freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 süper dizi be kv 2 diyebilirim dün ilk bölümü vardı.kv bitti bu başladı allah başımızdan eksik etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynı kv dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynısı tabii ki italyanlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 baba bir git kv ile karşılaştırdı sopranos'u at kendini bir yerden bize eziyet etme. kv anca çizgi film kuşatları ile karşılaştırılır sopranos konusu olduğunda (genelde de öyle ama) sopranos 6. sezonunu bitirdi diye hatırlıyorum.1999'dan beri yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 darkrider biliyorum hayatta ezilmişin ama bu kadar belli etme türk'ü küçümseyen senin gibi türk olmaz sen git onun bunun dizilerini beğen türkün yaptığını beğenme özentinin allah'ısın sen kendini aşağı at demişsin ya sen kafanı ezerim [ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 13:38 tarihinde, freeedom tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:49 tarihinde, freeedom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cendere cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cnbc-e normal antende çıkıyor mu kabloludamı çıkıyordu ona göre gidip yükseltici falan filan alıcam odaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kablo da sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ataköyde oturuyorum normal antenle de çıkıyor kablo ile de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freedom hayatta ezilmediğim senin gibi kurtlar vadisi süper diyenlerden olmadığım içindir. ben kaliteli şeyleri izlerim.bir çok kaliteli türk dizisi var ve hepsini izliyorum. ama asıl gidip amerikan karşıtlığı yapıp amerikan filmlerinden sahneler çalış ve herşeyden çok amerikan sermayesi ile yapılan bir diziye süper demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sahip bizi botaş a götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ayrıca türklük kurtlar vadisi izleyip izlememekle de sınanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 geyikler vadisi diyorum o diziye.bir bölümden 15bin geyik konusu çıkar.deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence de kv ile sopranos karşılaştırılamaz kv derin devleti insanlara sevdiren mafyalıga ozendiren 2. sınıf iğrenç bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 darkridermısın nesin sus msne çevirme sen sataştın , dinle kalite dediğin şey kvde yok mu?kendini halktan soyutlamış halkın sevdiği dizilerden filmlerden uzak duran hatta izlemeden karar verenlerdensin biliyorum bi zamanlar kemal sunal'a sanat yapmıyor diyen sanat fakirlerindensin bir de utanmadan türkiyenin en çok izlenen dizisinin seyircisine ezik diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sopranos kv'sini döver bikere. * (orchestrallmix) cendere cendere cendere cendere* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu freedom u görünce şunu anladım, kv gerçekten etkiliyor insanları.. *cendere cendere cendere* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iyi de sen benim sanat kişiliğimi nereden biliyorsun ? ama şunu anladım ki sanatsal yönüm senden daha ağır basıyor. ben kv ile ilgili yorumumu yaptım.üstelik ben halkın sevdiği şeyleri sevmek zorunda değilim.halk her zaman en iyi şeyleri sevmiyor.halk her zaman doğru yolu şeçmiyor. sana göre kurtlar vadisi'ni izlemeyen salak,insan ve türk değil.attığın 3 mesajda bu ortaya çıkıyor malesef. sen sopranos'la kurtlar vadisi'ni karşılaştıracak bir şey yazarsan ben değil başkası atlar benim gibi laflar söylerdi.çünkü karşılaştırdığın şeyler yani nasıl desem yao ming-nate robinson gibi bir şey. dp:ayrıca kemal sunal benim türk sinemasinda en çok sevdiğim insandır.her filmi dvd olarak elimde mevcut ve canım sıkıldıkça izlerim.tosunpaşa'yı izleyesim geldi alttaki konudan sonra televizyon boşalsın yerleşeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar