Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.onlar.net/

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

protesto olayı rutine bindi galiba.

bi de aklıma takıldı, hani diyelim resim/karikatür çizerek hakaret edilir, küfredilir aşağılanır da nası zulm edilir? daha doğrusu "sadece" karikatür çizen nası zalim olur?

bu adamlara zalim diyorsan, ırak'ta sivil öldürenlere ne diyeceksin? "double zalim" "çok zalim" felan mı?

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:20 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"ne kadar gereksiz ve salakça bir şey ya.

2-3 karikatür dünya'yi bu kadar etkiliyor ya gerçekten işler rayından çıktı. "

çünkü hristiyanlıkta,musevilikte vb... böyle birşey yok. müslümanlıkta ama böyle bir kan bağlığı var. birşey olduğunda bak nasıl direk karşı çıkılıyor nasıl dünya ayağa kaldırılıyor gördün mü ?

ters düz konuşmayalım burda. 2-3 karikatür dediğin benim peygamberimin saçma salak insanlar tarafından bilinçsizce bilgisizce resmi ve özellikle yüzü çiziliyor!

laflarına dikkat et!

ha ayrica bu site de ve yasam da hristiyan var musevi var budist var ateist var satanist var o var bu var hepsi var herkesin dinine peygamberine allah'ina herseyine saygi duy!!

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 00:29 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

reaper bende müslüman'im ve hz. muhammed'e saygım var.

bu bir saygısızlık olabilir ama müslüman dünyasının buna karşılık olarak yaptığı şeyler de hayvanlıktan başka şey değildir.bir ülkenin elçiliklerinin ne şuçu var da gidip yakıyorsunuz hayvanlar.libya polisiydi sanırım göstericilere ateş açmıştı nasıl da sevinmiştim keşke hepsini öldürselerdi.

altı üstü bir kaç çizim ve düşünce.düşünceler insandan insana değişir ve onlara göre bir şeytan bize göre bir melek olabilir.ama onlar bizim meleğimize şeytan derse bizde niye böyle diyiyorsun diye saldırmamalıyız,şiddete başvurmamalıyız.

intikam mi almak istiyordun.al sana intikam diyip sende isa ile ilgili karikatür yapardın cevabını verirdin.ama onlar karşılık vermezdi çünkü karşılık vermeyecek kadar medeniler.alt üstü propaganda amacı taşıyan ve ufak kitleye hitap eden gereksiz çizimler.

arap ve müslüman dünyasin %80'i kadar cahil ve geri kalmış değil hristiyan dünyasi.elbet onlarında misyoner ve aşırı dinci geri kalmışları var ama müslüman dünyası kadar değil.

bazen dinimden nefret ediyorum ama bu nefret dinime değil ona tapan insanlara karşı.ben dinimi seviyorum sevmeye devam edeceğim.

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 01:46 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reaper demiş ki;
ha ayrica bu site de ve yasam da hristiyan var musevi var budist var ateist var satanist var o var bu var hepsi var herkesin dinine peygamberine allah'ina herseyine saygi duy!!
hocam sen adamın tanrısını kesip yiyorsun kurban bayramında¿ bu böyle çok saygı sevgi çerçevesinde olmuyor gibi durdu bana. bilemiyorum sen ne diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam usa şunu yapıyor bunu yapıyor
bu kadar ön yargılı olmamak yazım

birşer hayla usa mallarını kullanıyoruz ve onun filmlerini seyrediyoruz
ve yetmiyor ülkemizi usa la kıyaslıyoruz (usa'da böyle usa'da şöyle) biraz daha büyümemiz lazım gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bravo diyorum size.
isanın yüzünü çizmek roma döneminden beri çiziliyor. öğretici olsun, insanlara yol göstersin diye isa'nın üyzünü çizmek roma döneminden beri serbest.

peki sen bu güne kadar hz muhammed(s.a.s) 'in karikatürlerinin bir yerde yayınlandığını, yüzünün geçtiği bir film çekildiğini gördün mü? hayır neden çünkü peygamberimizin yüzünün çizilmesi yasak dinimizce.

bu arada sen inancına göre onun ineğini kesersin, ama özellikle gidip sen onun yaşadığı yerde taptığı ineği kesersen işte bu saygısızlık olur. kimse başkasının dinine taşmadığı halde saygı çerçeveleri içinde dinini savunur, iman görevini yerine getirir.
Sosyal ağlarda paylaş

karikatürü çizmeleri yanlış birşey, tamam. ama karikatür çizdiler diye adam öldürmek? vahşet budur, teröristlik budur.

sonra çıkıp müslümanların çoğu teröristdir dedikleri zaman kızıyoruz. dünyadaki teröristlerin büyük bir yüzdesinin müslümanlardan çıkması beni üzüyor. sakin olsanız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...