Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaşlar :) bu arkadaşlar çok akıllı sanırım ama setup dosyasında virüslü bi takım şeyler war.. eğer sisteminde yeterince koruma olmayan arkadaşlarım wrsa buna dikakt etmelerini rica ederim ve pati yetkililerinden bu serverin asla server listesine eklenmemesini rica ediyorum..
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dostum forummu kasıyorsun ? en azından bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkındasındır ? bu artık server açıp kapatmaktan fazlası oldu yada paralı staff alıpda paraları alıp kaçmaktan.. adamlar direk virüs e saldırıya başladı.. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:24 tarihinde, Mr_Magget tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bir forum kasılmaz post kasılır konuya gelince böyle bir şey yapan kişiliklerin zeka seviyeleri belli oldu.daha çok şey derdim ama yetkililere sözüm var başkalarını rencide edici sözler ve devlet büyüklerine hakeret adına :)
Rush Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaslar demin diemaster la konuştum olaydan haberi yokmuş şimdi client i degiştirdi.conndaki virüsün b2 virüsü oldugunu görmüşlerdir o virüsünde hack bazında bişey olmadıgını bilirler heralde. herkesden özür diliyor. kendi hesabını aktive edememiş.aktif edince kendiside açıklama yapar. [ mesaj 28 şubat 2006, salı - 23:43 tarihinde, rush tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 23:48 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ]
vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok abi kasmiyorum post ya.. FAke lik yapıyorum... Daha doğrusu bu account hepinizi çürütür ama canım sıkıldı fake lik yapıyorum :) canım sıkıldı ahah
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ohoo clienti virüslü haberi yok daha bişey olcağını sanmam ordan :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 :) katılıyorum kendi clientinden haberi olmayan owner :d
taz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eheh adamın bilgisyarında virüs vardı heralde bulaştı. kim bilir. bunca server açmış adam bugüne kadar böyle yapmamış, şimdi sizin diğer serverlardaki accountlarınızı haxxorlamak için virüs mü koyacak clienta? kaldı ki o kadar önemli bi virüs de değilmiş zaten. clientta virüs olmadı büyük bir olay olabilir ama bunu paticiğe taşımanız çok anlamsız olmuş.
laiquendo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 saçma konular dizisi season 20 episode 14
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 "okadar server açmış" cümlesi yannış :) önüne gelen server açıyor artık. adam sırf playerı jaile atmak için bile server açabilir :p
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 öyle owner mı olur be? trojan neyin de vardır onun bilgisayarında. iki gün sonra "db çöktüğü için serverımız çökertilmiştir. lütfen bir daha sitemize girmeyiniz yoksa sizin de bilgisayarınız çökebilir." yazısını koyarlarsa sitelerine hiç şaşmam. bkz: fokhus uo şart [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 01:47 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Rush Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Virüs b2 virüsüydü tamamen zararsızdı. Clientteki bütün hatalar giderildi.
Öne çıkan mesajlar