Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://www.onlar.net/ Belki yayımlanmistir ama tekrar acmis gibi olucam belki.. bu linkide nerede uyuyseniz ozellikle yabanci siteler de koyun iste bunu izlesinler derim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 . [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:07 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben izlemeselerde olur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi de "zalimlerden başkasına düşmanlık yok" yazıyo. kime göre zalim ya. bana göre fistan çok zalim mesela. düşman oliim mi ona? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 protesto olayı rutine bindi galiba. bi de aklıma takıldı, hani diyelim resim/karikatür çizerek hakaret edilir, küfredilir aşağılanır da nası zulm edilir? daha doğrusu "sadece" karikatür çizen nası zalim olur? bu adamlara zalim diyorsan, ırak'ta sivil öldürenlere ne diyeceksin? "double zalim" "çok zalim" felan mı? [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:20 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evet coca cola içmeyin müslüman kardeşinizin kanını içer gibi günah alırsınız plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bgde iki alliance kesince duzeltirsin onu, sorun degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aqu pis horde sen kesi nundead veya satanic taurensindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bleda zalimsin. ben sana düşman oldum şimdi. konsolosluğuna mail atıcam. tamam mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne kadar gereksiz ve salakça bir şey ya. 2-3 karikatür dünya'yi bu kadar etkiliyor ya gerçekten işler rayından çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben zaten böyle dünyanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lütfen karikatür topiğine dönmesin burasıda, güzel link verilmiş bakalım geçelim lütfen, gene sayfalarca tartışılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zalimim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 "ne kadar gereksiz ve salakça bir şey ya. 2-3 karikatür dünya'yi bu kadar etkiliyor ya gerçekten işler rayından çıktı. " çünkü hristiyanlıkta,musevilikte vb... böyle birşey yok. müslümanlıkta ama böyle bir kan bağlığı var. birşey olduğunda bak nasıl direk karşı çıkılıyor nasıl dünya ayağa kaldırılıyor gördün mü ? ters düz konuşmayalım burda. 2-3 karikatür dediğin benim peygamberimin saçma salak insanlar tarafından bilinçsizce bilgisizce resmi ve özellikle yüzü çiziliyor! laflarına dikkat et! ha ayrica bu site de ve yasam da hristiyan var musevi var budist var ateist var satanist var o var bu var hepsi var herkesin dinine peygamberine allah'ina herseyine saygi duy!! [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 00:29 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zalimsin yar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi kere o senin peygamberin diil, insanlığın peygamberi. ayrıca onların istediğini yaparak gaza geliyosun. propagandayı yaymaya çalışıyosun. sonuçta kazanan yine onlar olacak... o yüzden sakin kalıp büyüklük göstermek gerekir, böyle propaganda yapmak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @reaper08 senin gittiğin yol, yol değil vallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 reaper bende müslüman'im ve hz. muhammed'e saygım var. bu bir saygısızlık olabilir ama müslüman dünyasının buna karşılık olarak yaptığı şeyler de hayvanlıktan başka şey değildir.bir ülkenin elçiliklerinin ne şuçu var da gidip yakıyorsunuz hayvanlar.libya polisiydi sanırım göstericilere ateş açmıştı nasıl da sevinmiştim keşke hepsini öldürselerdi. altı üstü bir kaç çizim ve düşünce.düşünceler insandan insana değişir ve onlara göre bir şeytan bize göre bir melek olabilir.ama onlar bizim meleğimize şeytan derse bizde niye böyle diyiyorsun diye saldırmamalıyız,şiddete başvurmamalıyız. intikam mi almak istiyordun.al sana intikam diyip sende isa ile ilgili karikatür yapardın cevabını verirdin.ama onlar karşılık vermezdi çünkü karşılık vermeyecek kadar medeniler.alt üstü propaganda amacı taşıyan ve ufak kitleye hitap eden gereksiz çizimler. arap ve müslüman dünyasin %80'i kadar cahil ve geri kalmış değil hristiyan dünyasi.elbet onlarında misyoner ve aşırı dinci geri kalmışları var ama müslüman dünyası kadar değil. bazen dinimden nefret ediyorum ama bu nefret dinime değil ona tapan insanlara karşı.ben dinimi seviyorum sevmeye devam edeceğim. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 01:46 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: reaper demiş ki; ha ayrica bu site de ve yasam da hristiyan var musevi var budist var ateist var satanist var o var bu var hepsi var herkesin dinine peygamberine allah'ina herseyine saygi duy!!hocam sen adamın tanrısını kesip yiyorsun kurban bayramında¿ bu böyle çok saygı sevgi çerçevesinde olmuyor gibi durdu bana. bilemiyorum sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hah o da ayrı bir şey hristiyanlari aşağılamak gavur demek güzel budistlerin tanrı giib gördükleri inekleri kurban bayramında kesmek güzel ama müslüman'liğa laf gelince saldır.ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tamam usa şunu yapıyor bunu yapıyor bu kadar ön yargılı olmamak yazım birşer hayla usa mallarını kullanıyoruz ve onun filmlerini seyrediyoruz ve yetmiyor ülkemizi usa la kıyaslıyoruz (usa'da böyle usa'da şöyle) biraz daha büyümemiz lazım gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 izleyipde ne oucak izlemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bravo diyorum size. isanın yüzünü çizmek roma döneminden beri çiziliyor. öğretici olsun, insanlara yol göstersin diye isa'nın üyzünü çizmek roma döneminden beri serbest. peki sen bu güne kadar hz muhammed(s.a.s) 'in karikatürlerinin bir yerde yayınlandığını, yüzünün geçtiği bir film çekildiğini gördün mü? hayır neden çünkü peygamberimizin yüzünün çizilmesi yasak dinimizce. bu arada sen inancına göre onun ineğini kesersin, ama özellikle gidip sen onun yaşadığı yerde taptığı ineği kesersen işte bu saygısızlık olur. kimse başkasının dinine taşmadığı halde saygı çerçeveleri içinde dinini savunur, iman görevini yerine getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 karikatürü çizmeleri yanlış birşey, tamam. ama karikatür çizdiler diye adam öldürmek? vahşet budur, teröristlik budur. sonra çıkıp müslümanların çoğu teröristdir dedikleri zaman kızıyoruz. dünyadaki teröristlerin büyük bir yüzdesinin müslümanlardan çıkması beni üzüyor. sakin olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar