dogums Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaslar ben kisa bi sure once arkadaslarimin tesvikiyle knight online a baslamaya karar verdim...denemek icin oynuorum...tek basina takilmak icin en ii class nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sin nedir?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hmm tamam saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nerede neye göre tek başına takılcak? level kasarken tek başına takılmak için assassin çok iyi bi class değil. ama pk da assassin en rahat tek tabanca takılan classdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu oyunda tek takılmak die bir şey yok söyleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 murtaza niye bozuon sin dedik ya gel kanka arenaya gel gel gel yemio demi hade kanka gel x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 premium bug :o giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 euheuhe kactin iste 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu oyunda en rahat parti bulucak çar priesttir.ha ben kasarım sıkılmam baymam dersen priest aç en az lvl 63 ol (65 önerilir) arkadasların da varmıs item sorunum olmaz dersen bp ol bin assasinlerin depesine derim.kendi kanaatimce.int oynamak da 1 o kadar zevklidir oda var. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:17 tarihinde, DudaGOG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam 7 avans 10 da biter. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yarin muglaya gidiom geliyim 1 hafta sonra filam yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bp ler çok koly yatuyo bence :(( 2 hit or bilemedin 3 hit or 1233214324 olsun nolcakki sen amacı buff-heal-cure olan bi charı savaştırırsan bööle olurr :) murtaza kaç gündür uuramıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nereye? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 mage falan acmada xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 konuyu deistirme murtaza!!!!!! ölüceksin!!!!!! uahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aslında sağlam item bulursan mage çok güzlü bi char bide çok ii kullanmak lazım tabi o__o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tek basına takılmak için ex anlamında 62-63 olması lazım skill dagıtımına gore ana benim dusuncem assisan tabiki onla oynamanın ayrı bir zevki var .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 su class daha iyi bu class daha iyi diye bisi yok.. bence.. en iyi hangisini oynayacagina inaniyorsan onu oyna... ama sin olucaksan dikkat et.. asasinlik en zor iştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 biraz yeteneğe bağlı.wariour oynuyan biri mage oynuyamaz.daha doğru biraz ahhhhhhhhhh çeker :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bp bnce en iisi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 why did u say bp man ? cıx cıx god god yafs it is discusting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla asasinim,bizim towndan orc towna gidene kadar 50 kere lupin ver stealth kullan,lf bas ....valde diyo ne bu oğlum düz gidemiyosun diyo:)göya lf var,warriorlar geçiyo beni o kadar çok duraksıyorum ki bazen sıkıyor.ben asasinden zevk alıyorum ama lvl 49 magem var onunla oynamayı da çok seviyorum,zamanında lvle abansaydım bu çarımı şu an 64-65'e kadar kasıyor olacaktım.mage ve sin rullzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben sadece mage ve wariour oynuyabiliorum.başka char oynıyamıorum.zorluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar