda o kadar üye bulunabileceğini sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 magdan da cikmaz ki 40 tane metalonlu alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 herkesin 60larla gireceği bu guilddenmi bahsediyoruz yoksa hepberaber yeniden başlanıcak bi yermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 migration olsa gözüm kapalı gelirdim; ama şimdi karakter kasana kadar birileri cayıp oyunu bırakır, tadı kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tembel insan 1 fişh tembel insan 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 "herkesin 60larla gireceği bu guilddenmi bahsediyoruz yoksa hepberaber yeniden başlanıcak bi yermi ?" "mc falan yapmayi dushunmuyorum direk bwl den bashlanicak.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ehah gene edit medit bi suru olay cikmasin =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sword of hell isterim ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yeniden baslayip bwl mi yapcaklar direk sethlor? edit: cevap gelmis zaten, linklere tiklayip 15 dakka sonra okursam böyle olur : ) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:02 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yanniz bu sefer lord draconiac size prot buff'i atmayacak, pek bi ise yaramayabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 queen siz nasi olacak bu isler ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 queen entel oldu sanat yapiyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 olay ne ben tam olarak kawrayamadım ama eger bi yardım dokuncaksa yeniden charda kasarım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 queen asik oldu evlencem diodu en son. allah akil fikir versin bende diodum ona ama... ask ishte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yokmu bu blizz de rusvet yiyen. parasi neyse veririz lvl 60 yapsin bizi , hatta ne parasi be blizz bize kurban olsun sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 wow da provaktor filan bi char varmi cok kral oynarim o tarz karakteri ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zegna ben sana 60 rogue veririm orti sen gelicem dersen queen evlendi bile sanirim italyadaymis oyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zegna sen niye hic wow falan girmedin ya cidden? 4 8 15 16 23 42 diye diye unuttun be her seyi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zeg sen gelcem de rogu ayalayalim yada bashka chr bakalim. sen gelcem e olm yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mag da alliance horde olayı zor ayarlanır ya. ben maskot olarak gelirim derdim de çok vakit alıyor bilemiyorum şimdilik. ama güzel düşünmüşün dede.. =) kane parseus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar