Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu normal avi, mpeg vs video dosyalarını genelde telefonlarda kullanılan 3gp uzantısına çevirmek mümkünmü? bide tabii kalitesini iyice düşürmek gerek mesela ben bi konser kaydını telefonuma atmak istiyorum ama en fazla 5 mb'lik bi yer ayırabilrim. kaliteyi düşürüp 3gp'ye çeviren program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cavıren bır program var ama su an ısmı aklımda degıl ben ogrendıgımde buraya yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 xilisoft un programı olcaktı aratırsan dosya sitelerinde.. olmazsa imtoo programını indir. onu da aratıp bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 google'a yaz işte wmv (neyse türü) to 3gp converter fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar