Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir zamanlar yemyeşildik.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

eskiyi aramak mevcut durumdanda sogutur insani , en azindan elimizdekinin kıymetini bilelim, baska caremiz yok zaten. burasi herkeze acik bir forum sonucta ve her zaman yeni gelenler olucak, filitreleyip geciremiyoruz insanlari, yeni gelenlerden patiye kendini bilen doğru dürüst insanlarda kazandırılıyor insanlarin cabalariyla zaten,ben ümitliyim gelecekten.
Sosyal ağlarda paylaş

ultimatr ilk açıldığında bu sitede vardım girer okurdum üyeliğim yoktu.

sonra sanırım veleto diye bir ac.calmıştım 2002 gibi bir iki mesaj atmış bırakmıştım.

avaturk'te paticik server açıldı,ultima-tr falan diyince gireim dedik tekrardan üyelik aldık.

hatta ilk servera girdim statu vardı dragon heykelciği 5k'ya birine satmıştım :d pişmanım

forumları takip etmeye başladım hep okudum yazmadım avaturk'te hep takılırdım.sonra bıraktım.aradan 3 ay daha geçti swg'ye başladık.o günden beri sürekli giriyorum yani rahat bir 10 ay oluyor sanırım.

bunu niye yazdım.bende bilmiyorum :)

şunu diyecektim zamanında aktif bir pati olmasam da o gün okuduğum konular ile bu gün okuduğum konular arasında dağlar kadar fark var.

doruk'a da katılıyorum.knıght online vs. gibi kafeci tipler yüzünden paticik bozuluyor.futbol bölümünde benim takımım senin takımını ezer tartışmalarını yapan kişiler yüzünden bozuluyor.kendi düşüncesine uymayan bir yorum yapıldığında saldırmaya ve aşağılamaya hazır adamlar yüzünden bozuluyor.

aslında her yer bu yüzden bozuluyor.

paticik'in şu an en çok sevdiğim yani da sanırım üye fazlası.bir yardım veya bilgi konusu söz konusu olduğunda bilen bilmeyen mutlak atlıyor ve onları okumak bile zevkli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...