TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ewt dupe gercekten inanilmaz boyutlarda yapildi. buna bizzat şahit oldum. ilk kez 6 tane serverda ayni anda bu kadar cok dupe yapildigini görüyorum. bundan sonra en temiz dedigimiz 2 server olan diez ve ares'in irzina gecildi ve tabii diger serverlarin. ares te diezde ve diger serverlarda satilan ytl ile satilan shard +8 lere raptorlara uniquelerin tanesine 100 ytl+ ve üzeri para ödeyenlere allah sabir versin diyorum. ve bence bundan sonra parayla reel parayla item alacaksaniz bile shard +8 in fiyati en fazla her server icin 10-20 ytldir. bundan daha fazla para verirseniz allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ehueheu aga sende satıyomusun pekii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ha bu arada belirtmeyin unuttum. şu oyuna giriş aylik 10-15 dolar ve power storedan aylik mecburi 180 knight cashlik harcama zorunlulugu koysalar yan charlarin icindeki shard +8 lerin raptor +8 lerin setlerin sayisi sizce ne kadar düşer_? bence %80'ini gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 temiz çıkacağıma inanıyorum , k2 ye yapılan bunca tehditi göz önüne alamaz.. biz dupeyi durdurduk birde pus fiyatlarına indirim getirdik rahatça alın bunları satın kullanın eğlenin item yapın , free2play geyiklerine bürünen k2 ye yedirmezler bunu tabi türk tabanlı ip lere bir komplo uygulanabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aga satıyonmu 20m ye +8 raptor sen onu sööle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dostum bizzat ben bu aresın sonunu cyper gibi goruom sonunda coğu kişinın itemi gidecek kurunun yanında yasda yanacak (bu arada raptor +8 var :p) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 09:13 tarihinde, juri_belev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pis_BufarIm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 milletin dupenin dibine vuruduğu nasıl anlaşılıyor. oyunda bile gm ler yazı geçmeye başladı bas bas bağırıyorlar dupe oluyor sakın item almayın diye. zaten olan hakkı ile oyunu oynamaya çalışanlara oluyor dupe engelleyebilemk için serverları kapatıyorlar zırt pırt.. afferin siz dupeciler oyunun azına sıçtınız item almaya çekinir olduk helal olsun hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 işte en sevdiğim sahneye yaklaştık bakalım kimlerin neyleri gidicek. dün akşam ilk defa oyuna gireyim dedim baya uzun bi zamandır girdiğim yok şçyle bi baktım adamlar bus satıo 500k ya adama dedim nasıl yapıyosun bu kadar bus u hayret dedim çocuk ne dese beğenirsiniz. dediği cevap aynen şu benim 55+ assasin charım var hergün cz de atross kesiyorum yorum sizin adamlar olayı aşmış artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kardes sen bılıosun galıba ne zmn acılacagını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 giren varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 açık deil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne zaman açılcağını bilmiyorum ama açıldıktan sonra ne olacağını biliyorum :) hadi onuda geç dupe yi yine kaldıramayacakları gibi eğer bu buss bilmem ne zart zurt devam ederse (ki edicek gibi gözüküyo) boşuna eziyet çektiriyolar. dupe serbest olsun yakında sitesindeki slogan bu olursa ko daha fazla oynanır hale gelir demedi demeyin :) k2 dupe ü engelleyemedik yapın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yada işi eğlencesine vurarak değişik questler düzenlesin atıyorum a questini yapan sadece 1 itemi dupelesin b questini yapan 3 item dupeleyebilsin c questi paraları dupelesin falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ahahah aslında şöyle yapsınlar dupe i engelleyemiosunuz madem dupe wipe yapmayın herkez gezsin +8 lerle eğer bu durumdan gıcık olan varsa bırakır gerçi şimdide itemi silindi die bırakanlar var aynı şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kimi malak clanlar mesala patriot clandaki tüm assasinlerin eli 1-2 gün içinde cayır cayır yanmaya başladı :d allah bilir bi shard dupe lemişlerdir hepsini dagıtmıslardır clana :d ama bazılarıda var full legal item diziyor o ayrı mesele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dzügün konuş sen çokmu legal bi oyuncusunda millete malak diyosun onlar öyleyse sende öylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 k2 şirketin düzenli denetim ve deneyim olmadıktan sonra afedersiniz bi si....m yapamazlar.örneğin wow nasıl gmler daha ii ve deneyimli.en azından kaliteli!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw lvl 62 iken 6 ay once milleti onume katar kovalardım cz de. şimdi lvl 65 im benı goren dalıyor :) moradonda adamı goruom masallah dısarıdan bakılsa manken sanılır. yanıo manıo falan. bakalım bu seferde kovalıyabıleceklermı :) hayır sadece dupe sorunu yok oyunda. önce sen şu kohacke macroya falan çözüm bul. nasıl yan programlara izin weriolar engelleyemıolar anlamıyorum. hadi onuda geçtim. bu duperleri herkes bılıyor. gm sin a.q oyunla ılgılen bıraz. adama bakıosun sattıkları merchanttakıler 50-60 gb lik itemler. gir loga incele adamı. kontrol et dupemı degılmı dıye. sonra koy banı. cz de ınsanları ıncele. ulan cz de gunde 10 kişi incelesin en az 5-6 tanesı ban yer zaten. ustunde 1-2 dupe item wardır almıstır merchanttan falan anlarsın eywallahta ustu full dupe olan ne adamlar war. madem gm sin yap görevini arkadas. yazık degil mi bize. dupeden once kohacke cozum bulsunlar sonra kaybolmayan item yapsınlar a.q [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:01 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kaybolmayan item sadece dupe serbestliği dediğim gibi en iyisi quest yapsınlar questi yapan bir iki itemini dupelesin millet yaparken yapamayanlar bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya bak lvl 65 im np mde war geregince ama suna kesınlıkle karsı cıkmam. butun serverlardakı id leri resetle al herkese başa. lvl 1 den itemsiz baslasın millet. butun onemlerini al illegallere karsı. bilmem hatırlarmısınız sıtenın forum sayfasında temmuz ayında falan bır forum acılmsıtı. np ler silinsin mi ? lvl ler silinsin mi? şu anda acılsın benım oyum evettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hak veriom .silinsin.bana cz de 3465 vuran adamlarla kapışmak pek adil diil :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 3465 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 magicim:d ama o kadar damage genede anormal :ddupe yapılmadan önce bana o kadar vuran adam yohtu.illegal yollar her türlü düzeni bozuyo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sen legalsinde peki nasıl 3465 hp'in var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 +8 kolluk,ayaklık,bellik,+9kafalık,gövdelik.+9 takılar ! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar