solo_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bence soth gayet guzel bi sekilde aciklamis olayi. belki domuz a ates ediyor ama sonucta teori ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sniper'ın hası iki kaş arasından vurur yada kaşla göz arasında vurur, her neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 iyi sniperci zoomsuz head vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 amacı neyse oradan vurur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ilk atis kalbe ikincisi akciger veya karacigere olmadi diger bir organa. bknz leon. ama duzgun kalibreli bir sniperla gogus kafesine isabet eden iki kursundan sag cikmanin kolay olacagini sanmiyorum. kafaya mermi yiyipte olmeyen bir suru insan var o yuzden tercih ettiklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 paticikte herkes her işin uzmanı nekadar güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abi sniper tek vuruş değilmidir ya? ne karaciğeri böbreğinden bahsedionuz vur adamı silahı toparlamadan kaç bu değil midir? yoksa bu suikastçi miydi? o_o o mermiyi istersen kolundan ye kan kaybından geberirsin kemiğini deler geçer siz ne dionuz yaw yok kafaya sık sonra bi daha kine böbreğe adam herhalde öldürüp ölmek için bu dediğinizi yapması lazım.nah parmağım kadar mermi.tek vuruşta gider adam kolpa o 2 3 kurşunda ölmeyenler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bacaktan vurursak olmaz ama 14 canı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sınaypır ı taşıması bir mesele sora sotesi yapması bir mesele ohoo uraş dur ona masraf yapıcagına al bi uzi dagıt ortamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 "bacaktan vurursak olmaz ama 14 canı kalır " aslında arkada bir yerde medic varsa hiç ölmeyedebilir yani ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya biri demş ayağıdnan vurulan adamın ak cigeri tıkanmış ölmüş dalga gecmişsiniz ama cok olasi bi olay kemek parcalandığında ilik kan damarlarına tıkıyabilir genelde kalp te ve akciğerde olur bu nadir olsana yaşanan bi durum. o tüfekelrle kafaya sıkarsan parcalanır zaten adamın kafası en azından cıktığı yer, ha denk gelir yaşarda yanı yuh artık... bide: kafasından vurusan paranı alamazsın leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben sniper olsam adama göre değişirdi :) mesela; sigara içen bi adamsa, mermi, sigarasını parçalayıp ağzından girerdi :) yada telefonla konuşan birini, telefonundan vururdum :) dürbünle bakanı dürbününden vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya yuzunden vurmam muhtemelen ailesi var bilmemnesi var parcalanmış surat görmesinler, mumkun olduğu kadar az organa zarar vermeliki organ nakli yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 snıper olsam bana vurmayanı vurmam, benı vuran olursa da otekı yanagımı cevırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dela n00bu hala gozden vurulur diyor ya. ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 i am a stone.. i am a stone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 elma pati § 08 Mart 2006, Çarşamba - 17:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kafaya nişan alınır. kafaya ateş edilir ki 200-300 metreden atılıyorsa sapmayı bertaraf etmek için. yivli tüfeklerde mermi 200m de sapma yapmaz. mermi yiv setin verdiği dönme hareketiyle namludan cıktıgında eğik atış yapar ve 200m de mermi namlu hizasıyla kesişir. bu nedenle dürbün sıfırlamaları genelde 200m de yapılır çünkü attıgın noktayı vurursun 200m de. daha üstü mesafelerde ki sapma ise merminin cıkıs enerjisi hızı na göre sapmalar değişir.. zate mermi kutularının üzerinde 300m-400m gibi mesafelerde o çap merminin düşeyde ne kadar sapma yapacagı yazar.misal benim kullandıgım çap olan 7mm remington magnumda 400m-500m de, vurmak istedigin noktanın tahminen 7-8cm üstüne atmak gerekir. bunu tabi bol bol atış yaparak çözmek gerekir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 göğüsten vurur gözden vurması işi kesin bitirmesi için yeterince güvenli değil amaç fantazi değil adam öldürmekse en geniş ve 2. seviyede en öldürücü olan yer olan kalp göğüs kafesinden vurur gerçek hayatı video oyunu sanmayın cross u alıp adamın üzerine basmakla olmuyor o iş o uzaklıktan havanın yaptığı etki kurşunun havadaki ivmesi ve namludan çıkarken en ufak yapılan bir yanlışlık kurşunun metrelerce farklı yerlere düşmesine sebebiyet verebilir unutmamalı ki en iyi keskin nişancı işini bir atışta bitirendir.Çoğu zaman 2. bir atış şansı da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende tank var. olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben olsam çocuklardan koyardım direk . Instant . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 valla nerden vuracağı belli olmas ama en çokta savunmasız olduğun zaman yani beklemediğin zaman vurur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sniper insanı öldürmez, chuck norris öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar