Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam adını bilmiyorum ama halk arasında böyle bir ismi var bu garip böceklerin böyle duvarda veya herhangi bir yüzeyde acayip hızlı hareket eden tiksindirici bişey...bizim evde devamlı çıkıyor ne yaptılar bir yere mi yumurtladılar ancak anlamadığım nokta öldürdüklerim (genellikle ezme metodu) belirli bir süre sonra orda kalmıyor ? nabıo hayvan buharlaşıyor mu 2 saat önce öldürdüğüm böcek şimdi yerinde yok heh

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:18 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok resmi falan gerçek ismini bilmediğim için oturup bulamıyorum böcek ama duvar balığı deniyor çok hızlı gittiği için duvarda böle antenleri falan var .
Mesaj tarihi:
bizdede var biton ya sanrım aynı şeyden bahsediyruz
balık gibi narin bişi iğrenç böle aşırı hızlı yaa antenli fln geceleri çıkıo bizde ama gündüzleri yoklar pek gece 12 den sora evi istila ediolar şerefsizler
Mesaj tarihi:
çokta büyük değiller ama mesela bi köşeye çantamı koyuyorum odada 24 saat kaldırmadıysam çantayı birden kaldırınca kesin 1 tane çıkıyor :) kuytu köşeleri mi ne seviolar böcek ilacıda nafile etkilenmio gazdan fazla direk terlik :D
Mesaj tarihi:
sanırım balık guvesınden bahsediyosun bole . bole hızlı hızlı yuruyolar bole beyaz gini rengı var kafasında anten filan igrenc gorunuyo. neden kaybolduklarını bilmiyom ama zaten bole ustune bastıgın zman cesed filan gorunmuyo ezılıp yok oluyolar. he bide onlar kıyafet halı filan yiyiyolar dikkat et
Mesaj tarihi:
oda beyaz benekli oluyo.göremezsin.gece faaliyete geçer ya da karanlıkta.her evin balkonunda bulunur antalyada ama kimse göremez onu.öyle bi hayvan işte...
Mesaj tarihi:
herkes aynı böceği tarif ediyor ancak farklı isimde lol :) yok abi kıyafet falan yedikleri bunların ? naftalin koyalım odanın her yerine o zaman yok olurlar =p
Mesaj tarihi:
kardesım onun adı balık guvesı kalırufer nerden cıktı . hem kedı filan da yakalıyamaz onu kırar doker etrafı yakalıycam die acaip hızlı bişi goz le zor takıp ediliyo durun az sonra resmını koyiyim suraya bulursam
  • Yeni Oluştur...