razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu oyuna 25milyon tane ek paket çıkarmazlarsa neyim.. grafik konusunda endişelenenler sins of the solarcity ile test edebilirler sistemlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sins of the solarcity? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 mac versiyonu olan bir oyun kötü olamaz. endişeniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 macteki tek iyi şeyler blizzard oyunları ve soresonken, oyunun mac'ede cıkıyor olması benı son derece endişelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cuce said: EA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bugun indirdim creature creator'unu (trial version tabi) ve biraz kurcaladim, ACAIP eglendim. Oyun muhtesem olacak ya, hayal ettigim kadar derin olmasa da oyunun sirf yaratik yapma olaylari supermis :) hatta buyrun sizi ilk yaratigim mesutla tanistirayim... Mesut gordugunuz uzere hem sempatik, hem de savasci ruhlu bir tur. Mesutlar ilk saldiri opsyonu olarak gulle gibi testislerini tercih ediyorlar... korkutucu "gulle" saldirisinin mesafesi kisa olsa da, vurdugunda darbesi agir oluyor ve karsi tarafin hem kalbini, hem de kafasini kirabliyor. Cinsel birlesim sirasinda gullelere ne oldugu konusunda kimsenin bir bilgisi yok ama kendisi muthis bir herif oldugundan dolayi bir yolunu buluyordur. Ikinci saldirisi elindeki bicaklar... bu bicaklarla cok pis adami dograyip, kafasindaki boynuzla da paramparca edebiliyor, son saldirisi ise memelerinden fiskiran zehir (gercekten zehir fiskirtiyormus oradan yanniz, creature creatorda oyle diyor, bir de yaratigimin saldiri kapasitesi cok cok yuksek, bayagi delikanli). Oyun cok guzel olabilir, umutlerimi tekrar deprestirdi bu olay ve acikcasi 10 dolar verip full versyonunu almamak icin kendimi zor tuttum. Umarim oyunun kendisi de sahane olur. Bir yaratik yaptiginizda hemen avatarini yaratip size gosteriyor ve SPORE communityde ambleminiz oluyor. Bu arada oyunu kotu kopya koruma sistemine ragmen orjinal almaya karar verdim. Spore Community oldukca basarili bir konseptmis, acaip begendim ve yararlanmayi da dusunuyorum acikcasi. Grafikleri sonuna kadar kokledim ve yavaslamadan calisti creator, oyunun kendisi de insallah sorun yaratmayacaktir :) Herkes indirip denesin creature creator'u, bayagi eglenceli malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 balls of steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Başladım bende dl e, yaratınca koyarım buraya resim, yorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 mesutun takımlar sağlam ha bi de grafiklerde kasıcak bi şey göremedim pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nereden indiriyorsunuz, bulamadım ben trial'ı da =)... bu arada spore community ne oluyor ? edit: tamam download'u buldum eheh... edit2: bulamamısım, hala malım =)... 17 haziran'ı bekleyin indirmek icin diyor yaw trial'ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Değmez on dolar vermeye normal oyunda olacak nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 10$ vermedik biz indirdik direk beleş. Rs linkleri: Tık 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yasak değil mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Trial bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tamam işte creature creator'ın full özelliklerinden yararlanmak için 10 dolar verilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Evet ona gerek yok. Bu arada ülke bölümünde Türkiye yine yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Memul Ben de böyle birşey yaptım ilk olarak memul diye. Saldırtmayı başaramadım ama test drive modunda. :( Çocuk koydum yanına bi tane. Full sürüm alan yok mu ne kadar daha fazla body part falan açılıyor ona göre almayı düşünebilirim zevkli çünkü ama az seçenek var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Orda kitli olanların %25 i açılıyor sanırım alırsan. Ya da trial dakiler full versiyonun %25 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dominic said: balls of steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok %25'i değil. Abi çok güzel şeyler yapğmışlar ama kendi yaptıkları yaratıkları da koymuşlar müthiş şeyler var kıskandım ben çıksa da oynasam bir an önce yaa :( Böyle zorlamazsa hakkaten PC'yi süper olur (tu) Yalnız normal kuyruk yapamadım bi türlü sonuna doğru incelen, omurga boyunu da istediğim kadar yapamıyorum. Timsah yapacaktım onu da yapamadım illa ortası şişik kalıyo yaratığın yayamıyoun oraları omurganın etrafına. Biraz daha düzeltseler onları harika olur valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 @Azmodai o toplar yumurtalığımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Nane Demdem Bi de bunları yarattım. ama yaratımlarında adamlar şişko yaratıklar yapmışlar. Ben bunlara hacim veremiyorum bulamadım yöntemini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yaratmak allaha mahsustur!! ağzını topla ulan!!!!!!!!! swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Asdfsdfaf :D Evrim oyunu zaten ne Allah'ı ya. Black & White oyna bi porsiyon (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dasaaa said: yaratmak allaha mahsustur!! ağzını topla ulan!!!!!!!!! swh topiği görünce şunu yazayım diye girdim. yazmışlar bile. .. allahsızlar KİTAPSIZLAR. NERDE LAN KİTABINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar