bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aresde fbi_cia isimli human priest söz konusu kişi cz de fbı:(shouttan): priest miragesi alınır satan pm me plis ben:bende var +4 ne kadar verion fbi:ben bilmiom aga sen söle ben: oke xxm fbı:oke tamam ben alıomusun? fbı:evet towna inn hostese gel ben:merchanta kuruom al çabuk townbombda yalan olmasın paran fbı:abi dur kurma ben ? fbı: abi bende para yok ama ben:malmısın o zaman ne alıom diyon cagırıon beni buraya kadar fbı:mal deilim ama yetimim abi benim annem babam yok yetimhanede büyüdüm ben ben:lol fbı:hadi aga çok büyük sevap olur ver şu mirageyi yetimim çok büyük sevap aga hadi pls ben: hani canım cz de cami yok moradondaki caminin önüne dilen pm blocked^^ [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 11:44 tarihinde, bubbaChucks tarafından güncellenmiştir ]
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 taniyorum ben bu priesti kop kop kop:)))) bu herif zaten anormal..
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 birkaç yerde anlattım tanıyan bayagı var bu priestı :d adamı görünce hala pm blockluyom direk^^
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 fbi_cia o cocuk serfsizin onde gideni benimle durandal+6 için pazarlık yaptı anlastık parada gel czdeyim alacam dedi bende gittim inanıp itemi aldı ben tam tleport gateye tıkladım o anda aynen press ok meger adam cagırmıs serefsiz bide guldu konu ile alakası yok ama yinede yazdım özur dilerim
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :) yav harbi enteresan bi tip bu fbi-cia
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kılıç arkadaşın yaptığı yanlış bişey değil. kimi zaman (hatta belki de çoğu zaman) insanların doğru söylediğine inanmak gerekir. kaldı ki alt tarafı bi ally vermek de kimseye birşey kaybettirmez. benzer tarzda birşey delos'ta yaşadım. bir gece, yine her zamanki gibi humanlar'la birbirimize girmiştik. sayıca çok olduğumuz sıraydı ve tüm humanlar'ı kesiyorduk. sürekli sağa sola nova yağırıyorum. bir human rogue var, aslında kimseye sataştığı da yok, abyss kasıyor. artık nasıl dellenmişsem (çünkü normalde ben de dalaşmam tepem atmazsa) gördüğüm human'a dalıyorum. en sonunda adam pm attı. "beni öldürmemen için ne yapmam gerek" dedi. "hiç bişey yapamazsın, deminden beri rahat bırakmadınız, humansın ve öleceksin" dedim. "bak, bu oğlumun oyunu. yarın okulu var ve şimdi uyuyor. para için bu mavi taşlardan toplamamı istedi. geri kalan hiçbir şeyle ilgili değilim" deyince, 45 yaşında bir adamı çocukça bir olaya dahil ettiğim için utandım ve diğer orclara da onu öldürmemelerini söyledim. ****** çeşitli mallıklara gelince; bir priesta pm attım, ben: buff? priest: evet. b: kaçlıksın? p: 17 b: lan yaşını sormuyorum. buff kaçlık? p: haaa... 960
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şu bahsettiğiniz priest msn adresimde ekli.nerden bulmuş bilmiom ama çok güzel yalvarıo :d ben kendim koxpu bedava kullanıorum.bana şifre yollamam için ailesinden başladı sülalesini bi öbür ucundan çıktı.yurtta kalıomuş.sölemediği palavra kalmadı:d yazdıklarını yollucaktım.kapattım pencereyi.ama son sözlerini yollim. ·$4 sex is nothing without fucking;love is nothing without sucking!!!·0seni seviyorum!!!!....: -zralie abi hadi ya non-premium service.please try again!!!: -yoh
zraile Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 enterasan bi olay daha var.tp kapısında her zaman para isteyenler çoğaldı. abi 5k pls :d
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zraile sen forumtrde ramstein misin eğer o deilsen aynısını adam kendine uyarlamıs orda yada sen ondan kendine uyarlamıssın..
