cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 umarim sims serisi gibi surekli paket cikar cunku 6 gb cok az bare zamanla gelisir uzun soluklu oynariz :) gerci eyer rahat mod yapil biliyosa bu oyna pek gerek kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben de görünce inanamadım zaten, "hayır nolamaz" filan diye dellenirken uyanmışım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yurt disindan hizli getirtebilmek icin hangi siteden alabilirim tavsiyeniz var mi? Ingiliz siteleri en hizli ship eder diye tahmin ediyorum, game.co.uk falan iyi midir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 cengizhan66 said: umarim sims serisi gibi surekli paket cikar cunku 6 gb cok az bare zamanla gelisir uzun soluklu oynariz :) gerci eyer rahat mod yapil biliyosa bu oyna pek gerek kalmaz :) adamlar şööle bi açıklama yapmışlardı zamanında : oyunu bitirmek için bütün gezegenleri almanız gerekmetedir... bunu yapmak içinde baya bi süre pc başında kalmanız gerekmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ea storedan digital download opsyonu vardi di mi... peh rezillik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Steam verir belki. Oraya da bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya heralde geçen ayınkiydi oyungezer dergisi demosunu vermişti baya eğlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ne zaman çıkıyo bu oyun :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 7 Eylül bi onceki sayfada yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 son baharda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çıksın artıkk bilgisayarımın kaldırmamasını görmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 octopus said: çıksın artıkk bilgisayarımın kaldırmamasını görmek istiyorum :) kaldırmaz senin bilgisayar çünkü http://www.ingenuitees.net/Copy_of_your_computer_sucks.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çıkmış bugün, oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gerçekten çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 neeeeeey? abo... edit: yokmuş öyle bişey ne helecanlandırıyosunuz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çıkınca ciddi haber verin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 cikmadi henuz. download edebiliyor preorder yapanlar ama o da %99a kadar, oyun resmen ciktiginda ki 5i sanirim, %1 downloadla hemen baslayabilecekler. edit: 7siymis cikis tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha ilginçmiş sistem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aslinda ben de baktim biraz da hakikaten cikmis, crackli degil yalniz emulator kullanmis yayanlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet şu anda görüyorum ben birçok sitede, 3,9 gb kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 crackliymiş bende buldum. download edip orjinalini alayım hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben güvenemiyorum inanamıyorum o yüzden beklemedeyim şu an, ne ki bu ki, nasıl çıkmış olabilir 7sinden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lol gta 4 gibi bi oyun bile cikis tarihinden 10 gun once cikti nerdeyse. ayrica cikaranda boru degil reloaded grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şu grupların ne olduğunu biri bi anlatsa bana süper olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o zaman sabaha kadar hazır olsun o bakalım, yarın yorumlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar