vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaaaa demin akerfeldt öküzü ile cinler hakkinda konusuyorduk sonra , birden tvdeki kanallar gitti =((8 ondan sonra ,bu konu hakkinda biraz daha konustuk aniden tv kapandi =/ ciddiyim ya , delirmedim plssss. bu konunun üzerine böle olaylarin olmasi saygideger ve muhterem ´kicimin 3.5 atmasini sagladi. yoksa akerfeldt beni lanetledi mi, soruyorum size böhüüeühühüüeüa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cevap versene allahsiz göksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya bap korkma, spirit crusher aç sende protection against cin and ruh veriyo.bide durma buralarda nil pls,durak noktası garbage cinlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya bılgısayar gıtmedıkten sonra sorun yok gıderse s.tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim odanında kapısı tıklıyo lan paso,zorluyolar da işte içeri giremiolar sarkı açık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lan. iki saatten beri tv calismiyodu , kardesim odaya girince calismaya basladi. yok yok olmaz tesadüf olamaz bunlar. göksu , bittin sen olm=(((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sen bittin lan bana dadanmadılar ki manyak =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 puhaaa kardesın okuyup ufleyıpde gırmıstır ıcerı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok olm yok kursun döktürcem ben yarin ahahah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kuran bulcan nil illaki bi yerde, dandandılarsa kolay kolay gitmezler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gıt banyo yap yeter dermısım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 olmadi hocaya giderim ''ohhh$ yavrum'' seklinde dua okur sonra =(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya aslında dalga geçmeye gelmez bole cin mevzuları falan, az once besledim korkunu zaten bi kaç hikayeyle ama harbi bende korktum şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hydebeach pati § 01 Mart 2006, Çarşamba - 03:43 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gıt banyo yap yeter dermısım :p AHAH SÜPERRR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 alıcan davulu. kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ölürseniz haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ölürse haber vermesini istemezsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bıçak al bence eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 saat 3 de, sende, bişey olmaz canım. hadi canım oddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sen bana yolla onları bi konuşiim çok olmaya başladılar şu sıra kesecem maaşlarından haberleri yok geçen de gelmiş yatağıma girmiş hibiş cin cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 apo der ki: "çöpler cin çeker evladım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaaa cin muhabbetini(siyah siluetli , kirmizi gözlü amcami) takmadim ben de zaten ama tam o anda tv kapaninca salona kosusumu görmeliydiniz , kalbime iniyordu resmen anacim ya=((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yuh türkçe katliamı "ya bap korkma, spirit crusher aç sende protection against cin and ruh veriyo.bide durma buralarda nil pls,durak noktası garbage cinlerin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hiç magic oynamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar