xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mondains legacy destekleyen dünyanın sayılı shardlarından biri olan renovatio uo shard 15 şubat 2006'da açıldı! elf karakter yaratabiliyor (yeni saç stilleri, saç renkleri, ten renkleri) mondains legacy ile gelen tüm armorlar, silahlar, itemlar mondains legacy ile gelenyaratıklar, şehirler, hayvanlar (hazırlanıyor) felucca, tokuno, malas, ilhessar'da tüm spawnlar tailor ve bs bodlarına ek olarak tame, tinker, carp., bowcraft bodları yeni meteryaller yeni tame sistemi (hayvanlarınızın levelını arttırarak özelliklerini geliştirebiliyor ve çiftleştirebiliyorsunuz, ayrıca bio-engineering ile yeni türler oluşturabiliyorsunuz) ve serverda oynadıkça yeni bir çok şeyle karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz. server açılalı 20 güne yakın bir zaman oldu, fakat bir pek reklamı yapılmadığı için şimdilik çok oyuncusu yok. doğru düzgün kasan 10a yakın kişi var. ama önümüzdeki 1 ay içinde gerek rp, gerek pvp yönünden güzel bir server olacağını inanıyorum. server bağlantı bilgileri; login ip: 67.15.95.225 port: 2593 server web sitesi; http://www.realmofdestiny.net/ serverı ziyarete herkesi bekliyorum. sormak istediğiniz birşey olursa bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz (email,msn ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 burası free shard'ların reklam yeri değil, yukarıda yazdığı gibi osi forumu. ayrıca yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kusura bakmayın, altta xanthos'u görünce serbesttir diye düşündüm, biraz daha bakmam gerekirmiş :s kilitler veya silerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilgilenmiyoruz arkadaşım git lamer shardının reklamını başka yerde yap...öküz gibi ultima online (osi) başlığı yazıyor körmüsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok güzel bir uyarı şekli buda bıde vuraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abramelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kendimi kaybettim =) ama gerekirse vururuz sorun değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kim kime vuruyomuş... ?? amman yawaş.. iki günlük uo oynuyosunuz diye bence hemen buralar bizim mekan ayagına girmeyin... sora demeyin aaa neden login olamıyorum diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar