Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evenescenendce nin vokalisti sizce sesi nası? bana göre full detone ya delirdim.My immortal mıdır nedir sesini ayarlayamıyor kafayı yiyecem.Detone genellikle sdf:D
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lol str mi kastırdın sesine kuvvetli ne be?
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bide yarım saaat EVencnes mi yazcam anlamışsın işte ne pürüzlük yapıyorsun?
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evenescenendce alkış yani :d. evanescence
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zorlanıyorum yuazarken abi Evanescence doğrusu dimi ok.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 doğrusunu öğrensen bile benim için bir efsanesin..
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 amele abla bilgisayar destekli uber ama malesef flyingsolo'da berbat:'(
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 :) MCKS sanada. Yok kalsın :D
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 görüntü ciiddi var ses yok (performans kayıtlarından analsılıo yoksa bi insan orjinal cdlerini dinleyerek hatunun sese tapabilirr normaldir)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hatun güzel , sesi de güzel , sarkilari da kaliteli. fakat ''bebeler'' dinliyor artik onlari ,heygirl dergilerine kapak oldu vs.vsdiye , millet soguyor. linkin park ve manga'da bu duruma güzel örnek.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 balina etli, güzel sesli. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:11 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yanındaki sakallıda iğrenc kendiside:) itici geliyo bana.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 detone? senin oktavından haberin varmı? müzik bilgin varmı da detone deme gibi bi yetki görüyorsun kendinde? hangi tondan hangi çıukabildiğinden haberin varmı? bir şarkıyla nasıl buna karar veriyosun? yaklaşık sahip olduğu 45 üstü parçadan sadece bitanesini dinlemekle nasıl bu akdar kesin konuşabiliyosun? önce tanı, düşün, düşün, gerekirse birdahad düşün, bilgi edin, öğren, sonra yorum yap...
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 + unutmuşum... ismini bile saygı edinip doğru yazma zahmetine girmediğine göre, edepsizliğin en önde gidenini yapmışsın... yorum böyle sorulmaz... fikir böyle alınmaz...
Öne çıkan mesajlar