Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kadro yapınız ne şekilde olurdu ? -----rüştü----- serkan - alpay(önder) - özat --------yildiray-------- nihat - emre - tuncay --------necati--------- ---karan---tekke fikrimce (önder belçika sorunu hgiderilmesi durumunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aynısı, sadece tekke yerine hamit hatta önder gelmezse alpay dedem yerine halil falan. yani alpay hariç herhangi biri... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 19:06 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 rüştü serkan-servet-önder-ümit deniz-mehmet yozgatlı-kemal-selçuk semih-tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 milli takım dedi fistan fenerbahçe değil. ayrıca öyle bişey yapsa görevden alırlar adamı. başarısız olma pahasına çünkü rekabete aykırı bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 karanı oynatırdım kesin onu biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @nileppezdel halil : forvet hamit : defans :) karıştırdın .. bu arada iyi hatırlattın.. hamit - halil kardeşleri gerçekten unutmuştum haklısın kadro konusunda güncelliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 güncelleyemiyorum :) en fazla yarıım saat dalgası engel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aa, harbi ben naapmışım öyle ya :) neyse işte ikisini de koyuyorum kendi yerlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 alalaa teknik direktör ben değilmiyim :p iyi be.ille kötü oyunculardan kurcaz. rüştü önder-tolga seyhan-hamit-şenol mustafa izzet-mehmet yozgatlı-ibrahim akın-gökdeniz hakan keleş-taner gülleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ilhan mansız 3 lü forvetde olur bide ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 forvete güner oba'yı koyak bizim fc sönmez republic'in ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tolga arda onder tolga s. ferhat volkan[huseyin] emre tumer tuncay umit fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 volkan hamit-önder-toraman-ümit nihat-yıldıray-emre-tuncay ü.karan-f.tekke(halil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aykut hamit orhan toraman ferhat hasan emre nuri tümer necati ümit [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:28 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 walla 2 tane st oyantırım ümit k. ve serhat arkalarında tek cf emre b. gerisi salla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 .................volkan hamit...önder...tolga...özat hasan...emre...yıldıray...tuncay ..........karan.......nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Nihat ı oynatır sergen i de 45dklık periyodlarla oynatırdım maçlarda ihtiyaç anında sür sahaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tuncay'ı ağrı dağının tepesine helikopterle atardım. futbol oynamasın o adam. topa vurmayı bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 --rüştü--- --hamit altıntop--ibrahim toraman--gökhan zan--orhan ak-- --nihat--nuri--emre--tümer-- --ümit karan--necati-- yedekler: -volkan -serkan balcı-ferhat-önder-ümit özat-tolga seyhan -tuncay şanlı-yıldıray baştürk-hasan şaş-hüseyin çimşir-sergen yalçın -fatih tekke - ibrahim akın - halil altıntop bana kalırsa gökhan güleç'te bu kadroda banko oynamalı ama daha çok genç kendisini daha kanıtlaması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 10 tane takımım olsa necati yi gene oynatmam. futbola bu kadar mı yakışmaz bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 allahtan hiç biriniz teknik direktör diilsiniz... hele en baştaki kadro tam bi komedi o kadrolarla 3 atıp 10 tane yiyen bi mahalle takımı oluruz...herkes ümit özatı eleştirio yinede sol açığa koymuşlar...takıma bi tane çapa koymazsanız olmaz tabi bu çapa yıldıray gibi biri olmaycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 türkiyede potansiyel bu kadar ben kendi adıma konuşayım en mantıklı ve makul kadroyu çıkardıgımı düşünüyorum... tabi türkiye standartlarını daha ne kadar zorlıyabiliriz bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence hala türkiyede ümit özattan daha iyi bir sol bek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bir de şu hüseyin denen adam belki de dünyanın en kötü defansif orta sahası ama her maç oynuyor bizimki.daha iyisi yok heralde ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aykut uğur aydın ibrahim orhan ak sabri volkan ayhan ergün hakan - ümit al sana kadro fistan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar