Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar google da arastirdim bulamadim. hayko ne demek acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayko cepkin vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 biliorm onu da hayko ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hay knight online; knight online'da genk üstüne bap yiyen playerın haykırışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayko, böyle vurulduğunda, ninja tiplemesiyle geri dönersin ya, hiyaa, diye ağzın kayar hiya-hiyka-hayka-haykoooooo diye bağırırsın, o sestir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sayko var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sayko kemal vs. imam niyohoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aha konuyu yakalayamadan yine gitti off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bi dakka. hayko diye türk vatandaşı rum bi şarkıcı var. ciddiyim. 4 ciltlik türkçe sözlüğe baktım. yok hayko diye bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Hrrr simdi tam olarak anlami ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 turkce degil buyuk ihtimalle, o yuzden baska yerde arayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya yok yani. ansiklopedi gibi 4 cilt türkçe sözlüğünde bulamadım. annemlere de sordum. argo bişi ya da sonradan takılan bir böcek ismiyse bilemeyeceğim. nerden çıktı bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pörf delircem kafama bir takıldı sormayın ya delirdim hrr :S :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 di dk ya reaper. sen nerde duydun bu sözü? kim dedi sana hayko diye? antalyalısın biliyorum o yüzden soruyorum bi bildiğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi hayko cepkin den.. :D cepkincikten duydum da iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hay ...................koyiyim olabilir yani mesela hay şu kapının menteşesine bir civi koiyiym gibi hayko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayko cepkin ne ya cepkincik ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iLginc bir tanimlama tebrik ederim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sen ne sozunden bahsedion abi ? Hayko cepkin su eleman yok mu o herifin hayko kelimesini merak ettim sadece fistancim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayko degılde ben sayko kemal bılıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 geçen arkadaşlarla bi grup sayko diye bi oyun oynadık.içlerinden bi tanesi (çok güzel bi kız) bu oyundan çok hoşlanmış ancak oyunun adını 1 gün sonra sayko değilde hayko hatırlıyo. geldi hayko oynayalım yine demişti ve yarılmıştımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 saptirma konuyu hydecim ya ltfn sunun bi anlamini ogreniim zibaricam tam olarak hala bulamadim ansiklopedi actim ya!! =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 türkçe değil hayko cepkin'in hayko'su. yanlış hatırlamıyorsam ermeni asıllıydı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sayko, groupie, cocaine, crazy var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 "beyaz kişi" demek bildiğim kadarıyla -white person Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar