kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tam adını bilmiyorum ama halk arasında böyle bir ismi var bu garip böceklerin böyle duvarda veya herhangi bir yüzeyde acayip hızlı hareket eden tiksindirici bişey...bizim evde devamlı çıkıyor ne yaptılar bir yere mi yumurtladılar ancak anlamadığım nokta öldürdüklerim (genellikle ezme metodu) belirli bir süre sonra orda kalmıyor ? nabıo hayvan buharlaşıyor mu 2 saat önce öldürdüğüm böcek şimdi yerinde yok heh [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:18 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya öldürememişsindir, ya da arkadaşları cenaze için götürmüştür :)
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok yok kesinlikle pestili çıkıyor =) hiç gören oldu mu bu böcekleri gerçek adları nedir ya ?
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 balik böcek mi? nasil bişe resmi neyim yok mu
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok resmi falan gerçek ismini bilmediğim için oturup bulamıyorum böcek ama duvar balığı deniyor çok hızlı gittiği için duvarda böle antenleri falan var .
Zehirsiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizdede var biton ya sanrım aynı şeyden bahsediyruz balık gibi narin bişi iğrenç böle aşırı hızlı yaa antenli fln geceleri çıkıo bizde ama gündüzleri yoklar pek gece 12 den sora evi istila ediolar şerefsizler
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyş korkarım ben onlardan, bocek ilaci kullanın? yada şirketler var sanırım gelip temizliyorlar evi, eger cok fazla ise onu deneyin
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 resim çekebilirsen yardım edebilirim..
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çokta büyük değiller ama mesela bi köşeye çantamı koyuyorum odada 24 saat kaldırmadıysam çantayı birden kaldırınca kesin 1 tane çıkıyor :) kuytu köşeleri mi ne seviolar böcek ilacıda nafile etkilenmio gazdan fazla direk terlik :D
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evdeki başka mahlukatlar alıp yiyor olamaz mı o nacizane türü ?
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eh çüş =) ne yicek abi onu yicek mahlukat her seferinde mi yer =P
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 belki o mahlukat bir "duvar balığı yiyen"'dir. olamaz mı? :p
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ince uzunca, gri renkli bir şey mi? benim valide toz böcüğü diyor hatta. :p
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 merçimene vardır diyoz ya be evde.onlar yiyodur...
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 fistan kusura bakma ya dikkate almadığım için mesajlarını =p oturup merçimene nedir diye sorma gayretinde bile bulunmadım aha
Cuma Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sanırım balık guvesınden bahsediyosun bole . bole hızlı hızlı yuruyolar bole beyaz gini rengı var kafasında anten filan igrenc gorunuyo. neden kaybolduklarını bilmiyom ama zaten bole ustune bastıgın zman cesed filan gorunmuyo ezılıp yok oluyolar. he bide onlar kıyafet halı filan yiyiyolar dikkat et
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oda beyaz benekli oluyo.göremezsin.gece faaliyete geçer ya da karanlıkta.her evin balkonunda bulunur antalyada ama kimse göremez onu.öyle bi hayvan işte...
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 herkes aynı böceği tarif ediyor ancak farklı isimde lol :) yok abi kıyafet falan yedikleri bunların ? naftalin koyalım odanın her yerine o zaman yok olurlar =p
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya al kediyi odana birak avlasin hepsini ben oyle yapardım bizim kediler bocek seviyo evde yok artık boce kfalan:D
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yauv kedi mi alcaz birde =P
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 olmadı hamster al, davşan al, fare al :p
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kalorifer böceği onlar. çok büyük beladır kendileri öldür öldür tükenmez nesilleri.
Cuma Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kardesım onun adı balık guvesı kalırufer nerden cıktı . hem kedı filan da yakalıyamaz onu kırar doker etrafı yakalıycam die acaip hızlı bişi goz le zor takıp ediliyo durun az sonra resmını koyiyim suraya bulursam
Öne çıkan mesajlar