Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war of the böcüks


anartheelf

Öne çıkan mesajlar

bablar eskiden biz karıncaları savaştarırdık ama 3-5 del bi ton kırmızı küçük karıncayı kırmızı-siyah karıncaların arasına flm atardık ne güzel kapışırlardı :d sizinde boyle enteresan cinslikleriniz varys küçükken yaptığınız anlatın (can sıkıntısı sux) ha mesala 1 keresindede küçük bi akrep görmüştük bahçede etrafını yakmıştık buda kendini öldürmüştü

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:15 tarihinde, anartheelf tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkdaş karınca toplayıp yakardı.
sonra onu osuruk bombası yapımında kullanırdı.
vedat die deli bi ingilizceci vardı.
sınıfın erkekleri zikir çekerken bu herif kafasına geçirdiği puşisini takıp gizli bi yerden çıkar,allahuekbar deyip sallardı bombasını.
sonra psikoloğa götürdüler bizi topluca marmara üni psikolji bölümüne.
güzeldi.

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:17 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evimizde pencerelerde bulunan tüllere konmuş sinekleri,tülü kıvırarak yakalar daha sonrada camaşır sıkar gibi cevirerek sinegin parcalanmasını izlerdik. iç organları tülün gözenekleri arasından dışarı cıkardı. ama sonra tülde bırakılan leke nedeniyle dayak kaçınılmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokuldayken (sanırım 3- yada 4. sınıfa gidiyoduk) kuzenimle yazılı çalışmamız gereken bir zamanda 2 sineği yakalayıp canlı canlı parçalara ayırarak (bir bıçak ile) öldürdük ve ben dana sonra bu parçaları küçük bir kaba su koyarak içine attım ve kabı buzluğa koydum. okuldan geldiğimde donmuş sinek parçalarına sahiptim.

bir de ben karıncaları alır bi kaba koyar sonra kabı buzluğa atardım. 5-6 dakika sonra kabı çıkarır donmuş yada yarı donmuş olan karıncaları saç kurutma makinası ile ısıtarak canlandırırdım. canlanırlardı gerçekten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal
karafatma ezmeye bayılırım... bi kere yuva bulmuştum böle bi sürü cips in üstüne böcük yemi sııp onların arasına atmıştım
yavaş yavaş ölmşlerdi çok komikti..



aman tanrım.. aman tanrım..

ben de sinegin bacaklarını koparıp kanatlarını yolup suya atmıstım. acılar içinde cırpındıgını gormek.. cok.. cok komikti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...