Jean_Ali Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 benim başıma da o babam sizinle konusmak istiyo diyen çocuk geldi ama babası bende muhsindi astsubaydı nese bende bi kaç tane başıma geleni yazayım ben:s.a kardeş ....... nın en son fiyatı kaç olur adam:?????????? ben:takas yaparmsn? adam:englosh plzzz ben:sorry i was think u r turk adam:ne dion kardeş adam:kardeş burası beramus kaç? ben:ne beramusu be burası cypher adam:allaah yanlış servera s.elect yapmışım şimdi dc olcam tüh adam:şş len nbr ben:sen kimsin adam:len tanımadın mı senin clanın lideriym ben bu yan char ben:^^ adam:ya bi zahmet sunu bi clana alsana (bu sıradada clan lideri yanımda oturuo :d )
zraile Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben ramstein diilim.bütün forumlarda kullanıcı adım aynıdır.karışıklık olmasın :d
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 hahah patide nevarsa alıp oraya taşıyolar :)
zraile Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 evet en çok patiye takılıorum.diğer forumlar çok saçma!!
B_a_H_a Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 adam bugün rouge olmama rağmen geldi ve şunları dedi. o:aga +8 papır lazım mı? ben:papır ne abicim? o:mage kolluğu. ben:ben rougeyim. ne yapayım onu? o:takarsın ben:ben takamam onu. o:ben şimdi dex basmaya gidiyorum. bekle. ben:niye o:almıcan mı ben:takas edelim o:ne vercen ben:+1 glave o:tamam ama dex basmam. ben:farketmez o:tamam gel itemleri koyduk fln. adam cancel yaptı. +1 bi tane kolluk koydu. bende ple axe verdim çocuğa ne yapayım... hiç sevmediğim şeyler bunlar ama zorluyorlar. pelerin takan adam sanki en güçlü adam
zraile Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 artık moralim bozulunca oyuna giriom :d bu kadar komik muhabbet sadece bu oyunda.
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 en son yaşadğığım sohbet. assasian_35_44:abi nova pls ben: yaw git işim var assasian_35_44:abii daşşağını yiyi bi nova at ben: olum işim var assasian_35_44:abi 10 k pls ben: lan git solucan kes assasian_35_44:abi daşşaklarını yalıyım yaw ben:olum sexo manyakmısın ? assasian_35_44:yok abi ama snein daşşaklar ne tatlıdır be. ben:si@@@@@@@@@@@@
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 benden biri abysste hell key istedi bende verdim adam:saol abi ben:np adam:1300 np daha kastıramadım ama uğrasıyom
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 he bide söle bişi var unutmadan adam:no ks ben:ok adam:no ks plz ben ok adam:tell your mother i m not coming tonight ben: hahahaha mal adam: annene söle bu gece gelmiycem
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 süpersin :d şu np olayı bana da denk geldi.bak muhabbet şu. abi bana adi bi silah satarmısın ama ucuz olsun. ben : satayım. saol abi. ben : np janem abi 435 np var olur mu ? ben:daşşak mı geçion ! yok abi np sordunya ben: yok olum ben no problem anlamında dedim :d
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hahahahahaahahhah abi çok komi ya bu topic i daha yeni okudum bugun okurken gözümden yaş geldi ya artık karnım ağrıyo
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaw inan şu oyunu hem muhabbet hem eğlence hemde bi açından iletişim için oynuorum.çok enteresan olaylar yaşadım.mükemmel ama insanı hayattan uzaklaştıran bi oyun!
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu oyun bırakılırmı be :dsoyulsamda hack yesem de press 0k :d
256 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hiç unutmam bir gün abyss dungeonda flame rock kesiyorduk. bir tane human geldi ben de kestim. adam :abi ne yapıyorsun sen ya ben : ?? adam : abi ekmeğimle oynuyorsun ya. adam : buraya çıkmak çok zor abi.
Öne çıkan mesajlar