Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günün değerini anlamak

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama günlerin oldukça değerli olduğunu düşünmeye başladım. okulda geçirdiğim zamanların özellikle sanki geçmesini istemiyor gibiydim. ne bileyim lise 2 deyim daha ama lisenin biteceği gerçeği gözüme hiç hoş gözükmüyor. örneğin ders güzel geçmişse aynı güzellikte başka bir ders geçmeyeceğini düşününce sanki kötü oluyorum. her şey bir defa. anlık. saniyenin dahi kıymeti doğuyor buradan. sanki boş yaşıyormuşum gibi hissediyorum sanki bu değerli anları boşa harcıyormuşum gibi...

ne kadar doğru düşüncem sizler neler düşünüyorsunuz? fikir ve düşüncelerinizden faydalanmak beni onurlandırır. teşekkür ederim....
Sosyal ağlarda paylaş

zaman çok çabuk geçiyor cidden,daha dün gibi hatırlıyorum hazırlığa ilk başladıgım günü,diplomayı aldığım anı,öss'ye girerken yaşadıgım heyecanı ve bu sene dershanenin başlangıcını...

gerçektende su gibi akıp geçiyor zaman ancak biz doya doya yaşamak ve onu iyiliğimize olucak işlere değerlendirmek yerine boşboş harcıyoruz.aslın insanın moralini bozanda bunun farkında olupta değiştirmek için herhangi bir çaba göstermemesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun bir sonraki saffası geçmişe özlem duymak. eğere o noktaya gelinirse o kadar kötü birşey ki.

ama anın değri bilemek çok güzel bir şey. özellikle daha önünde dolu dolu geçirebileceğin bir üniversite hayatın varken ;)

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 15:00 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...