MaUWw Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne durumdasınız, ey öss hazırlıkcılarıııı.. netler, puanlar ne durumda?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 fena diil ama yine de yeterli diil. hiçbi zaman yeterli olmaz ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 3 ay :/ öhm. "soğuk su içmeye gider" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 off puanlar düştü moral bozukluğu içersindeyim (ayrıca özdebir sınavından haber var mı? ne zaman belli olucak ya da oldu mu ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 belli olmuştur ya da heran olucaktır. ben daha girmedim, yrn giricem o sınava, özdebire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ilk kısım yapıyorum sadece 230-240 düzeylerinde. bana yetiyo. bakalım inşallah öss'de de böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 say 1 276 say 2 256 son sınav boyle, say2 çalişmam lazım bi de turkce , anlamıoyrum ya kimya tam fizik 1-2 yanliş turkce 6 yanliş ohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya bn de okul puanıyla 300 fln yapsam tamam, sadece tabanı geçerek vasat olmak istemiorm..ama asıl işim 500 kişiden 8 kişinin alndığı konservatuar sınavı, o da zevkli iş ztn. bn de sadece ilk bölümü yapıcam türkçe fln tmm da mat için acil hoca arıorz. nesse bulur bulmaz bi 15 netlik mat 1 yapmaya çalışıyım, şu üç ayda başka işim kalmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya bn de eskiden fendim dory. şimdi tmyim, fenleri yapıorm ama matım nasıı oldu da bu kdr vasat oldu bilmiorm. çok serdim, neyse işte yapıcam bi şeller, şu hocayı buluym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dory benimde aynen senın gibi lol. fizik kimya filan 1 y yada full türkce 6-7 y bi kere 14e kadar düstü türkçe netim 14-25 arası gidip geliyor.Ama sayısallarım iyi ya nası calısılır abi türkçeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eehh kelin ilacı olsa.. :P soru cozceksin cocugum yok bunun yolu başka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aman rehavete kapılmayın non-stop calışın calışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 berbat bir durumda ,aslında mat2 haric durumum iyi ancak her dershane sınavında bir olay oluyor birinde arkadaş hoca ile kavga eder bütün dikkat dağılır sonra hoca ağlıyarak çıkıp gider sınavda gözlemci kalmaz falan,bir başka sınavda birisi ile tartışılıp girilir sinir bozukluğu yüzünden sınava dikkat edilmez o kişinin çıkması beklenir ve o kişide çıktıktan sonra sınav sırasında çay ile sohbet edilir fln filan bu tür talihsizlikler geliyor başıma ama yıkılmadım ayaktayım ;) son sıınav ea1:205 :( ea2:196 :( acaba sözelden falanmı tercih yapsam diye düşünmeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 daha fazla çalışın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 türeeeeev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zor değil türev falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 normal - teğet zor geldi oturup adam gibi çalışmayınca. diğerleri kek gibi böyle.minimumudur , asimtotudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 otur onlara aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 türevde ekstremumlara kadar olan yerler full formül zaten çok basittir. formül ezberliceksin sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ööf bu türev! zor diil de devamlı çalışmak, tekrarlamak gerek, öf dedirtio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aslında acaip zevkli bi konu bence. permütasyona tercih ederim türevi. hem mantığı da basit. kuralları bilinince canavarı olunur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hepiniz mahvolacaksınızzzzz muhahaahaha başlıkta yanlış şööle olacaktı: 3 ay kaldı(yusuf yusuf atmaca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 alcadras pati § 02 mart 2006, perşembe - 20:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 3 ay :/ öhm. "soğuk su içmeye gider" lol :) kolay gelsin. bir de size şunu sorayım. eski sistemden farklı neler soruluyor bu sınavda. lise 3 konuları falan hepsi var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aynen oyle:) aklina gelebilecek hersey var, foton gordum bi sınavda kendimden şaştım-o ne demek ahdasd- kısa ve öz bi tanım ile, bu sene bize biraz[swh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar