only_devil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1 sorum var ünv.de okuyanlara; ünv.yi kazanınca insan çok mu rahat oluyor?yoksa herşeyi çok mu abartıyorlar?sınavdan sonra herşey güzel olacak diye...nedense şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla bölümüne göre, benim arkadaşım bilişim'de mesela, harıl harıl çalışıyo herif gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben de 2 senedir şüpheleniyorum, bu 3 girişim olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok öle bişey kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok benim seneye ilk olacak da kolay görünmüyor...vize,final falan bizim yazılıların yerine kayarsak yeterince zorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yeterince diil işte o kayan cinsten. hele tobba gelirsen göreceklerine şaşırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bunu yaşayarak öğrenbilirsin... üniversiteye giremeyen için tek sıkıntı öss, giren için vizeler+finaller+sunumlar+dönem sonu projeleri+bitirme tezleri vs... bitirmeye yakın olanlar için ise hayatın ta kendisi... üniversiteyi bir kurtuluş değil, hayata atılmadan önce ki son durak olarak bakmanızı tavsiye eder ve geçirdiğiniz her bir günün kıymetini çok ama çok iyi bilin derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 üst sınıftan tanıdğın çalışkan birini bulursan sınavları geçmekte zorlanmassın. ayrıca lisede olduğu kadar derslere çalışsaydım çoğu notum bb den aşşa olmazdı, yani çalışırsan kolay oluyor değişen bişey yok, ama çoğu kimsenin batağa dördüncü modunda olduğunu görünce, birde önyargı gereği unide fazla çalışılmaz düşüncesi olunca doğal olarak bünyede daha kolay görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lise hayatına göre çok daha kötü oluyo.. dersler daha fazla sıkıcı. sorumluluklar çok artıyo.. lisede hayat 5 şıktan birini seçmekten ibaret başka bi sorumluluk yok.. ama üniv. öle diil bi kere kendi hayatını kendin kuruyosun herşey senin kontrolünde. bu aslında ii bişey gbi özgürlük heyoo felan ama bunun yanında bissürü görevde biniyo omuzlara... keşke şimdi lisede olup sadece "ehe ehe 3. soru a lay lay lom" diyip yan gelip yatabilseydim... ama sonuçta üniv olmadan olmaz. oturun çalışın bakimm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bana en çok koyan canım ders çalışmak istediğinde çözecek bir test bulamamamdı öss alışkanlık yapıyo bilmediğin birşey olunca aç testini, konusunu bak unide ancak notlara bakabiliyorsun orada da bir tane problem bulabilirsen ancak zaten çoğu dersin adam gibi kitabı olmuyor, google gibi bir motor da yok burada devereye girebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 5.5 senelik tecrübemle konuşuyorum, azına sıçarsın dünyanın üniversiteye girince. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eheh benim şimdilik kolay(hazırlık). 1. sınıfa geçince görücez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hazırlıkdayım bende, ama hiç memnun değilliim hayatımdan ..üni yi acayip abartılolar bence ,sanki kazandıkdan sora butun omrun yatış gececek gibi geliyo ama orda da calışman gerektiğini anlayınca işler biraz zorlaşıyo .. onun dışında insanın lise deki arklarından ayrılması biraz sorun .. yani eğer benim gibi cekingen bi tipsen ark yapmakda zorlanabiliyosun vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ilgi alanına göre bi bölüme girdiysen dersler çok eğlenceli olabiliyo. hoca iyiyse ve iyi bi performans sergilediyse o ders kendini aydınlanmış ve gelişmiş hissediyosun ;) . haftalık ders saatleri daha az yoğunbizim lisedeyken 35 falandı haftalık şu an 20 civarı,boş günüm bile var. bide hazırlıktakiler yorum yapmasın bence,hazırlık aynı lise gibiydi bizim okulda,hocaların kanaat notu bile vardı ve 1 ay gibi kısa bi süre kalmama rağmen aşırı sıkıldım hazırlıkta. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:34 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sana, gittiğin okula, okulun bulundugu yere, maddi durumuna, orda edinecegin arkadas cevrene, daha dogrusu herseye baglı bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 2. öğretimsen kralsın, rahatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 girmeden önce daha rahattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 herkez ne güzel yazmış bana söz kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hadeflerinden birini yerine getirmis oluyosun, boylece bi rahatlama oluyo, ama hedefler bitmez o yuzden hicbi zaman rahatlama olmicak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 2 nci öğretimsen kralsın diye birşey yok. bütün günün p.ç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 raaaaaaaaaaat raaaaaaaaaaaaaaaaat okuyozz valla :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla nedense rahat geldi bana.liseden rahat yani.ne bileyim lisede günde sekiz saat ders+akşam sınav+ekstra ders ve haftasonu dershane beni sıkmazken şimdi günde sadece ve sadece 3 saat ders beni sıkıyor.bu arada ünv daha az sıkıcı mı dedim başta?:)ha esas rahatlığı unutmayalım:serbest kıyafet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öss kadar tabiki stresli olmuosun ama böle çok öff die rahatlamıosun . geçmen için yine kasman lazım. ama öss ye üniyi tercih ederim tabiki. ama sana bağlı. fazla takmazsan,ya uzasın ne olacak diosan biraz daha rahat olursun diebilirm.ama bu da herkes de işe yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lisede haftada 36 saate yakın okul ve hafta sonu dershane olduğunu düşünürsek şuan ki ortalama 18 saat ders yükü ile gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla ben istediğim zaman gittim istemediğim zaman gitmedim okula.yat evde 2 ay gitme. ehueh :) ya da çık git başka şehire 1.5 ay gelme.öyleydi..ne bilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar