Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kadro yapınız ne şekilde olurdu ? -----rüştü----- serkan - alpay(önder) - özat --------yildiray-------- nihat - emre - tuncay --------necati--------- ---karan---tekke fikrimce (önder belçika sorunu hgiderilmesi durumunda)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aynısı, sadece tekke yerine hamit hatta önder gelmezse alpay dedem yerine halil falan. yani alpay hariç herhangi biri... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 19:06 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 rüştü serkan-servet-önder-ümit deniz-mehmet yozgatlı-kemal-selçuk semih-tuncay
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 milli takım dedi fistan fenerbahçe değil. ayrıca öyle bişey yapsa görevden alırlar adamı. başarısız olma pahasına çünkü rekabete aykırı bişey olur.
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @nileppezdel halil : forvet hamit : defans :) karıştırdın .. bu arada iyi hatırlattın.. hamit - halil kardeşleri gerçekten unutmuştum haklısın kadro konusunda güncelliyorum
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 güncelleyemiyorum :) en fazla yarıım saat dalgası engel oldu :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aa, harbi ben naapmışım öyle ya :) neyse işte ikisini de koyuyorum kendi yerlerine :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 alalaa teknik direktör ben değilmiyim :p iyi be.ille kötü oyunculardan kurcaz. rüştü önder-tolga seyhan-hamit-şenol mustafa izzet-mehmet yozgatlı-ibrahim akın-gökdeniz hakan keleş-taner gülleri
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ilhan mansız 3 lü forvetde olur bide ek olarak.
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 forvete güner oba'yı koyak bizim fc sönmez republic'in ? :)
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tolga arda onder tolga s. ferhat volkan[huseyin] emre tumer tuncay umit fatih
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 volkan hamit-önder-toraman-ümit nihat-yıldıray-emre-tuncay ü.karan-f.tekke(halil)
khala Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aykut hamit orhan toraman ferhat hasan emre nuri tümer necati ümit [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:28 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 walla 2 tane st oyantırım ümit k. ve serhat arkalarında tek cf emre b. gerisi salla =)
Smoke Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 .................volkan hamit...önder...tolga...özat hasan...emre...yıldıray...tuncay ..........karan.......nihat
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Nihat ı oynatır sergen i de 45dklık periyodlarla oynatırdım maçlarda ihtiyaç anında sür sahaya =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tuncay'ı ağrı dağının tepesine helikopterle atardım. futbol oynamasın o adam. topa vurmayı bilmiyo.
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 --rüştü--- --hamit altıntop--ibrahim toraman--gökhan zan--orhan ak-- --nihat--nuri--emre--tümer-- --ümit karan--necati-- yedekler: -volkan -serkan balcı-ferhat-önder-ümit özat-tolga seyhan -tuncay şanlı-yıldıray baştürk-hasan şaş-hüseyin çimşir-sergen yalçın -fatih tekke - ibrahim akın - halil altıntop bana kalırsa gökhan güleç'te bu kadroda banko oynamalı ama daha çok genç kendisini daha kanıtlaması lazım :)
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 10 tane takımım olsa necati yi gene oynatmam. futbola bu kadar mı yakışmaz bi adam.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 allahtan hiç biriniz teknik direktör diilsiniz... hele en baştaki kadro tam bi komedi o kadrolarla 3 atıp 10 tane yiyen bi mahalle takımı oluruz...herkes ümit özatı eleştirio yinede sol açığa koymuşlar...takıma bi tane çapa koymazsanız olmaz tabi bu çapa yıldıray gibi biri olmaycak
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 türkiyede potansiyel bu kadar ben kendi adıma konuşayım en mantıklı ve makul kadroyu çıkardıgımı düşünüyorum... tabi türkiye standartlarını daha ne kadar zorlıyabiliriz bilmiyorum :)
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence hala türkiyede ümit özattan daha iyi bir sol bek yok
Revenge Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bir de şu hüseyin denen adam belki de dünyanın en kötü defansif orta sahası ama her maç oynuyor bizimki.daha iyisi yok heralde ?!?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aykut uğur aydın ibrahim orhan ak sabri volkan ayhan ergün hakan - ümit al sana kadro fistan :d
Öne çıkan mesajlar