daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eskiyi aramak mevcut durumdanda sogutur insani , en azindan elimizdekinin kıymetini bilelim, baska caremiz yok zaten. burasi herkeze acik bir forum sonucta ve her zaman yeni gelenler olucak, filitreleyip geciremiyoruz insanlari, yeni gelenlerden patiye kendini bilen doğru dürüst insanlarda kazandırılıyor insanlarin cabalariyla zaten,ben ümitliyim gelecekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 daverc'in attığı iki mesaja da katılıyorum.eski güzeldir, hoştur.ben eski değilim bilemem eskisini buranın. ama tad almamaya başlıyorsanız buraya gelen aklı başında kişilerin suçu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zaten lafimiz akli basinda olmayanlara, akli basinda olan yeni eski farketmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 misal bab ben.Ben topic açıyorum mesaj yazıyorum insanlar sırf laf koymak için msg atıyor saf saf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mesajlarının 10undan 9u garbage'da olan insanlara olan nefret dile getiriliyor bu başlıkta biraz, insan gelip altına ciddi ciddi yazarken 2 kere düşünür dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 5 years ... varmi dahasi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 en azindan hala bunlari sorgulayan kisiler varsa burda, hersey bitmis degildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne manali laf etmisim peh peh peh ;)= evet yesildi buralar. sonra bi takim kimil zararlilari dadandi ve kuruttu yesillikleri. acilen kimil ve süne zararlisi ile savasma timi talep ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 inanki herşey biteli bi sene oldu :d ama paticik düzelcek inaniyorum i will see the glory of paticik restored!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 biraz daha beklemek lazım aslında. paticik testten çıktığında belki biraz daha zevk vermeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 LEGBRA DÜŞÜNÇE ÇARPIKLIĞI ABİ.ADAM DİREK KENDİ DÜŞÜNCESİ İLE YARGILIYOR YAZDIĞIMI ANLAMIYOR NE DMEEK İSTEDİĞİMİ.KARŞIDAKİ NE DERSE DOĞRU MANTIĞI HAKİM ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eet gününü garbageda geçirip ikide bir resimlerini photoshoplayan götikler register olmaya devam ederler. biri de dur demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 AHAH. vallaha ben değlilm. :D birde photoshop ile siyah verip gotiğim havası nedir ya.Tam amele onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yakarizzzzzz bu süteyii uleeeeeeeee :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ehüh, sen garbagelisin; git plx :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 daha önceki başlıklarda açık sözlü olayım demiştim kavga çıkmıştı, bundan sonra sadece link verecem. dur arayayım birşeyler canım sıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 abi koptuydum garbage a mesaj atmam ben kalitem düşer diyen adamlar var bu sitede ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sensin götik. benimde resmim var orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 peki ben yanlış soyledim yogurda karistirsak cacık olmaz burdan huzurla uyuyunuz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 en yakiskli benüm taammı ohafelanoldm yaneaa kendimi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kısa cevap atıp ayar veririm sonra kaçarım nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 druid lvl 49 dru lfg : ulan kimse almazdı beni partiye off :( dru lar suckaydı eq da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ultimatr ilk açıldığında bu sitede vardım girer okurdum üyeliğim yoktu. sonra sanırım veleto diye bir ac.calmıştım 2002 gibi bir iki mesaj atmış bırakmıştım. avaturk'te paticik server açıldı,ultima-tr falan diyince gireim dedik tekrardan üyelik aldık. hatta ilk servera girdim statu vardı dragon heykelciği 5k'ya birine satmıştım :d pişmanım forumları takip etmeye başladım hep okudum yazmadım avaturk'te hep takılırdım.sonra bıraktım.aradan 3 ay daha geçti swg'ye başladık.o günden beri sürekli giriyorum yani rahat bir 10 ay oluyor sanırım. bunu niye yazdım.bende bilmiyorum :) şunu diyecektim zamanında aktif bir pati olmasam da o gün okuduğum konular ile bu gün okuduğum konular arasında dağlar kadar fark var. doruk'a da katılıyorum.knıght online vs. gibi kafeci tipler yüzünden paticik bozuluyor.futbol bölümünde benim takımım senin takımını ezer tartışmalarını yapan kişiler yüzünden bozuluyor.kendi düşüncesine uymayan bir yorum yapıldığında saldırmaya ve aşağılamaya hazır adamlar yüzünden bozuluyor. aslında her yer bu yüzden bozuluyor. paticik'in şu an en çok sevdiğim yani da sanırım üye fazlası.bir yardım veya bilgi konusu söz konusu olduğunda bilen bilmeyen mutlak atlıyor ve onları okumak bile zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @doruk o genel bir kavram sanırım bu forum herzaman okunmaktan zevk veren bir yerde bişiler yazma isteği gelmezdi insanın icinden eskiden güzeldi gercekten ... pehh : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben yeni site acicam pıncırcıq nokta kom eski pati elemanlarini cagircm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar