Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ediyorum...

only_devil

Öne çıkan mesajlar

bunu yaşayarak öğrenbilirsin...

üniversiteye giremeyen için tek sıkıntı öss, giren için vizeler+finaller+sunumlar+dönem sonu projeleri+bitirme tezleri vs... bitirmeye yakın olanlar için ise hayatın ta kendisi...

üniversiteyi bir kurtuluş değil, hayata atılmadan önce ki son durak olarak bakmanızı tavsiye eder ve geçirdiğiniz her bir günün kıymetini çok ama çok iyi bilin derim...
Sosyal ağlarda paylaş

üst sınıftan tanıdğın çalışkan birini bulursan sınavları geçmekte zorlanmassın.

ayrıca lisede olduğu kadar derslere çalışsaydım çoğu notum bb den aşşa olmazdı,
yani çalışırsan kolay oluyor değişen bişey yok, ama çoğu kimsenin batağa dördüncü modunda olduğunu görünce, birde önyargı gereği unide fazla çalışılmaz düşüncesi olunca doğal olarak bünyede daha kolay görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lise hayatına göre çok daha kötü oluyo.. dersler daha fazla sıkıcı. sorumluluklar çok artıyo.. lisede hayat 5 şıktan birini seçmekten ibaret başka bi sorumluluk yok.. ama üniv. öle diil bi kere kendi hayatını kendin kuruyosun herşey senin kontrolünde. bu aslında ii bişey gbi özgürlük heyoo felan ama bunun yanında bissürü görevde biniyo omuzlara... keşke şimdi lisede olup sadece "ehe ehe 3. soru a lay lay lom" diyip yan gelip yatabilseydim... ama sonuçta üniv olmadan olmaz. oturun çalışın bakimm:)
Sosyal ağlarda paylaş

bana en çok koyan canım ders çalışmak istediğinde çözecek bir test bulamamamdı
öss alışkanlık yapıyo bilmediğin birşey olunca aç testini, konusunu bak
unide ancak notlara bakabiliyorsun orada da bir tane problem bulabilirsen ancak zaten çoğu dersin adam gibi kitabı olmuyor, google gibi bir motor da yok burada devereye girebilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlıkdayım bende, ama hiç memnun değilliim hayatımdan ..üni yi acayip abartılolar bence ,sanki kazandıkdan sora butun omrun yatış gececek gibi geliyo ama orda da calışman gerektiğini anlayınca işler biraz zorlaşıyo .. onun dışında insanın lise deki arklarından ayrılması biraz sorun .. yani eğer benim gibi cekingen bi tipsen ark yapmakda zorlanabiliyosun vs vs ...
Sosyal ağlarda paylaş

ilgi alanına göre bi bölüme girdiysen dersler çok eğlenceli olabiliyo. hoca iyiyse ve iyi bi performans sergilediyse o ders kendini aydınlanmış ve gelişmiş hissediyosun ;) .

haftalık ders saatleri daha az yoğunbizim lisedeyken 35 falandı haftalık şu an 20 civarı,boş günüm bile var.

bide hazırlıktakiler yorum yapmasın bence,hazırlık aynı lise gibiydi bizim okulda,hocaların kanaat notu bile vardı ve 1 ay gibi kısa bi süre kalmama rağmen aşırı sıkıldım hazırlıkta.

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:34 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla nedense rahat geldi bana.liseden rahat yani.ne bileyim lisede günde sekiz saat ders+akşam sınav+ekstra ders ve haftasonu dershane beni sıkmazken şimdi günde sadece ve sadece 3 saat ders beni sıkıyor.bu arada ünv daha az sıkıcı mı dedim başta?:)ha esas rahatlığı unutmayalım:serbest kıyafet...
Sosyal ağlarda paylaş

öss kadar tabiki stresli olmuosun ama böle çok öff die rahatlamıosun .
geçmen için yine kasman lazım.
ama öss ye üniyi tercih ederim tabiki.
ama sana bağlı.
fazla takmazsan,ya uzasın ne olacak diosan biraz daha rahat olursun diebilirm.ama bu da herkes de işe yaramıo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...