anartheelf Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bablar eskiden biz karıncaları savaştarırdık ama 3-5 del bi ton kırmızı küçük karıncayı kırmızı-siyah karıncaların arasına flm atardık ne güzel kapışırlardı :d sizinde boyle enteresan cinslikleriniz varys küçükken yaptığınız anlatın (can sıkıntısı sux) ha mesala 1 keresindede küçük bi akrep görmüştük bahçede etrafını yakmıştık buda kendini öldürmüştü [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:15 tarihinde, anartheelf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim arkdaş karınca toplayıp yakardı. sonra onu osuruk bombası yapımında kullanırdı. vedat die deli bi ingilizceci vardı. sınıfın erkekleri zikir çekerken bu herif kafasına geçirdiği puşisini takıp gizli bi yerden çıkar,allahuekbar deyip sallardı bombasını. sonra psikoloğa götürdüler bizi topluca marmara üni psikolji bölümüne. güzeldi. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:17 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 elleyemezdim küçükken,hala da elleyemem.dalga geçiyor şerefsizler benle.korkutup sırıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 amcam ve babam küçükken sinekleri canlı iken bi telden geçirip telin uçlarını bir pilin + ve - kutuplarına değdirmek suretiyle kızartırlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 manyaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evimizde pencerelerde bulunan tüllere konmuş sinekleri,tülü kıvırarak yakalar daha sonrada camaşır sıkar gibi cevirerek sinegin parcalanmasını izlerdik. iç organları tülün gözenekleri arasından dışarı cıkardı. ama sonra tülde bırakılan leke nedeniyle dayak kaçınılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ilkokuldayken (sanırım 3- yada 4. sınıfa gidiyoduk) kuzenimle yazılı çalışmamız gereken bir zamanda 2 sineği yakalayıp canlı canlı parçalara ayırarak (bir bıçak ile) öldürdük ve ben dana sonra bu parçaları küçük bir kaba su koyarak içine attım ve kabı buzluğa koydum. okuldan geldiğimde donmuş sinek parçalarına sahiptim. bir de ben karıncaları alır bi kaba koyar sonra kabı buzluğa atardım. 5-6 dakika sonra kabı çıkarır donmuş yada yarı donmuş olan karıncaları saç kurutma makinası ile ısıtarak canlandırırdım. canlanırlardı gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 biz arkadaslara sineklere ip baglayip ucurtmaya calisirdik ki ucarlardi ama elimizdeki iple yanimiza cekerdik her defa asuhasudhuashd cok manyaq deneyin ama dikkat edin iple bagladiktan sonra bagciii sakin sıkmayın aninda parcalaniyolar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hayvanlara yaptığım maximum işkence, kurbağaları boş havuzun içinde havaya atmak ve yere düşmelerine izin vermekti. o yüzden bu soruya cevap vermek istemıyorum. ha bi kere uçan arı yakmıştım. oda zorunluluktandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lütfen biraz hayvan sevigisi. benim köpegim var ona gözüm gibi bakiyorum.:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 köpek ayrı kabukumsu ucan veya yürüyen 34564564 bacaklı mahlukatlar ayrı:) benimde 3 tane köpeğim var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaff bende 5-6 yaşlarındayken karınca yiodum :] ilk başta eziodum yakıodum falan yuvadan yine çıkıolardı bende aazımı yuvanın dibine dayayım bi sürü karınca yemiştim çok iyi hatırlıorum..........:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ayy ne güzel şeyler, çiçekler böcükler. sevelim böcükleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eet hatta o kdr çok sevelim ki yiyelim hepsini...... aynı köfteyi pilavı sever gibi sevelim hepsini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 karafatma ezmeye bayılırım... bi kere yuva bulmuştum böle bi sürü cips in üstüne böcük yemi sııp onların arasına atmıştım yavaş yavaş ölmşlerdi çok komikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 danaburnu denen böcükleri "spörçç" sesiyle dağıtmaya bayılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 uyuz olurum böcüklere... karınca dövüştürürdüm bende... izlemek zevkli oluyo harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 karınca çelme taktı, şimdi arkadan dolandı, o da ne? el hareketi çekio, piskolocik savaş bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben karınca yumurtası gördüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben bi kere ikitane yaralı arı bulup kapıştırmıştım iki bal arısı birisi diğerini soktu sokulan zehirden öldü diğeride iğnesi gidince ölüyo ya ama çok küçüktüm korkmam öle böcükten neyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 said: arenda_duwcal karafatma ezmeye bayılırım... bi kere yuva bulmuştum böle bi sürü cips in üstüne böcük yemi sııp onların arasına atmıştım yavaş yavaş ölmşlerdi çok komikti.. aman tanrım.. aman tanrım.. ben de sinegin bacaklarını koparıp kanatlarını yolup suya atmıstım. acılar içinde cırpındıgını gormek.. cok.. cok komikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ^ben de baliklarin yüzgeclerini koparip iskence yapiyorum. sonra bagirsaklarini, gözlerini, civigini falan cikariyorum cok zevkli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nihahahah harbi komik :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 böcüklermis konu tüh. ben dory'e ithafen yazdiydim. ama olsun baliklar da böcüktür o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yokmu la başka ben küççükken ananemlerin orada karınca yuvası vardı karıncalar ı kocaman taş ile ezerdimm nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar