Murtaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet, aynı nickdeki charların silinme operasyonu sonucu, ana karakterim silindi. hatırlayanlar vardır mutlaka. önceki nickim den_kano_mpanio idi. o zamanlarda ncs kullanılmıyordu. daha sonradan e mail ile name change yapılmaya başlandı. 1500 kc alıp e mail attım. nickimi murtaza olarak değiştirdim. tabi gm ler direkt olarak charın nickini editledikleri için "kardeşim bi dakika, murtaza diye bi nick var ztn. " error u almadılar gmler. böylece servre da iki adet "murtaza" oldu. dünkü bakımda da aynı nickdeki charları sildiklerinden dolayı. level 63 assassin silindi.. selametle. bakalım nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :( umarim cabuk cozerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oh oh nefis olmuş! editçi macrocu kospçu seni! işte böyle yaparlar czde program kullanırsan... ashgdfhfghgfdhgds. şaka bir yana hallolur herhalde ama kusasım geliyor oyunun içine şu hale bak ya para ver zart zurt uğraş yok gm bul bu ne ya? oyun mu oynuyoz tapu kadastro müdürlüğünde memurla mı uğraşıyoz? iğrençlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 üzülme kardeeşş buda geçer yani kampanya varmış 4000 kc çekiyorsun gm in anneannesini bedavaya kapatıyorsun sonra çok kullanınca 2 tane oluyo sonra biri buglanıyo emeklerime yazık diyosun ehuehue karıştı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gecmis olsun.. murtaza.. umarım en kısa surede ßu sorunu cozerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet oyunda sevdiğim insanlardan biriydin :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 umarım oyundan kurtulmayı düşünmüşsündür ve vesile olur ya da bir an önce çözülür... bugonline zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Geçmiş olsun hacı, üzüldüm walla şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 umarım düzelr videolarından kapıyoruz biseler her gün .inş halolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tüh be yeni yeni cz hayatına başlamıştım :d birkaçkez kapışmıştık hehe herneyse murtaza yeni gm ler sanırım görevde duyduğum kadarı ile eğer şikayetini ulaştırabilirsen yada resmi forumlara yazailirsen hemen ilgilenicekleri kanaatindeyim en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle hallolur canını sıkma :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 honoured aldigin yeni mouse nasil ii minor basiormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :(((( kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bence iyi olmuş boşver murtaza bırak sende benim gibi 1 ay sonra ne kadar malak bi oyun olduğu anlaşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla deli bir mause para olarak ama becerip çalıştıramadım o ayrı :d 6 foksionel tuş var ama win de çalışıo oyunda fıs buna bir proğramcı gerek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu oyun iyi, ben sigarayi birakmiştim e içkim de yok.ne kahve ne başka kötü alişkanliğim kalmadi..sadece üretkenliğimizi köreltiyor burda da irade koymak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iyide neden ya neden... [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 15:24 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o da güzel k2 owned again yorumsuz hakkaten yorumsuz zzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 verdiğin emeğe yazık olmu$ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :s eh bi bu kalmıstı gecmis olsun umit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gecmis olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eninde sonunda hallolur ama insani canindan bezdirior böyle seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayır sinir bozucu olan ve gerçekten ana avrat sövdüren mevzu; ben bişe yapmadım. heriflerde salak, öyle işe yaramaz bi sistem var ki; -e-mail ile name change yapılacak diyorlar -nicki edit yaparak değiştiriyorlar - ama yeni nickin daha önceden birisi tarafından alınıp alınmadığını uyaran bi sisteme sahip değiller. - daha sonradan da hiç bişeyi göz önünde bulundurmadan, bodoz charları siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 geçmiş olsun ümit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar