Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

troy guildini iyi tanıyın (burning legion) !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla yaziyi yazanida o guildi de tanimam.
hala bu forumlarda yas sorabilen insanlarin olmasi yada gidin siz ko oynayin diye insanlarin asaglanmasi utanc verici. bu tarz konushanlar asil bu forumlardaki ko (her ne demekse) oynamasi gereken adamlar gozumde benim. x kisi herhangi birisi bir sorunla karsilashmish sorun cikan guildin forumlarina yazmish 1 den fazla kere silinmish adam da dogal olarak gidip patiye yazarim demish ki hakli turkiyede en cok okunan wow forumlari burasi. ne var yani bunda.
birisi de cikip 180 kisiye mail at demish. sakamisiniz.
konu isinize gelmediginde abuk subuk polemiklere girmeyin. adam gidip bunu wow forumlarina acar birisi git sen ko oyna yada yasin kac birader(!) senin derse onu diyene insanlar oturan yerleri ile gulerler. insanlari asalamadan yada ukalalik yapmadan once 2 kere dusunun.
Mesaj tarihi:
gerçekten daha şu forum da insan gibi (!) tartışılan bir konu göremedim.illaki birileri suyunu çıkartırcasına mesaj atar.

ne?
neden?
niçin?

en popüleri ise konunun bir mesaj yüzünden içeriğinden men edilip başka taraflara kayması.

bknz : toplumsallıktan kişiselliğe doğru...
Mesaj tarihi:
ya bir insan bir guilde kuralları okuyup giriosa ondan sora "farzetki uymadık çıkar gidersiniz" gibi bir laf sölenemez. adamlar kendi guildleriyle gelmişlerse ve bi süre sora olay farklılaşıosa laf sölemekte haklılar bariz. sen sözünün eri deilsen laf da yersin, eleştirilirsinde. bu sadece oyun için deil heryerde geçerli bişeyki. eğer hata varsa bunu eleştirmek yerine "ya sev ya terket" politikası işlerse ohooo yandık o zaman. bence hala guildde raatlar dediğiniz insanlar da atılma korkusuyla takılıolardır. bi sorun bakalım bi yanlışımız varmı die.
Mesaj tarihi:
"diyorsunuz ki; guild kurallarında yazdıklarını uygulamadılar. varsayın ki uygulamadık. sizde bu durumu beğenmediğinizi söyler çıkar gidersiniz. daha fazla komik duruma düşmeyin. hakkınızı mı yedik ? hakaret mi ettik ? "

şu cümleden "biz kuralları uygulamayı bırak, ciddiye bile almıyoruz, üyelerimizi de zerrece takmıyoruz" anlamını çıkaran arkadaşlar, birkaç kez daha okursanız topic daha sağlıklı gidecek. ne alakası var, adam "böyle olsa bile yapacağın şey bu değildi" demiş, topici açan arkadaşta gitmiş saptırmış, siz de komik bir şekilde oo denir mi öyle moduna girmişsiniz. =]

anlamadım valla.
Mesaj tarihi:
ne troy guildını nede topici başlatan arkadaşı tanıyorum.
ilk sayfayı okuduğum zaman hiç bir şey anlamadım :)
anlaşıldıki olay guild içi ve bilinmeyen, açıklanmayan bir sürü olay gerçekleşmiş bu yüzden kim haklı/haksız görüş belirtemiyorum.

sadece teufel arkadaşımı gönülden tebrik etmek istiyorum saygılı ve doğru bir şekilde mesaj attığı ve bazı gerçekleri göz önüne koyduğu için.

buna benzer bir olay benim başıma gelmişti, burning legion serverında şuan bu topicede msj atmış bir çok kişi tarafından cicim/bicim olan bir şahıs zamanında bol bol ganklemişti beni hemde corpsecampleyerek.bununla ilgili bir başlık açmıştım ve ardından hemen bir mod başlığı değiştirip anatolian guildına saldırı niteliğinde bir başlık olarak değiştirmişti.allahtan şu forumda bir kaç tane adam akıllı, kültürlü, yardım-sever, insan arkadaşlar var onlar destek olmuşlardı bana.teufel ve mirage gibi kaliteli oyuncu/forumcu şahısların gelmesi dileğiyle...

modların işlerine geldiği veya gelmediği zaman topicleri editlemeri ile ilgili bende bir açıklama bekliyorum.ama o açıklama ya gelmicek yada ucuz şeylerle geçiştirilecek.
Mesaj tarihi:
aslında çok uzun ve güzel bir cevap yazmıştım ama boşverdim buna değecek bir insan değilsin, takılmaya devam et...

sataşıcak yer arıyorsanda başkasında dene şansını...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu troy guildi burayımı forum alanı olrak kullanıyor.kuranlar burdan insanlarmı eger oyleyse haklısında türkiyede diger forum alanlarına burayı niye kötülüyosun yaranmı var gocunuyosun burası zaten en aktif wow forum alanı ki guildin menmun degilsen guildtten cıkıp baska ye guilde gidersin bukadar basit birsey niye zorluyosunki
Mesaj tarihi:
Ben rp server larında oynadım zamanında, sonra yolda karsilastığım ?? orc warrior ın beni oldurememesini sacma ve rp ile alakası olmadığı kanaatine varmıştım. Bu yuzden Simdi RP/pvp server ındayım.(Defias Brotherhood) Oyuna herkes gibi BL de başladım. Sonra bıktım felan. Neyse aradan 5 ay gecti, " x " arkadaş Troy guild ındaydı ve ders calısacagı icin ben yardım etmek icin girdim.

Burning Legion sahsen, ((alınmayın kisisel zevkim)) midemi allak bullak etti.

Yani benim WoW deyince aklıma gelen warcraft campaign ini yıktı. Ve buna guild takilerin item aclığı da eklenince gercekten uzuldum. Bende guild takilerin dostluk, beraber questler yapıp macera peşinde koşmak deilde, "Ulan ingilizce de yok ki...e nasıl Molten Core yapıcaz?! Ne yapıcaz Troy a giricez artık... "şeklinde bi mentalite gordum. Yani arkadasım kendi soyledi,"Ya Xunn abi ne yapıcam başka guild ta...ing yok.Set i tamamlayıp cıkıcam baska care yok." dedi.

Tabi ki gm lerin basta, "Turk ler bir arada olsun, tek yumruk, birlik!" dusuncesiyle yola cıktığına suphe yok.

Ama guild tan atmak cok zalimce geliyor bana. Pandaalf ı az cok tanırım onun ruhunda da role-play aşkı olduğu icin "Olsem girmem" tarzında birşey demiştir. ;) Bana sorsalar ya Xunn gelsene abi..El-Cevap:"Ölsem gelmem." olucaktır. Ama bu "Troy guild ı kaka, tüh." demek istio cıkartmayın.

Kolay gelsin...Eger birilerini uzduysem cok afedersiniz.(( Arloth +1 ;) ))

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 02:28 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...