Disappear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bugun kafama esti ve adam gibi bi horde oynamak istiyorum. ama suna karar veremedim , hangi server? server secimi bana gore cok onemli. burning legionda bu saatten sonra yeni bi karakter kasilmaz mesela zaten ally charlarim oldugu icin kasamam. bir kac arkadasim magtheridonda ama orasi zaten alip basini gitmis guildler min t1 set istiyo.onun disinda nordrassilde ally druidim var server aksamlari mediumda ama yani oturmamis server . serverin en iyi 2. guildi bile trash moblarda wipe yiyor.bildiginiz soyle oturmus ama ucmamis yani ne biliyim burning legionun 4 5 ay gerisinde gibi olan server varmi? ne oturmamis nede abartmamis bi server ? (pvp veya normal farketmez cok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bizim the mealstorm'da bi full türk guildimiz var. 1,5-2 ay içinde düzenli mc yapan bi guild olacağız. 50 kadar düzenli oynayan bi üye grubumuz var ve herkezin levelı hızla yükseliyor, level 60 olan grubumuz diğer serverlardan tecrübe kazanıp bu servera geçmiş bi grup, ve şu anda mavi itemlerini tamamlamış ve guild için gerekli ench,rep,recipe ihtiyacı için çalışıyor. düzenli online olacak ve hızlı level kasacak bi kişinin mc runlarımıza yetişmesi sorun olmayacaktır. tüm guild şu an zg hazırlıkları yapmakta ve the mealstorm'un tek full türk guildi olarak bişeyler başarmak için yabancılarla oynamak zorunda olmadığımız düşünmekteyiz. (daha önce bu hevesle yola çıkan ve guild masterlarının guildi terk etmesi sonucu başarızız olan nafestus'tan epey ders aldık) gelmek istersen nestle,saphrenia,hainlemur,battalgazi,pregu yada meica'ya wisp atmanız yeterli olur.nestle [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:07 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok artık, 50 kişi mi [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:14 tarihinde, Churel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 us'e gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yeni server acsinlar orda yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dentarg'a gel türk guildimiz var hordeuz mutluyuz baya da üye oldu yeni sayılabilir ama cok iyi guildler var pve ve pvp de tier2 toplamaya yeni baslandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 drak'thul dicem ama artık buranında magthe den farkı yok pek 2 kusru aylık bı server olmasına ragmen shadowmoondan transfer acıkldıktan sonra boku cıktı gercekten medium olmasına ragmen tam bir hardcore server oldu..aq kapı procresı tamamladın acılcak 2-3 gune vs vs [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 01:08 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 akila us ac.cvar ama us in saatleri uymuyo abi bana , serverin bos oldugu saatlerde ben oynuyorum prime time da uyumus oluyorum , mc runlar gece 3 te basliyo o_o ayrica yeni acilan serverlarin tutmama riski var nordrassilde oldugu gibi yani bombos bi serverdada dolasmak istemiyorum [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 04:16 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hainlemur Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eger hala bi karakter acmadıysan ve horde oynayıp iyi bi muhabbet olsun türk guildi olsun ve ciddi sekilde instancelarıda yapmak istiyorum diyosan bende the maelstormda guildmi tavsiye edicem . freemon (nestle) arkadasımda belirttii gibi meica saphrenia pregu battalgazi veya bana whisper atman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 iyi guzel de freemon denen kişi nestle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw yeni baslamak icin dedi dis :p tier2 den bahsediyonuz yada ben yanlıs anladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 singapur - hong kong merkezli bir guilde girdim us'teyim, oglen 3te yapiyoruz raidleri. avustralya guildi bulursan oglen 12de bile mc zg falan yapabilirsin. onlarin bir de us zaman dilimi olur ama gece 3te tabiki hayat cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yeni açılan realmlerden birinde başla gerisi boş, sıkıcı gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Noldrassil yeteri kadar iyi önemli olan server pop high yazması değil orda kasıp wildrunners girebilirsin örneğin yada chromaggus var 3-4 aylık server ama bwl başlıcaklar sanırım artık yani char açıcak server dolu sen sanırım hem high hemde ubrs yapılan server arıyorsun ama şuan öle bir server yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 argent dawn derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 disappear ben ranitach hatırlarsın swg den , burning legiondan da asr den hatırlarsın idrian :) sana tavsiyem , 100 den aşağı 60 level olan xavius serverında başlaman , her leveldan çok adam var oyüzden instance sorunu falan yaşamazsın , hem türk-yabancı karışık bi frostmourne guildi var ordada 108 üye var , oraya girebilirsin , liderin adı inspiron bi mesaj at derim... serverdaki yoğunluğa göre bence ya hunter aç yada mage-druid aç derim , warrior ve rogue kaynıyo server çünkü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 xavius , en yenisi daha mc bile tamalanmadi :d frostmourne icin /o kanali türklere ait orada türkce konusulabiliyor, /g ingilizce. önerim druid veya hunter ;) daha geçen gün sağlam bi guild ariyodu bu ikisini [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 16:49 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dunemaul serverı hammerheart guildine bekleriz... yalnız disappear isminde charım var benim o ismi deneme bile :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 chromaggus'a gel. valla şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 medium ama kalabalık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu migrate yuzunden oturmus ucmamıs bir server varmı ? boyle bir baslık vardı oradada degindim. migrate oldugu surece bu baslik uzar gider serverda bulunamaz. sozde yaklasik 50-100 kadar turk bir sekilde birbirimizle iletisim halnde olup twisting nether adında bir serverda basladik. serverda ki guildlerin yarısından cogu migrate ve cok rahat mcbwl yapabilen guildler. hâl boyle olunca biz ne yaparsak yapalım cook uzunca bir muddet aradaki farkı kapatmamız imkansız gorunuyor. tavsiyem populasyonuna degil,migrate durumu varmı yokmu ona bakmanız, yoksa rakibinizle kendi ittifagınızla olsun inanılmaz ucurumlar olabiliyor aranızda. ben bu isin mantıgınıda anlamıyorum yeni realm aciliyorsa bırakın herkes kendi yagında kavrulsun..nedir bu migrate, blizze bazen akıl sır ermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 chromaggus ta migrate yok olmuycakta zaten bu yuzden gırdım bu servera srever medium ve herkes bu serverda kastı. bende burdayım nikcim Omyg baya da türk var tafsiye ederim. edit:serverda daha ragnaros chromaggus falan kesilmedi.. sadece bwl onyx kesildi diye biliyorum. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:04 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ragnayı indirmişler elemanın birinde perdition's blade gördüm. [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 23:42 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ragnayı şöle bir 1-1,5 ay önce phobia kesti şimdi farmlıyordurlar =) o arada biz domo gelmiştik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-chromaggus-en&t=6876&p=1&tmp=1#post6876 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar